Gebeliktte Bebeğin hareketleri ne zaman hisedilir

dddxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
109
48
28
31
Hanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim🌺🌺🥰

Hanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim🌺🌺🥰
hayirli olsun cnm saglikla gelsin insallah 😊😊 iki gebeligimdede ilk 17.haftada minik bir kipirti hissettim ama asil yogun ve seri hareketler 20-22 haftalardan snra oluyor onu soyliyim. suan 18.haftadayim ve gunde bir kac kez minik kipirtilari hissediyorum

çok teşekkür ederim canım. rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah 🙏🏻 kıpırtidan kastin kalp atışı gibi mi mesela🙄

Benimde 18. hafta gibi başladı su an 22 olmak üzere dışardan gözle bile görünen hareketleri oluyor. İlginç bir şekilde ne zaman hareket etse ve eşimin elini karnıma koysam duruyor sıpa 😆 haftalardır adam 3 kere hissedebildi🤭

16 haftamda kasılma hissetmiştim 18 de ilk tekmesini hissettim karnın her yerinde hissedebiliyorsun

20. Hafta da ufak ufak başladı sonra durmak bilmedi 😀

Benimde 18. hafta gibi başladı su an 22 olmak üzere dışardan gözle bile görünen hareketleri oluyor. İlginç bir şekilde ne zaman hareket etse ve eşimin elini karnıma koysam duruyor sıpa 😆 haftalardır adam 3 kere hissedebildi🤭
Ayyy maaşallah ya cok guzel umarim bende en yakin zamanda hisederim miniğimin hareketlerini 🥰

"Geç hisseden var mı?" diye sormanızı gerektirecek bir durum asla söz konusu değil. İlk gebelikte genel olarak 20 veya 23.haftada hissedebilirsiniz. İkinci gebelikte bu hafta düşerek 17 18 arası oluyor. Benim de ilk gebeliğim 20de ufak ufak 21.haftada netleşerek başladı hareketlerini hissetmem. Lütfen endişelenmeyin. 1 ay sonunda net şekilde hissedeceksiniz inşallah ❤️

Valla ben 22 haftalık oldum 16 haftalıkken pıtırtı şeklinde başladı. Hâlâ dışarıdan görünen ya da öyle çok aşırı belirgin hareketler hissetmiyorum. Zaman zaman tekmelerini hissediyorum. Ama öyle dönüşlerini falan henüz hissetmiyorum. Hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı. 70 kilo ile hamile kaldım ondan herhalde. 6.aya kadar tam net hissedemem gibi geliyor😃 Yine pıtırtı gibi ama birazcık daha belirgin ilk zamanlara göre 😃🧿✨

"Geç hisseden var mı?" diye sormanızı gerektirecek bir durum asla söz konusu değil. İlk gebelikte genel olarak 20 veya 23.haftada hissedebilirsiniz. İkinci gebelikte bu hafta düşerek 17 18 arası oluyor. Benim de ilk gebeliğim 20de ufak ufak 21.haftada netleşerek başladı hareketlerini hissetmem. Lütfen endişelenmeyin. 1 ay sonunda net şekilde hissedeceksiniz inşallah ❤️
İnşallah canım güzel yorumundan ötürü çok teşekkür ederim sana .ilk gebelik olunca endişe korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum gerçekten

Valla ben 22 haftalık oldum 16 haftalıkken pıtırtı şeklinde başladı. Hâlâ dışarıdan görünen ya da öyle çok aşırı belirgin hareketler hissetmiyorum. Zaman zaman tekmelerini hissediyorum. Ama öyle dönüşlerini falan henüz hissetmiyorum. Hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı. 70 kilo ile hamile kaldım ondan herhalde. 6.aya kadar tam net hissedemem gibi geliyor😃 Yine pıtırtı gibi ama birazcık daha belirgin ilk zamanlara göre 😃🧿✨
Anladım cnm .Kazasiz belasız gelsin miniğiniz inşallah 🙏🏻 🥰

İnşallah canım güzel yorumundan ötürü çok teşekkür ederim sana .ilk gebelik olunca endişe korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum gerçekten
Kontrollerinizde bir sakınca yoksa sizde endişe duymayın, gönlünüz rahat olsun ❤️ Güzel doğumlar inşallah hepimize

Anladım cnm .Kazasiz belasız gelsin miniğiniz inşallah 🙏🏻 🥰
Amiinn canım, hepimizin melekleri hayırlısıyla, kazasız belasız gelsin inşallah 🤲🏻 🤍 ben de senin gibi o asıl hareketleri hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel heyecanlar, bekleyişler bunlar. En kısa zamanda hissederiz inşallah 🤲🏻 🥰

Canım ben ilk 17.haftada gerçekten bebek olarak hissettim. Öncesinde tam anlamıyordum, bebek mi bağırsak mı vs diye. Şu anda da 17+5im ve bugün sürekli kıpır kıpırdı, eşim elini koyunda kalp atışı gibi hissiyatı olan hareketi hissedebildi. Tabi benim bebiş 1 hafta önden gidiyor, bel bölgem de inceydi; bunlar sebep olmuş olabilir erken hissetmeme. Çünkü ilk gebelik için genelde 20.haftadan sonra daha net hissederseniz diyorlar.

çok teşekkür ederim canım. rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah 🙏🏻 kıpırtidan kastin kalp atışı gibi mi mesela🙄
evet oylede diyebiliriz minik pit pitlar 🤣🤣 saniyelik tekmeler ilerleyennzamanda daha uzun daha guclu oluyolar. mesela ilk hissettim sonra neredeyse bir hafta boyuncq daha yakalayamadim hareketini

Back
X