Elimdeki folik asiti kesip başka bir ilac denicem...Yoksa delirecem uykusuzluktan...
6 haftalıgım ve kaç gündür uykusuzum bi ara bayılıp kalmayı umuyorumne yapsam olmadı. gebelik öncesi anksiyete ve okb tedavisi görüyordum ilaçları kestik hamile oldugumu anlayınca. daha hamileliğin tadını cıkaramadım sevinemedim. gündüz bi şekilde vakit geçirmeye calışıyorum yarım gün çalışıyoum sonrasında da evde oyalanıyorum. ama akşam oldu mu mide bulantısı üşüme terleme titreme hepsi birleşiyor yapamayacağım diye başlıyorum. nasıl olacak bilmiyorum. önceki rahatsızlıgım da bıraz etkiliyo galiba. ölücem galiba kızlar. psikolog pasiflora verdi iç dedi. kullanırken suçlanıyorum da. ne yapacagım siz nasıl üstesinden geliyorsunuz ben gelemiyorum
canım yaa senin gibi olan bir sürü insan var. ben hep böyle düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum. ve sonunu düşün. bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz..bende bazen çok sıkıntı yaşıyorum. evde yalnız duramıyorum. yalnız uyuyamıyorum. hergün anneme yada bi arkadaşıma gidiyorum. evde yemek bile yapamıyorum. çünkü canım hiçbişi yapmak istemiyo. bol bol dua ediyorum. bi kaç gündür daha iyiyim. artık yavaş yavaş kabullenmeye başladım.bu geçici bi durum sonuçta diyerek telkin ediyorum kendimi..sende öyle yap ne olur. sonuçta senin psikolojin kötü olursa bebekte bundan etkilenir.
ben de dediğin gibi yapmaya çalışıyorum forumda okuduklarımı aklıma getiriyorum daha bile kötüleri varmış diyorum. şükür biraz daha iyiyim ama ne zaman biraz daha iyiym desem kötülüyorum. resmen diken üstünde yaşıyorum. önceki sıkıntılasrın bi kısmını atlattık ama her an gelecek diye korkuyorum zaten kaygılı bi insanım galiba hamilelikle daha da artıyor ya da ne bilim. neden oldugunu sorgulamaktan yoruldum. bu gece yine sabah ettim ve şimdi korkuyorum ya yarın da böyle olursa diye biliyorum illa ki geçecek ama işte bi kere kaygılandım şimdi herşey üstüme geliyor hergün yaptığım işi bile beceremeyecekmişim gibi geliyor. biliyorum hepsi hepsi kaygı düzeyimin biraz artmış olmasından kaynaklanıyor ama bilmek yetmiyor. inş en kısa zamanda hepimiz sıkııntılarımızdan kurtuluruz. Allahım hepimize yardım etsin evlatlarımızı sağ salim elimize almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?