Gebelikte vajinal mantar belası

Gerçekten normal bi sıkıntı olsa bu kadar dert etmem ama benimki çok ilerledi çok canımı yakıyor artık inşallah geçer
Benimkide kaniyordu artık o kadar kötüydü yaklaşık 3 senedir sorun yaşamıyorum

Ama ailen dahi olsa mecbur kalıp eşofman altı dahi giyme kimsenin eşyasını birde eşine de kullanması için krem alın ondan sana tekrar bulasiyordur

Kaşıntı beyaz süt kestiği akıntı ve cinsel ilişkide aşırı yanma bunlar mantar belirtileri bende aşırı var ama hiçbir şey vermedi doktor
Vermesi lazım. Aile hekimine git o da yazar.
Evde de yapman gerekeni soylim , alt kıyafetini bol giyin ve çamaşırsiz ol..
Çamaşır da kötü yapıyor..

benim de 13. hafta civarıydı sanırım başta beyaz bi akıntı oldu hafif kokuluydu. normal hamilelik akıntısı sandım ama daha sonra koku kotulesti ve kaşıntı başladı. doktora muayene oldum. candida dedi ve hamilelikte olabiliyor dedi. fitil verdi tek kullanım. o gün tamamen geçti ama 3 gün sonra tekrar kaşıntı başladı. doktora fitil verdiği gün başka ne yapabilirim diye sorduğumda evde çamaşır giymeden açık bırakarak durmak faydalı olabilir, kesinlikle günlük ped asla kullanma ve pamuklu çamaşır giy dedi. son ikisini zaten yaptığımdan ilk tavsiyeye önem verdim ve sünnet çocuğu gibi gezdim evde ya üstüme uzun şeyler giydim ya çamaşır giymeden etek giydim vs ve geçti gerçekten. günde 9 saat dışardayım ama akşamları böyle yaparak geçti. belki mantarın cinsi farklıdır ama benim hikayem böyle. faydası olur umarım okuyanlara

Evet o da vermemişti evde mantar kremlerin varsa kullanabilirsin demişti
canım noldu geçti mi mantarın ? Ben gebelikten hemen önce aylarca mücadele ettim. Doktorum da önlem amaçlı akıntım olduğu için kaşıntım olmamasına rağmen 3 gün ara ile kullanılan bir fitil verdi antifungal.
Doktorunun neden vermediğini anlayamadım açıkçası .

Merhaba bende de aynı prblem var rica etsem sirke ve su ölçüsünü falan yazarmısınz..

Travazol iyi gelmişti çok içerde değildi hemen gecirmişti

Canım hayır geçmedi tam ama hafifledi sadece biraz

Merhaba bende de aynı prblem var rica etsem sirke ve su ölçüsünü falan yazarmısınz..
Canım calla ben ölçü kullanmıyorum hani cam kavanozlar var ya onun dibine bir parmak kadar sirke koyuyorum üzerine de su dolduruyorum zaten o kadar sirke bile yetiyor

Günaydın bende de kaşıntı var sirkeli su zarar verir mi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…