gebelikte üşüme, titreme yaşayanlar..

günaydın canım nasılsın doktora gittin mi keseyi ve bebeği gördünüz mü ben henüz gitmedim öncekinde bir boş gebeliğim olmuştu keseyi gördük ama bebeği görememiştik erken gitmiştim doktor beklememiz gerektiğini söyledi o günler bana yıl gibi geçmişti o yüzden bu seferkinde erken gitmek istemedim bu hafta gideceğim nasipse kese ve bebek görünür mü acaba seninle tarihlerimiz yakın diye sana sormak istedim canım :KK24:

Canim yeni goruyorum kusura bakma benim randevum cuma gunu. Cuma gel kese gorunur dedi bakalim hayirlisiyla goruruz insallah bebislerimizi :) dua et canim.

Canim yeni goruyorum kusura bakma benim randevum cuma gunu. Cuma gel kese gorunur dedi bakalim hayirlisiyla goruruz insallah bebislerimizi :) dua et canim.
dualarım hepimiz için canım görürüz inşaallah güzelce :):KK68:

Suan ki yaz en sicak yaz. Surekli pencere acik uyudum. Hic usumedim. Ama Suan
:/ ilk once butun vucudum agrimaya basladi. Sonra usumee sicak dus aldim skcaa giyindim. Ins bir sknti cikmaz birde kusma olursa acil beni bklio. Ayrica benim lokositker 15 bin sanirim bundan oluoo

bende de konu sahibinin bahsettiği gibi gece üşümesi hatta titreme üzerime kalın bişeyler alıncada sonrada terleme yanma hissi oluyor. bu durumun neden olduğunu doktora soran var mı acaba?

konu eski ama pek bilgi bulamadım bu konyla ilgili.

bende de konu sahibinin bahsettiği gibi gece üşümesi hatta titreme üzerime kalın bişeyler alıncada sonrada terleme yanma hissi oluyor. bu durumun neden olduğunu doktora soran var mı acaba?

Benim ciddi bir kansızlık problemim vardı ve hamileyken tedavi edilemedi verilen ilaçlarda yeterli düzeye çıkarmaya yetmedi benim yaşadığım üşüme probleminin temelinde bu yatıyordu hiç öyle alev alev yanan bir gebe olamamıştım :)

mrh kızlar.. ben 10 haftalık hamileyim ve dün gece titreme ve üşümeyle uyandım gecenin 3ünde kalktım battaniye aldım geçti titremem ama sabah uyandım hiç terlememiştim battaniye olmasına rağmen.. yaşayan varmı?? neden oluuyor netten baktım ama bulamadım nedenini..

Ya üşüme bende de var ama bu derecede değil. Kansızlık olabilir mı kan testlerinizi yaptırdınız mı? Üşüme titreme varken ağrınız oluyor mu?

Bahsettiğiniz gibi dün gece üç kez titreyerek üşüyerek ve şiddetli karın ağrısıyla uyandım sarındım sarmalandım bu defa da buz gibi terlememe uyandım . Sanki enfeksiyon var da ateşim yükselmiş sonra da düşünce terlemiş gibiydim sabahına hafif kanamam oldu öğleden sonra kanamam yine oldu Doktora gittik bebek sağlıklı , titreme üşüme için enfeksiyon olabilir mi dedim ?gülümsedi yok dedi .

Kızlar ben kaç gündür üşüyorum sıtma var doktora gittim antiobetik vermedi zaten parol taktı serum ama ne yaptıysam hiç gecmedu bir terliyorum bir anlık sıtma tutuyor çok üşüyorum sizce gebelikle alakası var ki

Back
X