Benimki neden vermiyor bi de o kadar ilerledi ki anlatamamBenim baslangic fitil kullan ilerlemesin diye verdi
Gerçekten normal bi sıkıntı olsa bu kadar dert etmem ama benimki çok ilerledi çok canımı yakıyor artık inşallah geçerBu mantar bende doğumla rda geçmişti bazen tekrar edebiliyor ama 3 gebelik da olup dogumda geçmişti inşallah sıkıntın geçer bir an önce
Benimkide kaniyordu artık o kadar kötüydü yaklaşık 3 senedir sorun yaşamıyorumGerçekten normal bi sıkıntı olsa bu kadar dert etmem ama benimki çok ilerledi çok canımı yakıyor artık inşallah geçer
Vermesi lazım. Aile hekimine git o da yazar.Kaşıntı beyaz süt kestiği akıntı ve cinsel ilişkide aşırı yanma bunlar mantar belirtileri bende aşırı var ama hiçbir şey vermedi doktor
Bende sadece kaşıntı var. Çok ilginç hiç bir şey vermemesi. Başka doktora gittiniz mi?Kaşıntı beyaz süt kestiği akıntı ve cinsel ilişkide aşırı yanma bunlar mantar belirtileri bende aşırı var ama hiçbir şey vermedi doktor
Acaba erken dönem diye mi doktor fitil vermedi
Evet o da vermemişti evde mantar kremlerin varsa kullanabilirsin demiştiBende sadece kaşıntı var. Çok ilginç hiç bir şey vermemesi. Başka doktora gittiniz mi?
Kızlar 11 haftalık gebeyim vajinal mantar var siz hamilelikte bu beladan nasıl kurtuldunuz. Doktor bana ilaç vermedi onun yerine probiyotik fitil veya hap kullan dedi ama bahsettiği probiyotikler 250 TL. Diğer doktorum fitil vermem ama evde mantar kremin varsa onu kullanabilirsin demişti. Siz ne kullandınız yada nasıl geçirdiniz
Düzenleme 21.08.2019 kızlar 3 gündür her tuvaletten sonra sirkeli suyla yıkıyorum ve sirkeli suyu biraz da giriş kısmına sürüyorum belirgin bir fark oldu. Benim gibi ilaçsız kalanlara tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor
fitili yerleştirirken zorladınız belkibende yaptida ondan sordum
canım noldu geçti mi mantarın ? Ben gebelikten hemen önce aylarca mücadele ettim. Doktorum da önlem amaçlı akıntım olduğu için kaşıntım olmamasına rağmen 3 gün ara ile kullanılan bir fitil verdi antifungal.Evet o da vermemişti evde mantar kremlerin varsa kullanabilirsin demişti
Merhaba bende de aynı prblem var rica etsem sirke ve su ölçüsünü falan yazarmısınz..Kızlar 11 haftalık gebeyim vajinal mantar var siz hamilelikte bu beladan nasıl kurtuldunuz. Doktor bana ilaç vermedi onun yerine probiyotik fitil veya hap kullan dedi ama bahsettiği probiyotikler 250 TL. Diğer doktorum fitil vermem ama evde mantar kremin varsa onu kullanabilirsin demişti. Siz ne kullandınız yada nasıl geçirdiniz
Düzenleme 21.08.2019 kızlar 3 gündür her tuvaletten sonra sirkeli suyla yıkıyorum ve sirkeli suyu biraz da giriş kısmına sürüyorum belirgin bir fark oldu. Benim gibi ilaçsız kalanlara tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor
Canım hayır geçmedi tam ama hafifledi sadece birazcanım noldu geçti mi mantarın ? Ben gebelikten hemen önce aylarca mücadele ettim. Doktorum da önlem amaçlı akıntım olduğu için kaşıntım olmamasına rağmen 3 gün ara ile kullanılan bir fitil verdi antifungal.
Doktorunun neden vermediğini anlayamadım açıkçası .
Canım calla ben ölçü kullanmıyorum hani cam kavanozlar var ya onun dibine bir parmak kadar sirke koyuyorum üzerine de su dolduruyorum zaten o kadar sirke bile yetiyorMerhaba bende de aynı prblem var rica etsem sirke ve su ölçüsünü falan yazarmısınz..
Günaydın bende de kaşıntı var sirkeli su zarar verir mi korkuyorumKızlar 11 haftalık gebeyim vajinal mantar var siz hamilelikte bu beladan nasıl kurtuldunuz. Doktor bana ilaç vermedi onun yerine probiyotik fitil veya hap kullan dedi ama bahsettiği probiyotikler 250 TL. Diğer doktorum fitil vermem ama evde mantar kremin varsa onu kullanabilirsin demişti. Siz ne kullandınız yada nasıl geçirdiniz
Benim gebelik yeni olduğu için doktor direk sirkeli su önerdi ilaç vermedi..zararli bişey önerceğini düşünmüyorum iyi bi doktor..Günaydın bende de kaşıntı var sirkeli su zarar verir mi korkuyorum
Bende 14 haftalık gebeyim. Deneyeceğim teşekkür ederimBenim gebelik yeni olduğu için doktor direk sirkeli su önerdi ilaç vermedi..zararli bişey önerceğini düşünmüyorum iyi bi doktor..
Bana da zararı yok dediBende 14 haftalık gebeyim. Deneyeceğim teşekkür ederim
Merhaba peki Doğumdan sonra bebeğe birşey oldu mu ben de de mantar var fena doktor birşey vermedi korkuyorum yani bebeğe birşey olur diyeBu mantar bende doğumla rda geçmişti bazen tekrar edebiliyor ama 3 gebelik da olup dogumda geçmişti inşallah sıkıntın geçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?