- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
- Konu Sahibi Nereckiler
Valla tam belimde değil yani yazmım dedim ama yazayım.Denemeye nasıl cesaret ettiniz ya:) Allahtan sık görünmeyen yerlermiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tam belimde değil yani yazmım dedim ama yazayım.Denemeye nasıl cesaret ettiniz ya:) Allahtan sık görünmeyen yerlermiş
Benim ciğer lekesi bildiğim simsiyahBizim oralarda et ürünlerine dokununca elinizi yıkamadan bi yerinize sürmeyin doğum lekesi olur derler. Benim de Göbeğimde doğum lekem var. O da şöyle olmuş Annem merak etmiş ciğer doğrarken ellerini yıkamadan parmağının ucuyla göbeğini kaşımış. Bende olmuşAblam da bacağında denedi onun cocuğunun bacağında da var. Bende gebeliğimde bakalım doğru olacak mı diye tavuk doğradıktan sonra parmağımın ucuyla belimi kaşıdım. Kaşıdığım yerde oğlumun da doğum lekesi oldu
valla efsane mi hurafemi bilmem oluyo yani.
Tavukta kırmızı leke, ciğerde beyaz leke, kırmızı ette kahverengi leke. Balığı bilmiyom![]()
Tavuk ciğeridir belki bilmiyom ki anam ciğerle denedim dediBenim ciğer lekesi bildiğim simsiyah![]()
Tam dana cigeriymis benimkisiTavuk ciğeridir belki bilmiyom ki anam ciğerle denedim dediama dokunduğun yerden başka yerde olmaması da enteresan
Ben deli gibi ızgara da ciğer, taşlık yedim ya. 3 günde bir mutlaka yemişimdirİşlenmiş gıdalar sosis, salam, Sucuk bunların hepsi dahil sanırım. Tam aksine canım inanılmaz burgerking çekiyor. Bana kaderimin bir oyunu mu bu![]()
Benim oğlanın ense traşı olduğu kısımda var gül lekesi. Doktora sormuştum. Halk arasında peygamber gülü derler bazı bebeklerde olur Kılcal damarlarla alakalı bi durum demişti. Herhangi bi tedaviye gerek duymamıştı. 9 yaşında Hala da varŞimdi 14 yaşına geldi canım.ama hala yazları gül lekesi var.
Benim eşim gül alirdi bana ama enseme dokunduğuma falan dikkat etmedim.belki ben dokunduysam olmuş olabilir
Ama küçükken daha belirgindi şimdi de belli tamamen geçmedi
Ama kızımi doktoru yılda bir kez kontrol eder,testler yapar herşey normal karaciğerde alakalı değil bizimkisi
Bana dediler bebeklerde olur geçer diye ama geçmedi benim kızımın ensesi.Benim oğlanın ense traşı olduğu kısımda var gül lekesi. Doktora sormuştum. Halk arasında peygamber gülü derler bazı bebeklerde olur Kılcal damarlarla alakalı bi durum demişti. Herhangi bi tedaviye gerek duymamıştı. 9 yaşında Hala da var
Merak işte gülömTam dana cigeriymis benimkisi
Bile bile yapılır mı ama ya
Tam kalçada bide
Bile bile baş parmagiyla bastırmış birde.hayir neden ben yani
Keşke tavuk ciğeri falan olsaymis de yapcak bişey yok artık aman dikkat edin sizler![]()
Komşumun oğlunda da var. O da götürmüş ona da normal bi durum denmiş. Gülle alakalı olabilir bende dokundum güleBana dediler bebeklerde olur geçer diye ama geçmedi benim kızımın ensesi.
Doktora sordum zararlı değil dedi.
Belki ben güle dokunup ensemi ekledim hayirlamiyorum ama çoğu bebekte ensede gül olduğunu biliyorum.
Zararı ve kötü görünümü yok çok şükür.
Eskiler ne bulursa yemiş içmiş bi şey olmamış. Biz böyle evhamlı davranıyoz işteArtık hayırlısı olsun. Bir de sanki kasıtlı ya da bilerek ya da o anda ondan korkarak yendiğinde bir şey oluyor. Annem bize hamileyken çok zayıfmış. Kan yapsın diye hep ciğer yedirmişler. Kendi de kesmiş doğramış. Hiçbirimizde yok iz vs. Sorduğumda bilmezdik öyle bir şeyi diyor
Beni anlatan mesajı buldum . Ben de ne as eriyom ne ona buna dokunup geri çekiliyom öyle her zamanki halimle takiliyorum ve dediğin gibi o yazılanlara pek de inanmıyorumHiç birseyi takmayan ben ve her istediğimi yiyen yine ben çok şükür iki çocuğumda da birşey yok bn pek inanmamm aksina kendime şunu yeme bunu yapma dersem aklımda kalır daha çok yerim ayvada yedim iki kizimdada gamze yok mesela sağlıklı olan şeyleri yemeye gayret ettim ama istediğim her şeyden yemeye de gayret ettim zaten ikinci gebeliğim şeker diyetiyle geçtiği için aklımda yiyemedigim tatlılar çikolatalar kaldı sınırlı olunca yiyemiyorsun mecburi bir durum hamileliğini böyle seyelr araştırarak da geçirme cnm daha ileriki zamanlarda ağırlaşan beden ,gelen sıcak basmaları , bel ağrıları yerini alacak o yüzden şimdiki zamanin tadını çıkar cinsiyet ogrendiysen alışveriş yap yıka utule son zamanlarda zor oluyor yapmak bunlarla vakit geçir
VijdansizlarVallahi canım benim hamileliğim baya zor geçti.esimde askerdeydi o zaman bende küçüğüm cahilim o zamanlar.
Kayinvalideye her hafta pazara giderken yalvardım ne olur bir tane al bana diye almadı.
Ne oldu bilmiyorum ama anneme falan da söyleyemedim heralde.
Her hafta balık diye ağlardım.
Sonra akşam üzeri kapıda eşimin arkadaslarini gördüm.balik tutmuşlar.nolur bana bir tane verin dedim
Hemen temizledi çocuklar,bahçe kapısına ateş yaktılar ve pişmiş mi pişmemiş mi bakmadan yedim ama görmen lazım 10 parmağımla
Sonra tabii kayınvalide ve ailesiyle kötü oldum.almadilar diye kızdım.baya aramiz açıldı.sonra boşandım zaten de kızımın ağzını hep balık ağzı gibi görmüştüm küçükken![]()
Ogluma hamile iken bol bol yemistim ondan miBirde balık var canlı balığa dokunma, bakma demişlerdi bana. Amenn ne olcek dedim. Cok hareketli olur balık gibi kayıverir kucağından dediler. Yok artık dedim. Sonra tabi benim kucağımdan balık gibi kayan bi bebek tutabilene aşk olsun.![]()
Bende öyleydim çok şükür iki kizimdada birşey görmedim hamilelik zten uzun zorlu bir süreç aklımıza herşey gelebiliyor takıntı da yapabiliyoruz rahat olmak lazim herşeyi kafaya takmamak gerekiyorBeni anlatan mesajı buldum . Ben de ne as eriyom ne ona buna dokunup geri çekiliyom öyle her zamanki halimle takiliyorum ve dediğin gibi o yazılanlara pek de inanmıyorum![]()
Yeme demediler bana canlısına bakmayacakmışım da dokunmyacakmışım da. Evde akvaryumum vardıOgluma hamile iken bol bol yemistim ondan mi![]()
Geçen gün çilekli pasta yedim üzerinde de çilek vardı öyle iştahlı yedim ki umarım gerçek değildirŞu an aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum![]()
Pastayı elle yiyip herhangi bir yerinize sürmediyseniz sorun yok benceGeçen gün çilekli pasta yedim üzerinde de çilek vardı öyle iştahlı yedim ki umarım gerçek değildir![]()
![]()
![]()