gebemiyim bilemedim:(

Hasretim10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
37
8
36
36
selam size bir sorum olacaktıda yardımcı olabilir misiniz?
ben dün gebelik testi yaptım ancak hiç bir çizgi çıkmadı bozuktur die ikinciyi istedim onda da aynı çizgi olması gereken yer bembeyaz . Sonrasında yani birkaç saat sonra bi baktım C kısmında ince kırmızı bir çizgi T kısmındada Kalın bir çizgi normalde kullanım talimatında 10 dakika sonrasında çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor ancak merakımdan sakladım ve bu şekile bşr sonuç aldım. bu duurmu yaşayan varmıdır öncesinde duydunuzmu nedir acaba sonu.

Gebe olma ihtimalin var. Ama kan testi yaptır kesin sonuç icin. Kac gun gecti adetin?

Buyuk ihtimalle gebesin ben öyle düşünüyorum. Bi kan testi yaptir bakalim. Peki cocuk istiyor muydun?

kesinlikle istiyorum 1 sene önce kilodan olmuyordu 50 kilo verdim midemi aldırarak. şimdi ideal kilomdayım çok şükür olabilme ihtimali yüksek yani. İstekte olunca meraktan test yaptım. :)

Efendim? :KK57:
Su an mideniz yok mu yani? Anlamadim ? Peki nasil besleniyirsunuz? Cocuk ne yiyecek? Neyden beslenecek?
Pek anlayamadim da...:KK57:

ben Tüp mide ameliyatı oldum midemin % 85 i alındı yani bu ameliyatı olmuş birçok hamile ve doğum yapmış kişiler var doktor kontrolünde besleniliyor tamamen bebeğe yönelik

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Insallah hep saglikli olursunuz ve hayirlisiyla da bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Sonucu ogrenince buraya yazmayi sakin unutmayin, merakla bekleyecegimm.

Hevesini kirmak istemem ama yarim saat sonra bile cikmis olsa dikkate alma bence bi kac gun sonra tekrar yap testi.

Back
X