• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte vajinal enfeksiyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrblr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nrblr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
65
6
1
Gebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25

Gebeligimin basından beri bir akıntı sikayetim var fakat bu bir aydır ciddi akıntı problemiyle uğrasıyorum vajinal ağrıda eşlik ediyordu artık su gibi akıntım olması üzerine kadın dogum aciline gittim tekrardan bir fitil recete ettiler bu sekilde vajinal enfeksiyonlu bir gebelik gecirip ileriki haftalarına gelenler oldu mu ? Enfeksiyonun etkilemesinden korkuyorum gebelik haftam25
Benimde başından beri akıntım var idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım 2 kez ama hala var geçmiyor hiç sadecw arada azalıyor

İyide vajinal enf olduguna nasıl kanaat getirdiniz

Hangi fitili verdi doktor? Benim de enfeksiyonum ara ara oldu. Fakat 30. Haftadan bu yana hiç geçmiyor fitil kullanmama rağmen. Ctsi tekrar kontrole gideceğim söyleyeceğim doktora.

Hangi fitili verdi doktor? Benim de enfeksiyonum ara ara oldu. Fakat 30. Haftadan bu yana hiç geçmiyor fitil kullanmama rağmen. Ctsi tekrar kontrole gideceğim söyleyeceğim doktora.
Ben sayısız fitil kullandım enfeksiyonum direncli baya gynomax , biokadin , neopenentran en son olarakta ornisid fort verdi doktor

Ben sayısız fitil kullandım enfeksiyonum direncli baya gynomax , biokadin , neopenentran en son olarakta ornisid fort verdi doktor
Bana da neo penatron forte l veriyor genelde. Bilmiyorum nasıl baş edeceğim. Doktor bağışıklığın düştüğü için gebelikte, tekrarlaması çok normal demişti.

İdrar testi verdiniz mi ? Yoksa akıntıya göre mi doktor enfeksiyon var dedi.

Doktor muayene edip enfeksiyon var dedi
Anladım , bilmiyoruz ki kendimizde neler var neler yok her an her şey çıkabiliyor . Bende hamileyim ve en çok korktuğum şey enfeksiyon. İdrar testi falan yaptım bi şey çıkmadı ama öyle vajinadan bi muayene olmadım .
Çok geçmiş olsun 💐

Anladım , bilmiyoruz ki kendimizde neler var neler yok her an her şey çıkabiliyor . Bende hamileyim ve en çok korktuğum şey enfeksiyon. İdrar testi falan yaptım bi şey çıkmadı ama öyle vajinadan bi muayene olmadım .
Çok geçmiş olsun 💐
Akıntın kasık ağrın oluyorsa muhakkak muayene olmalısın sikayetine göre doktorun degerlendirir zaten

Evet sarı akıntım mevcut ve yogun doktor muayene edip enfeksiyon var dedi idrar testlerim temiz geldi kültür dahil
Gözle bakıp bu vajinit dediyse…. Doğru olmayabilir. Vajinit teşhisi için smear testi yapması lazım. Başka bir doktorada görün istersen

Vajinal kultlur yapildimi? Sanırım orda hangi ilacın iyi geleceği belli oluyor hangi bakterinin oldugu. Idrarsa oyleydi

Vajinal kultlur yapildimi? Sanırım orda hangi ilacın iyi geleceği belli oluyor hangi bakterinin oldugu. Idrarsa oyleydi
Vajinal kültür bir ay önce yapıldıgında mantar cıkmıstı o süreden beri aralıklı olarak farkli fitiller kullanıyorum doktorum ureoplazma mycoplazma kültürüde aldı en son o negatif geldi ama normal vajinal kültür almadı ilac kullandıgım icin

Back
X