3 dakika bile olmadan çıktıEvet, çizgi 5-10dk içinde çıktıysa öylesiniz hayırlı olsun. Kan verin kesin çıkar varsa.
Canım mfk ürünlerinden hangisini kullanıyordun eşinde kullaniyormuydu bende almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorumMerhabalar, bende rezv düşüklüğü var. Amh 1,15. Kaç doktora gittiysem tüp bebek dedi. 3,4 aydır çocuk istiyorduk. Mfk karışımı kullandım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü saptayıp değerlendirdim. 24-25 günde bir adet oluyorum. Bugün 26. Gün ve erken gebelik testi bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim? (Hamilelik belirtileri de yaşıyorum)
Eki Görüntüle 3051947
Sonucunuz nedir? Umarim vardir cizgi net gorunuyor.3 dakika bile olmadan çıktıTamam bugün vereyim inşallah kan teşekkür ederim
Henüz sonuç çıkmadı heyecanla bekliyorumSonucunuz nedir? Umarim vardir cizgi net gorunuyor.
Mfk women ve 1 aylık eşli paketini kullandık. Ama şimdi mfk women men plus getirtiyordum. Hatta yoldaydiCanım mfk ürünlerinden hangisini kullanıyordun eşinde kullaniyormuydu bende almayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Yaa Allah razı olsun teşekkür ederim güzel duanız içinBende çizgiyi gördüm. Umarım gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı kılar
Womeni ben kullandım ama sadece. Tavsiye ederim gerçekten yüzüm bile güzelleşti hocanin takviyelerini kullanınca. Akıntılarim düzeldi. Sağlıklı yaşamada dikkat etmeye çalıştımMfk women ve 1 aylık eşli paketini kullandık. Ama şimdi mfk women men plus getirtiyordum. Hatta yoldaydiO kadar umudum yoktu hemen sipariş vermiştim. Eşimde de sprem az çıkmıştı. Biide bende prolaktin yüksekliği var 90-100 civari. Prolaktinimi 70 e düşürdü takviyeler. Yumurtamda geçen aya gere çok iyi gelişti. Doktorum bu ayı boş geçirme belki olur tüp bebeksiz demişti Bide cikolata kisti var anlayacağın sorun çok Haziran da tüp bebeğe basvuracaktik. İnşallah gerek kalmaz
Merhaba,sizin kan tahlili sonuç nasıl oldu?hamilemisiniz?ben de bu ay mfk yöntemine baş vurucam,ama yurt dışında kaldigim için bal ari sütü polen kendim yapib öyle kullanicamMerhabalar, bende rezv düşüklüğü var. Amh 1,15. Kaç doktora gittiysem tüp bebek dedi. 3,4 aydır çocuk istiyorduk. Mfk karışımı kullandım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü saptayıp değerlendirdim. 24-25 günde bir adet oluyorum. Bugün 26. Gün ve erken gebelik testi bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim? (Hamilelik belirtileri de yaşıyorum)
Eki Görüntüle 3051947
Evet çıktı sonucum hamileymisim çok şükürMerhaba,sizin kan tahlili sonuç nasıl oldu?hamilemisiniz?ben de bu ay mfk yöntemine baş vurucam,ama yurt dışında kaldigim için bal ari sütü polen kendim yapib öyle kullanicam
Rezerviniz çok düşük değil aslında silik çizgi görünüyor inş pozitiftirMerhabalar, bende rezv düşüklüğü var. Amh 1,15. Kaç doktora gittiysem tüp bebek dedi. 3,4 aydır çocuk istiyorduk. Mfk karışımı kullandım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü saptayıp değerlendirdim. 24-25 günde bir adet oluyorum. Bugün 26. Gün ve erken gebelik testi bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim? (Hamilelik belirtileri de yaşıyorum)
Eki Görüntüle 3051947
Ay tebrik ederimEvet çıktı sonucum hamileymisim çok şükürHenüz kesesi görünmedi inşallah sağlıklı bir süreç olur. Ve kesinlikle öneriyorum mfk yöntemini. Ama sağlıklı beslenmede çok önemli. Paketli gıdayı minumuma indirdim ben. Herşeyi köylüden almaya çalışıyorum. Birde yumurtlama günlerini de kaçırıyormusuz. Güvenilir bir ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi öğrenin. Birde eşiniz de kullanmalı takviye. Sonrada Allah'a çok dua. Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
TabikiAy tebrik ederimsize özelden yaza bilirmiyim?bir kaç sorum olucakti
Pozitifmis çok şükürRezerviniz çok düşük değil aslında silik çizgi görünüyor inş pozitiftir
Merhaba ben 0.7 amh ile 4. Ayda hamile kaldım destek iğnelerle inşllah hamilesindirMerhabalar, bende rezv düşüklüğü var. Amh 1,15. Kaç doktora gittiysem tüp bebek dedi. 3,4 aydır çocuk istiyorduk. Mfk karışımı kullandım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü saptayıp değerlendirdim. 24-25 günde bir adet oluyorum. Bugün 26. Gün ve erken gebelik testi bu şekilde çıktı. Sizce hamile miyim? (Hamilelik belirtileri de yaşıyorum)
Eki Görüntüle 3051947
Hangi ovülasyon testi ve Mfk ürünlerini kullandınız amh kaçtı hayırlı olsunEvet çıktı sonucum hamileymisim çok şükürHenüz kesesi görünmedi inşallah sağlıklı bir süreç olur. Ve kesinlikle öneriyorum mfk yöntemini. Ama sağlıklı beslenmede çok önemli. Paketli gıdayı minumuma indirdim ben. Herşeyi köylüden almaya çalışıyorum. Birde yumurtlama günlerini de kaçırıyormusuz. Güvenilir bir ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi öğrenin. Birde eşiniz de kullanmalı takviye. Sonrada Allah'a çok dua. Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?