- 2 Temmuz 2022
- 427
- 68
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Merhaba arkadaşlar adete 4 gün kala kaset test bu şekilde çıktı bu şekilde çıkıp pozitif olan var mı?
Koydum hala yok muFotoğraf çıkmıyor
Merhaba arkadaşlar adete 4 gün kala kaset test bu şekilde çıktı bu şekilde çıkıp pozitif olan var mı?
Bence test hatalı
Evet öyle oldu reglime 10 kaladan beri sürekli test yapıyprım yoruldım artıkBence test hatalı
Bu şekilde sadece kendini yiprattiginla kalırsın. Erken ogrenmek bence iyi bişey değil ayrıca bu sefer kan değeri düzenli artcak mi onun stresi yaşanıyor. Yok keseyi göremedim yok kalbini duyamadım diye devam ediyor.Evet öyle oldu reglime 10 kaladan beri sürekli test yapıyprım yoruldım artık
Çok haklısımBu şekilde sadece kendini yiprattiginla kalırsın. Erken ogrenmek bence iyi bişey değil ayrıca bu sefer kan değeri düzenli artcak mi onun stresi yaşanıyor. Yok keseyi göremedim yok kalbini duyamadım diye devam ediyor.
Stres yapmamaya ve sabretmeye çalış inşallah tez zamanda güzel haber alırsınÇok haklısım
TeşekkürlerBu şekilde sadece kendini yiprattiginla kalırsın. Erken ogrenmek bence iyi bişey değil ayrıca bu sefer kan değeri düzenli artcak mi onun stresi yaşanıyor. Yok keseyi göremedim yok kalbini duyamadım diye devam ediyor.
Test hatalı görünüyor. Regline kaç gün var. İstersen testi tekrarla.
Malesef negatif. Regline kaç gün var?merhaba, benim de testime bakar mısınız?
Bugün olmam lazımMalesef negatif. Regline kaç gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?