- 2 Eylül 2022
- 72
- -9
- 6
- 24
- Konu Sahibi Berivan3547
-
Gebelik ihtimali var tabii fakat testi çok erken yapmışsın. Kesin sonuç için ilişki üzerinden 12 gün geçmesi daha iyi.Merhabalar İlk başta benim adetim 15 Ağustos ta biti 20 22 ağustosta yani yumurtlma günlerimde ilişki oldu ve 3.4 gün sonra adet sancısına benzer ağrılar ve göğüs hassasiyeti ve mide yanması çektim ayın 29 nda kan verdim HCG m 0 çıktı negatif yani ama hala adet sancısına benzer kaşık agrisi en çok göğüs ağrısı mide yanması alt sırt agrisi yaşıyorum daha adetime 9 gün var daha bunları yaşayıp ta hamile kalan varmi lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah ya 8 gün kaldı adetime bakalım hala göğüs hassasiyeti yaşıyorumuzun zamandır inşallah vardırGebelik ihtimali var tabii fakat testi çok erken yapmışsın. Kesin sonuç için ilişki üzerinden 12 gün geçmesi daha iyi.
Yine de regli gecikmesini bekleyin olmazsa test verirsiniz.
En son adetim 4 Ağustos 21 agustos yumurtlama günüm normalde 30-31 günde adet olan biriyim. Son 3-4 gündür adet olacakmış gibi kasıklarımda sızı belimde ağrı vardı göğüs hassasiyetim çok değil ama vardı bugün noramlde regl olmam gerek ama ağrılarım kesildi sabah kaset test yaptım ama negatif maalesef acaba erken mi davrandimBence yumurtlama agrisi bunlar siz yumurtlama
Gununu yanlis biliyor olabilirsiniz yada piskolojiktir. Bu kadar erken belirti vermiyor hamilelik hemde birden cok belirti? Genelde piskolojik oluyor kendinizi dinlemeyi birakinca hamile kaliyosunuz
Regl gunu kaset testim sabahta pozitif gosteriyordu gece yaptigimdada yani o gun genelde varsa pozitif cikiyor diye biliyorumEn son adetim 4 Ağustos 21 agustos yumurtlama günüm normalde 30-31 günde adet olan biriyim. Son 3-4 gündür adet olacakmış gibi kasıklarımda sızı belimde ağrı vardı göğüs hassasiyetim çok değil ama vardı bugün noramlde regl olmam gerek ama ağrılarım kesildi sabah kaset test yaptım ama negatif maalesef acaba erken mi davrandim
Benim hiç böyle ağrım olmadı yumurtlma günlerimde de hiçbir şekilde ilkes yaşıyorum bu sorunuBence yumurtlama agrisi bunlar siz yumurtlama
Gununu yanlis biliyor olabilirsiniz yada piskolojiktir. Bu kadar erken belirti vermiyor hamilelik hemde birden cok belirti? Genelde piskolojik oluyor kendinizi dinlemeyi birakinca hamile kaliyosunuz
Benim hiç böyle ağrım olmadı yumurtlma günlerimde de hiçbir şekildeBence yumurtlama agrisi bunlar siz yumurtlama
Aynen heycan doruktaEn son adetim 4 Ağustos 21 agustos yumurtlama günüm normalde 30-31 günde adet olan biriyim. Son 3-4 gündür adet olacakmış gibi kasıklarımda sızı belimde ağrı vardı göğüs hassasiyetim çok değil ama vardı bugün noramlde regl olmam gerek ama ağrılarım kesildi sabah kaset test yaptım ama negatif maalesef acaba erken mi davrandim
Benim de adetime 5 gün kaldı heyecan dorukta
Sende benim gibi erkek. Davranmışsin bence adeti den 1 hafta sonra tekrar dene gormcem de adet gününde test yaptı negatif çıktı adeti den bir hafta sonra kan verdi 6 haftalık olduğunu öğrendi artık gebelik testlerine bile inancım kalmadıEn son adetim 4 Ağustos 21 agustos yumurtlama günüm normalde 30-31 günde adet olan biriyim. Son 3-4 gündür adet olacakmış gibi kasıklarımda sızı belimde ağrı vardı göğüs hassasiyetim çok değil ama vardı bugün noramlde regl olmam gerek ama ağrılarım kesildi sabah kaset test yaptım ama negatif maalesef acaba erken mi davrandim
Bende varsa çıkar zaten yoksa da en azından o düşünceyi kafamdan atarım diye düşünerek yaptım ama hala gelen giden yok ağrım var ama sanırım yarın falan olurumRegl gunu kaset testim sabahta pozitif gosteriyordu gece yaptigimdada yani o gun genelde varsa pozitif cikiyor diye biliyorum
Bilmiyorum çokta bilgili değilim ama varsa belki öğrenirim diye düşünerek yaptım artık hayırlısı ama eğer olsaydı cikmazmiydi testteSende benim gibi erkek. Davranmışsin bence adeti den 1 hafta sonra tekrar dene gormcem de adet gününde test yaptı negatif çıktı adeti den bir hafta sonra kan verdi 6 haftalık olduğunu öğrendi artık gebelik testlerine bile inancım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?