Gebelikte yürüyememe

Evaart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
110
13
48
34
Merhaba arkadaşlar. Benim sol bacağa dize özellikle arada ağrı girerdi. Böyle sanci acı şeklinde. Dinlenince geçerdi. 1 haftadır. O sanci ağrı kramp tüm bacakta ve sol bacağımı kullanamiyorum. Bacak komple kötü. Topallamakta da zorlanıyorum çok acıyor.artik toparlayamaz oldun. Dünden daha kötü. Gece ağrısından sancisindan uyuyamıyorum. Emar çekildim bende fıtık yok. Ultrasona girdim damar tıkanıklığı yok. Önceden böyle başına gelen var mj ? 33. Hafta içindeyim.

Doktorunuz magnezyum takviyesi verdi mi?

Aynısını hamilelik dönemimde kolumda yaşamıştım. Sinir sıkışması yaşıyordum. Doktor doğumdan sonra acil ameliyat edeceğini söyledi ancak doğum yaptığım gün düzelmişti. Umarım sizin de öyledir ve düzelir.

Ben şuan 33. Hafta içindeyim. Bebek sanki sol kasigimda yaşıyor hep hareketi orda. Doğum doktoru emar ultrason temiz çıktığı için. Bebek oraya baskı yaptığı için sinirlere baskı yapiyor olabilir dedi.

Ben şuan 33. Hafta içindeyim. Bebek sanki sol kasigimda yaşıyor hep hareketi orda. Doğum doktoru emar ultrason temiz çıktığı için. Bebek oraya baskı yaptığı için sinirlere baskı yapiyor olabilir dedi.
Sizi ne rahatlatır bilmiyorum ama beni hiçbir şey rahatlatmamıştı. Uykusuz kabus gibi geceler yaşadım. Ama doğum yaptım ve geçti gitti🤗

Merhaba geçmedi. Diğer bacakta gitti benim. Doktor bebegi 36.Hafta aldi mechuren. Çünkü tansiyonum da fırladı. Doğumdan sonra bu sefer sağ bacağım komple gitti. 2 gün önce doktora gittim. Hicbirsey cikmiyor ultrasonda mr da. Ilac verdi. İlaçlar iyi geldi ama sürekli hareket yapacaksın dedi. Ilac almayınca bacak yine aynı.o kadar aciyor ki canımdan can gidiyor. Bakalım ilaçlar belki iyi gelir

Back
X