Canım bende 23-24 haftalarda öyle ağrılı böbrek ağrıları yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni hatta ağlıyordum ağrıdan duramıyordumKizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23
Canım ne zaman başladı sende bu ağrılar ilk haftalarda var miydiKizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23
Kizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23
Yok cnm 22 ci haftamda basladi ama ilk hamile kaldimda hafif agrim oldu birkac kezCanım ne zaman başladı sende bu ağrılar ilk haftalarda var miydi
Allah razi olsun yaparim simdi nasilsiniz kacinci haftadasiniz ve benim sureklindeil simdi ara ara geliyor azicik azicik ilac icmeme ye bakiyorum sizin nasilCanım bende 23-24 haftalarda öyle ağrılı böbrek ağrıları yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni hatta ağlıyordum ağrıdan duramıyordum
Acile gittiğimde bebek böbreğe baskı ediyordu doktor öyle söyledi serumla rahatlıyordum ve doktor iki tane parol içebilirsin dedi bitane geçirmedi bile böbreğimin ağrısını parol birşey yapmadığı için iki tane parol içebilirsin kesiyor ağrıyı bende çok çektim ölüyordum hatta Allah düşmanımın başına vermesin böbrek ağrısnı o yüzden normal hamilelikte böbrek ağrısı da oluyor dert etme dediğim gibi parol iki adet içebilrisin geçmiş olsun
Allah razi olsun yaparim simdi nasilsiniz kacinci haftadasiniz ve benim surekli agrim var ara ara geliyor azicik azicik ilac icmeme ye bakiyorum sizin nasil hergun mu agri kesici iciyosunuz
Canım ben doğum yapalı 16 ay olduAllah razi olsun yaparim simdi nasilsiniz kacinci haftadasiniz ve benim sureklindeil simdi ara ara geliyor azicik azicik ilac icmeme ye bakiyorum sizin nasil
Bende de tam bu haftalarda bobrek agrisi olmustu. Ozellikle sirtimin sag arka kismi cok feci agriyordu sabahlari uyandiriyordu beni o derece. Ogrendim ki idrar yolu enfeksiyonu olmusum ondanmis agrilarKizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23
Canım hergün olmuyordu bana sadece 23.haftalıktım sanırım 2 kere çok şiddetli ağrım oldu 1 hafta arayla yani toplamda iki kere böbrek ağrısı yaşadımEvt az once ictim peki son bir soru hergun arilariniz oluyomuydu
bilmiyorum antibiyotik tedavisi oldum ama hala hergun agrim varBende de tam bu haftalarda bobrek agrisi olmustu. Ozellikle sirtimin sag arka kismi cok feci agriyordu sabahlari uyandiriyordu beni o derece. Ogrendim ki idrar yolu enfeksiyonu olmusum ondanmis agrilar
İdrar testinizi tekrarlayin kulturle birlikte gecmemis olabilirbilmiyorum antibiyotik tedavisi oldum ama hala hergun agrim var
Burda 7 gunden fazla antibiyotik onermiyolar ama benim cok dusuktu benim gibi hatta benden daha yuksekler vardi onlarda boyle sorun yok mesela deyerlerde 10 sa benimki 12 bucuktu cok yuksek deilİdrar testinizi tekrarlayin kulturle birlikte gecmemis olabilir
İdrar kulturu yaptirmis miydinizBurda 7 gunden fazla antibiyotik onermiyolar ama benim cok dusuktu benim gibi hatta benden daha yuksekler vardi onlarda boyle sorun yok mesela deyerlerde 10 sa benimki 12 bucuktu cok yuksek deil
Hastanede hepsi yapildiİdrar kulturu yaptirmis miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?