• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikten önce göğüs hassasiyeti

yarennntos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
2
0
1
33
Son adetimle başlayan göğüs hassasiyetm bu ay hamile olduğumu öğrnene kadar devam etti. Şimdi benim adetle beraber başladıysa ben ne zmn hamile kaldım. İdrar testi ve kanla öğrendim ama anlamadığım ben ne ara yumurtlama yaşadım ki adetle başlayan hassasiyet devam etti. Fikirleriniz benim için önemli.doktor randevum on gun somra

Son adetimle başlayan göğüs hassasiyetm bu ay hamile olduğumu öğrnene kadar devam etti. Şimdi benim adetle beraber başladıysa ben ne zmn hamile kaldım. İdrar testi ve kanla öğrendim ama anlamadığım ben ne ara yumurtlama yaşadım ki adetle başlayan hassasiyet devam etti. Fikirleriniz benim için önemli.doktor randevum on gun somra
Adet biter bitmez yumurtlamanız başlamış olabilir. Ama zaten her durumda son adet tarihini baz alacaklar

Peki bu adet öncesi yaşanan bir ilişkiden olablir dimi.cunku sonrasında bir defa bir araya geldik esimle ve biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. ( Korundugumuzu sanıyorduk).Bu yüzden hiç beklemediğimiz biseydi bu.

Back