• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Yere düşmek risklimidir?

12345678954321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
48
5
1
31
Merhabalar. 4 aylık hamileyim. Yolda yürürken hafif bir kaldırma takılarak dizlerimin üzerine düştüm ellerimle yere tutundum karnıma darbe almadım ama dizlerim çok acıdı acaba bebeğe bişey olurmu karın bel ağrım kasık ağrım yok kanamam yok çok şükür ama korktum bu durumu yaşayan varmı bişey olurmu acaba

Anormal bir durum yoksa bi şey olmamıştır diye düşünüyorum karnına darbe almamışsın zaten

Merhabalar. 4 aylık hamileyim. Yolda yürürken hafif bir kaldırma takılarak dizlerimin üzerine düştüm ellerimle yere tutundum karnıma darbe almadım ama dizlerim çok acıdı acaba bebeğe bişey olurmu karın bel ağrım kasık ağrım yok kanamam yok çok şükür ama korktum bu durumu yaşayan varmı bişey olurmu acaba
Bende ayni sekilde evde dustum iki kere. Karniniza darbe gelmediyse Allahin izniyle bisey olmaz. Kanama sanci kasilma vs olursa muhakkak doktora gidin ama kaslar anlik bebegi korumak icin gerildigi icin bel agrisi falan olabilir vucut soguyunca benim olmustu

Back
X