gebelikte vajinal akıntı

Canım cok gecmiş olsun allahım yavrularımızı bize bagışlasın rabbim..hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallahhhb.

Bilgilerin icin cok saol canım icim rahatladı valla..

İnşallah canım icim rahatladı saol..
Gittinmi canım doktora bende 11+1 günlüğüm hep su gibi akıntım oldu hatta arada kahverengi akıntılarım oldu sürekli doktora kostum hep bakıldı bir problem yok dedi doktor normalmiş gebelikte senin kalp atışı duyuldu demi sorun yok

Canım grdm duymadım iyi dedi dktor bu arada karnın sert mi? Bnm sert bu kötü bişi mi?

aynısı bende de var çok özür dileyerek söylüyorum ama sanki altına kaçırmışsın gibi bi ıslaklık sürekli çamaşırlarımı değiştirme ihtiyacı hissettiriyor. renk ve koku yoksa korkulacak bişey yok normalmiş...

yanma, kaşintı koku yoksa sıkıntı yok..ve rengıde beyaz beyaza yakın ıse normal....hamılelerde akıntı oluyor cok normal ama dediğim gıbı rengı onemlı....yınede için rahat değilse doktora gıtığın zamn sor....normal dıyecek

canm hamilelikte oluyo bazen böyle ama dokora danışmak lazım bendede vardı tahlil yapıldı iltihap enfeksiyon çıktı fitil kullandım geçti çok korkma ama ihmalde etme geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…