Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüzme Kursuna yazılmıştım 2. Haftasında hamile olduğumu öğrendım ama yazılmadan önce sanki canım yüzmek aşeriyor gibiydi hamile olduğumu öğrendim havuzların hijyenik olmadığını bılıyoruz yüzme hocamda istemedi 5 -6 hafta gidip sonlandırdık kursu ama sonrasında yüzme isteğim hep devam etti ben hamileyken suyun bana çok iyi geldiğini düşünüyorum 9 ay boyunca hep yüzmek istedim ama yaşadığım yerden dolayı ara ara yapabildim bunu eğer deniz fırsatınız varsa bence sık sık yüzebilirsiniz
çok hijyenik değiş diyor doktorlar. yani enfeksiuon riski var. havuz zaten hiç önerilmiyor deniz yine bir nebze olabilir belkiiim.. ama ne gerek var ya hu ben de gecen yaz hamileydim. doktorum yürüyüş dısında hiçbir aktivite olmasın demişti
Daha bugün ilk muayene için doktora gittim ve denize girebilir miyim diye sordum girebilirsin hiçbir sıkıntı olmaz dedi.. havuz pek önermiyoruz enfeksiyon riskinden dolayı diye de ekledi. Temmuzda tatil rezervasyonum var uçağa da binicem denizde de yüzücem umarım bir aksilik olmaz ama ben internetten falan ne kadar baktıysam riskli bir gebelik yoksa yüzmeyi sakıncalı bulmuyor doktorlar.
Doktorum bana serbest dedi deniz icin, sadece islak kalma enfeksiyon olmasin dedi. Havuz önermedi . Riskli gebeligimiz yoksa ne diye butun yaz yuzmeden duralim yahu ? ben cok severim yuzmeyi. Doktorunuzun talimatina gore hareket edin
Yapmak isteyipte yapamıyorum tatil kasabasında evimiz eşimin işi nedeniyele deniz evimin önünde mis gibi ama balkondan bakıyorum sadece cesaret edemedim
Doktorum tabiki havuzdan ziyade denizi tercih et dedi ama ben havuza giriyorum tabiki bilmediğim yerlerde değil bulunduğum sitede kişi sayısı az ve hijyenik olduğunu bildiğimden giriyorum bir de kişiye özel bir yer kiralarsak her zaman denize gidemiyorum bana da iyi geliyor enfeksiyon vs hiç bir problemim de yok şükür
Her iki gebeliğim de kar, kış, zemheride geçtiği için hep yaz başlamadan doğurdum. biri mayısta biri nisanda doğdu. Bu yüzden hiç bilgim yok ama yaza denk gelse mutlaka tatile gider yüzerdim.