- 22 Şubat 2018
- 12
- 1
- 36
- Konu Sahibi Cimcime cimcime
-
ciddi mi o çayı ben de içiyorum ama sevdığım için saçma geldi bana takıpteyimKizlar acil yardim..
Gebelikten korunmak icin bildiginiz bitkisel bir yontem var mi?Dogum kontrol hapi vs. Kullanmak istemyrum neticede cok zarari var.Cinsel iliskiden sonra hamileligi onleyici önerileriniz veya deneyenleriniz varsa lutfen yardiminizi bekliyorum.birde hibiskus cayi varmis dogum kontrol icin kullanlar var mi aranizda..?
Ibrahim saracoglundan dinledim.hibiskus cayini dogum kontrol icin kullanabilirsiniz diyor.yalniz ben o cayi kullanamiyorum cunku zayiflatiyormus.ciddi mi o çayı ben de içiyorum ama sevdığım için saçma geldi bana takıpteyim
Koptum ben bu yorumaPrezervatifi papatya çayında bekletsen? Hem bitkisel hem kesin çözüm. Çünkü diğer türlü bebeğin gazı için rezene çayı içmek zorunda kalabilirsin.
Prezervatif kullanın gitsin işte yav. İnsan şu konuyu açmaya utanır
Arkadaslar biraz arastirdim bir cok bitkisel yontem var fakat guvenipte uygulayamiyor insan.iliskiden sonra kuru incir diye onerenlerde var
Utanilcak ne var bunda anlamadgim.cok daha utanilcak yuz kizartilcak konular acanda var .madem istedgmz konuyu acamiycaksak ne diye var kadinlar kulubuPrezervatif kullanın gitsin işte yav. İnsan şu konuyu açmaya utanır
Rahatsizliklarimdan dolayi dogum kontrol ilaclarini kullanamiyorum.esim de korunmayi istemiyor.o yuzden mecburen bunlara basvuruyor insanYa nıye illa bitkisel.. Gozumde suan da kapı kolunu tutunca ıslak mendille elini silen bıri canlandı. Organik mi beslenıyorsunuz ?
Utanilcak ne var bunda anlamadgim.cok daha utanilcak yuz kizartilcak konular acanda var .madem istedgmz konuyu acamiycaksak ne diye var kadinlar kulubu
Korunmanın bitkisel yöntemi olsa eskiden Kadınlar pıtır pıtır doğurup gencecik yaşta çökmezlerdi değil mi. Vücudunuza hormon sokmamayı düşünecek kadar bilinçliyseniz prezervatif denen yöntemi de duymuşsunuzdur hala çayla otla korunmak mümkün mü diye soruyorsunuz utanç verici olan bu.Utanilcak ne var bunda anlamadgim.cok daha utanilcak yuz kizartilcak konular acanda var .madem istedgmz konuyu acamiycaksak ne diye var kadinlar kulubu
Rahatsizliklarimdan dolayi dogum kontrol ilaclarini kullanamiyorum.esim de korunmayi istemiyor.o yuzden mecburen bunlara basvuruyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?