hayirli olsun cnm saglikla gelsin insallahHanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
16 haftamda kasılma hissetmiştim 18 de ilk tekmesini hissettim karnın her yerinde hissedebiliyorsunHanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
20. Hafta da ufak ufak başladı sonra durmak bilmediHanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
Ayyy maaşallah ya cok guzel umarim bende en yakin zamanda hisederim miniğimin hareketleriniBenimde 18. hafta gibi başladı su an 22 olmak üzere dışardan gözle bile görünen hareketleri oluyor. İlginç bir şekilde ne zaman hareket etse ve eşimin elini karnıma koysam duruyor sıpahaftalardır adam 3 kere hissedebildi
"Geç hisseden var mı?" diye sormanızı gerektirecek bir durum asla söz konusu değil. İlk gebelikte genel olarak 20 veya 23.haftada hissedebilirsiniz. İkinci gebelikte bu hafta düşerek 17 18 arası oluyor. Benim de ilk gebeliğim 20de ufak ufak 21.haftada netleşerek başladı hareketlerini hissetmem. Lütfen endişelenmeyin. 1 ay sonunda net şekilde hissedeceksiniz inşallahHanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
Valla ben 22 haftalık oldum 16 haftalıkken pıtırtı şeklinde başladı. Hâlâ dışarıdan görünen ya da öyle çok aşırı belirgin hareketler hissetmiyorum. Zaman zaman tekmelerini hissediyorum. Ama öyle dönüşlerini falan henüz hissetmiyorum. Hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı. 70 kilo ile hamile kaldım ondan herhalde. 6.aya kadar tam net hissedemem gibi geliyorHanımlar merhaba 16+5 günlük hamileyim bu benim ilk gebeliğim ancak henüz bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum benim gibi bebeğinin hareketlerini geç hiseden var mı? Tecrübeli Hanımlar sizler ilk gebeliğinizde bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda hisettiniz ve hisettiğinizde hangi tarafta hissediyorsunuz ve bu hisedişler nasıl oluyor.cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
İnşallah canım güzel yorumundan ötürü çok teşekkür ederim sana .ilk gebelik olunca endişe korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum gerçekten"Geç hisseden var mı?" diye sormanızı gerektirecek bir durum asla söz konusu değil. İlk gebelikte genel olarak 20 veya 23.haftada hissedebilirsiniz. İkinci gebelikte bu hafta düşerek 17 18 arası oluyor. Benim de ilk gebeliğim 20de ufak ufak 21.haftada netleşerek başladı hareketlerini hissetmem. Lütfen endişelenmeyin. 1 ay sonunda net şekilde hissedeceksiniz inşallah
Anladım cnm .Kazasiz belasız gelsin miniğiniz inşallahValla ben 22 haftalık oldum 16 haftalıkken pıtırtı şeklinde başladı. Hâlâ dışarıdan görünen ya da öyle çok aşırı belirgin hareketler hissetmiyorum. Zaman zaman tekmelerini hissediyorum. Ama öyle dönüşlerini falan henüz hissetmiyorum. Hamile kalmadan önce biraz göbeğim vardı. 70 kilo ile hamile kaldım ondan herhalde. 6.aya kadar tam net hissedemem gibi geliyorYine pıtırtı gibi ama birazcık daha belirgin ilk zamanlara göre
Kontrollerinizde bir sakınca yoksa sizde endişe duymayın, gönlünüz rahat olsunİnşallah canım güzel yorumundan ötürü çok teşekkür ederim sana .ilk gebelik olunca endişe korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim cnm inşallahKontrollerinizde bir sakınca yoksa sizde endişe duymayın, gönlünüz rahat olsunGüzel doğumlar inşallah hepimize
Amiinn canım, hepimizin melekleri hayırlısıyla, kazasız belasız gelsin inşallahAnladım cnm .Kazasiz belasız gelsin miniğiniz inşallah
evet oylede diyebiliriz minik pit pitlarçok teşekkür ederim canım. rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallahkıpırtidan kastin kalp atışı gibi mi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?