Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
21 hafta 2 günlük gebelikteyim bu haftalarda Gyno lomeksin ovul ve kremini kullananlar var mı , mantar enfeksiyonundan dolayı doktorum bu ilaçları önerdi
Merhabalar bende gebeliğin basındam beri mantar enfeksiyonuyla ugrasıyorum yeşil akıntım oluyordu sürekli size önerilen değilde neo penotron fitil kullandım bende cok fayda etti gebeliğin basında 3 tane kullanmıstım tedavi süreci tamamlanmadığı için muhtemel kısa süreli gecmişti ama tekrarladı yaklasık bi ay önce kullandım düzenli olarak ve suan hiç nişey kalmadı rahatladım doktorunuz önerdiyse kullanın bence faydasını görürsünüz
21 hafta 2 günlük gebelikteyim bu haftalarda Gyno lomeksin ovul ve kremini kullananlar var mı , mantar enfeksiyonundan dolayı doktorum bu ilaçları önerdi