- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım korkmamak elimde degil inn yurt dısındayım esimden ve bnden baska kimse yok ilk hamileligim korkuyorum ögretecek kimse yok kaybetmkten korkuyrm..Hamileliginin tadini cikar korkarak gecirme canim
Canım yok sadece alttan kasılmm var ve sulanma sadece ...kokusuz ve renksızse sıkıntı yok canım ama akıntıyla beraber kasıntı yanma varsa enfeksiyon olabilir
İnşallah canım inşallah dktra gdcm brzdan ztenbu kadar panik yapma genelde akıntı oluyor. ama aklında soru işareti kalmasın doktora görün
Bazen sarı seklınde geliyor ama hafif ara sıra kokusuz ben sadece sikayetim vajinamdan sanki su cıkıyor o kadarına yani..Canm korkacak bisey yok kokusu ve rengi yoksa hersey yolunda panik yapma bi problem yok
Buusra 3 yık sonra buldum kaybetmek istemiyorum hicbir bilgimde yok gebelikle ilgili hicbir belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Siknti yapma canm acik kahvede gelse bise olmuyo. Ee vucut degisiyo annesi olsun o kadr
Canm benden kotu durumda olma akdeniz atesi war ankilozan spondilit diye bi eklem hastaligim war. Ilaci icmezsem bana zrar icsem bebege zarar. Dun gece atak gecirdim hastaneye gittik serum tktilar aglamaktan dudaklarm uyustu hemsireler geldi neren agriyo diyolar bebegimi kaybetmek istemiyorm dedm. Su saat oldu bise yiyemiyorum kendimi zorluyorm sirf bebegm icin. Yani demek istedigim su hepimiz korkuyoruz ama rabbim onlara bu dunyada yiyecek ekmek icecek su nasipettiyse ne olursa olsun yanimiza geleceklr icini ferah tut elini karnina koy ayet el kursi okuBuusra 3 yık sonra buldum kaybetmek istemiyorum hicbir bilgimde yok gebelikle ilgili hicbir belirti yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?