Gebelikte Yüksek Tansiyon Lütfen Yardım!!

BettyK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
5
1
36
Merhabalar. 4 haftalık hamileyim. İlk gebeliğimde bebek kaybım olduğu için panik ataklar geçirmeye başladım. Tansiyonum çok yükseliyor. Dr alfamet diye bir ilaç verdi günde 2 kez kullanılcak dedi. 4 haftalıktan itibaren bu ilacı kullanıp sağlıklı bebek doğuran var mı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Günaydın merhaba Gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alın Bende bir bebeğimi kaybettim Sonra tansiyon sorunum baki kaldı. Şimdi tüp bebek sürecindeyim ve öncesinde doktor alfamet ilacına başlattı. Çünkü gebelik öncesi sırası ve sonrasında güvenle kullanabileceğin bir ilaç endişe yapma lütfen. Tansiyonun kaç taşıyorsun Genelde

Merhabalar endişe etmeyin.Düzenli kullanıldığında tansiyonunuzu kontrol altında tutar.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle

Bende 30 haftada yaşadım ilaçlarla ve dıyetle düzeliyor dıkkat et canım gever hayırlıca ınslalaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…