Gebemiyim yardımcı olur musunuz? Rezv düşüklüğü

Tozpembeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
185
146
53
32
Merhabalar, bende rezv düşüklüğü var. Amh 1,15. Kaç doktora gittiysem tüp bebek dedi. 3,4 aydır çocuk istiyorduk. Mfk karışımı kullandım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü saptayıp değerlendirdim. 24-25 günde bir adet oluyorum. Bugün 26. Gün ve erken gebelik testi bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim? (Hamilelik belirtileri de yaşıyorum)

Son düzenleme:
Evet, çizgi 5-10dk içinde çıktıysa öylesiniz hayırlı olsun. Kan verin kesin çıkar varsa.

Canım mfk ürünlerinden hangisini kullanıyordun eşinde kullaniyormuydu bende almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum

Bende çizgiyi gördüm. Umarım gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı kılar

Canım mfk ürünlerinden hangisini kullanıyordun eşinde kullaniyormuydu bende almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Mfk women ve 1 aylık eşli paketini kullandık. Ama şimdi mfk women men plus getirtiyordum. Hatta yoldaydi O kadar umudum yoktu hemen sipariş vermiştim. Eşimde de sprem az çıkmıştı. Biide bende prolaktin yüksekliği var 90-100 civari. Prolaktinimi 70 e düşürdü takviyeler. Yumurtamda geçen aya gere çok iyi gelişti. Doktorum bu ayı boş geçirme belki olur tüp bebeksiz demişti Bide cikolata kisti var anlayacağın sorun çok Haziran da tüp bebeğe basvuracaktik. İnşallah gerek kalmaz

Womeni ben kullandım ama sadece. Tavsiye ederim gerçekten yüzüm bile güzelleşti hocanin takviyelerini kullanınca. Akıntılarim düzeldi. Sağlıklı yaşamada dikkat etmeye çalıştım

Merhaba,sizin kan tahlili sonuç nasıl oldu?hamilemisiniz?ben de bu ay mfk yöntemine baş vurucam,ama yurt dışında kaldigim için bal ari sütü polen kendim yapib öyle kullanicam

Merhaba,sizin kan tahlili sonuç nasıl oldu?hamilemisiniz?ben de bu ay mfk yöntemine baş vurucam,ama yurt dışında kaldigim için bal ari sütü polen kendim yapib öyle kullanicam
Evet çıktı sonucum hamileymisim çok şükür Henüz kesesi görünmedi inşallah sağlıklı bir süreç olur. Ve kesinlikle öneriyorum mfk yöntemini. Ama sağlıklı beslenmede çok önemli. Paketli gıdayı minumuma indirdim ben. Herşeyi köylüden almaya çalışıyorum. Birde yumurtlama günlerini de kaçırıyormusuz. Güvenilir bir ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi öğrenin. Birde eşiniz de kullanmalı takviye. Sonrada Allah'a çok dua. Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

Rezerviniz çok düşük değil aslında silik çizgi görünüyor inş pozitiftir

Ay tebrik ederim size özelden yaza bilirmiyim?bir kaç sorum olucakti

Merhaba ben 0.7 amh ile 4. Ayda hamile kaldım destek iğnelerle inşllah hamilesindir

Hangi ovülasyon testi ve Mfk ürünlerini kullandınız amh kaçtı hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…