Gebelikte yumurta, peynir, yoğurt yiyememek / İBS

Mavibalon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
196
82
28
Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim ama ibs hastası olup bagirsaklarima dokunduğu için yumurta ,peynir, yoğurt felan yiyemiyorum hemen ishal oluyorum napicam bebeğim beslenemez diye çok korkuyorum 😢 çok da halsizim demir eksikligim felan var vücudum beni hiç taşımıyor sanki

Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim ama ibs hastası olup bagirsaklarima dokunduğu için yumurta ,peynir, yoğurt felan yiyemiyorum hemen ishal oluyorum napicam bebeğim beslenemez diye çok korkuyorum 😢 çok da halsizim demir eksikligim felan var vücudum beni hiç taşımıyor sanki
Benim öyleydi hamileliğin sonuna kadar yiyemedim demir eksikliği vardı yorgunluk halsizlik nefes darlığı gibi sorunlar yaşadım kansızlık anemisi demişti doktor kanım çok düşüktü ilaç kullanmaktan nefret ederim demir ilaçlınıda kullanmadım çok pişman oldum kullanmadığım için ama çok şükür bebeyim sağlıklı doğdu 4.80 gram doğumdan sonra 1 hafta hastanede kaldım tedavi gördüm kızım 1 yaşında ama hala demir eksikliği var genetikmis benim

Demir ilacı vitamin ilacı ne yazdılarsa kullan

Back
X