biraz önce komsuya sordum dediki benim adetim 5 gün geçmişti test yapıyordum negatif çıkıyordu 7.gün yaptım pozitif çıktı dedi bende 1 temmuzda adet olmam lazımdı ya bugün ayın 4 ü yarın yine test alıcam idrardan bakıcam ama ne tuhafki hiç bir belirtim yok mesela geçen aylarda tıpki hamile gibi belirtilerim vardı ama hep adet oldum şimdide hiç belirtim yok ama adette olmuyorum 4 gün geçti sadece çok az basım dönüyor arada...bide kimin elinde yiyecek görsem canım hemen onu istiyor mesela biraz önce alt kat komsuya lahmacun geldi felaket cnm istedi sürekli yemek istiyrum bide çok uyuyorum
canim cok azda silik bir cizgi varsa seni fazla umitlendirmiyeyim ama sen hamisiin yarinki testí yapta bir halay cekelimmm:Saruboceq::teytey:arkadaslar çok grip oldum o yüzden kan testi yaptıramadım ama idrar testi aldırdım biraz önce yaptım çok çok silik 2 ci çizgi çıktı ....bir daha test aldım onuda sabah ilk idrarla yapıcam yarın sabah belli olucak ama sanırım hamileyimyüce rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin beklemek ne kadar zor ben biliyorum yarınki sonucu buraya yazarım
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sana şükürler olsun yarababbim evet belirgin bi şekilde 2.çizgi çıktı inanamıyorum çok tuhaf oldum herkes aman dikkat et fln diyorlar çk utanıyrum yaaa oğlum 5 yasında
gözünaydın olsun canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı diğer bebek bekleyen anne adaylarının başına ve bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?