Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 gün geciktiii miiiiiiAdetim döngüme göre 32 gün gecikti test alsammi
32 gün mü geciktiAdetim döngüme göre 32 gün gecikti test alsammi
Resim yok canimKonuyla alakasız oldu ama sizce burdA silik cizgi varmı
Var evet
Suan geldimi unutmuşum uygulamayı 3 4 yıl önce cok aktiftim ama simdi baya karıştırdım olmuştur inşallahResim yok canim
Reglime 4 gün var korunuyorum aslinda ama bu ay icime bir şüphe düştü napcam bilemedim ben şimdiVar evet
Başka çocuğunuz var mı . En sağlıklısı adeti bekleyip kanun tahlili vermenizReglime 4 gün var korunuyorum aslinda ama bu ay icime bir şüphe düştü napcam bilemedim ben şimdi
Olmuş canim evetSuan geldimi unutmuşum uygulamayı 3 4 yıl önce cok aktiftim ama simdi baya karıştırdım olmuştur inşallah
Evet 1 oğlum var onda bundan dahada bi silik çizgiyle öğrenmiştim yine reglime baya bi vardı esim korunuyor ama yumurtlama günüme denk gelen günlerde prezrvatifi sonradan kullandik olduysada o gun olmuştur yarın kan vereyim en iyisiBaşka çocuğunuz var mı . En sağlıklısı adeti bekleyip kanun tahlili vermeniz
Hayırlısı olsun canimm guzel haberlerini bekliyoruzEvet 1 oğlum var onda bundan dahada bi silik çizgiyle öğrenmiştim yine reglime baya bi vardı esim korunuyor ama yumurtlama günüme denk gelen günlerde prezrvatifi sonradan kullandik olduysada o gun olmuştur yarın kan vereyim en iyisi
Daha doğrusu döngüme göre 33 gündür adet olmadım32 gün mü gecikti
Adetleriniz normal miydi yoksa gecikmeler olur muydu
İdrarda ya da kanda çıkar gecikme olduğu içinDaha doğrusu döngüme göre 33 gündür adet olmadım