gebelikte vajinal akıntı

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar 8 haftalık gebeyim vajinal akıntım var su seklınde orası hep sulu sulu cok rahatsızım bu durumdan korkuyorum bu nicin olur hamilelikte normal mi?yoksa bir sorun olduguna mı işaret ...lütfen cvblarınızı bklyrm ,,, cok korkuyrmmmm

Canm hamile degilim ama yorum yapmak istedim insl bi sorun yoktur takma bu kadar cnm doktora kontrele gittiginde daha rahat eder icin ama bence yoktur

kokusuz ve renksızse sıkıntı yok canım ama akıntıyla beraber kasıntı yanma varsa enfeksiyon olabilir

Siknti yapma canm acik kahvede gelse bise olmuyo. Ee vucut degisiyo annesi olsun o kadr

Siknti yapma canm acik kahvede gelse bise olmuyo. Ee vucut degisiyo annesi olsun o kadr
Buusra 3 yık sonra buldum kaybetmek istemiyorum hicbir bilgimde yok gebelikle ilgili hicbir belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.

Buusra 3 yık sonra buldum kaybetmek istemiyorum hicbir bilgimde yok gebelikle ilgili hicbir belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
Canm benden kotu durumda olma akdeniz atesi war ankilozan spondilit diye bi eklem hastaligim war. Ilaci icmezsem bana zrar icsem bebege zarar. Dun gece atak gecirdim hastaneye gittik serum tktilar aglamaktan dudaklarm uyustu hemsireler geldi neren agriyo diyolar bebegimi kaybetmek istemiyorm dedm. Su saat oldu bise yiyemiyorum kendimi zorluyorm sirf bebegm icin. Yani demek istedigim su hepimiz korkuyoruz ama rabbim onlara bu dunyada yiyecek ekmek icecek su nasipettiyse ne olursa olsun yanimiza geleceklr icini ferah tut elini karnina koy ayet el kursi oku

Cok normal rahat ol ama orayi kuru tutman lazim. Akinti normal de akintidan sonra mantar filan olusmasi anormal. Camasirlwrini yuksek derecede yika gun icinde sık sık degistir. Mumkunse kilotlarini utule. ben ilk zamanlar altima kacirdim zannederdim. Ilk haftalar crinone jel kullanirdim beyaz akinti olurdu. Sonra dusuk riskinden dolayi progestan igne oldum o zaman da sari akinti gelmeye basladi. Bunlar cok normal. Gunluk ped kullanan var ama ben saglikli bulmuyorum prcete koymak bile daha saglikli geliyor bana. Akinti ile birlikte kasintin ya da yanma hissi varsa akintin kotu kokuyorsa o zaman dr.una danismalisin

Canım benim akinti gebelikte çok normal. . Yeter ki kokusuz olsun. . Korkulacak bişey yok bende sürekli oluyor akinti. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…