Gebeliğe Hazırlık Gebemiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yeelz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
35
20
8
28
Merhaba hanımlar ben 1 buçuk yıllık evliyim 7 ocaktan itibaren adetim bittiği gün protime women kullanmaya başladım ve şuanlik adetim 3 gün gecikti evde idrar testi yaptım normal ve erken ikisinde de negatif sonuç aldım ama adet olucakmışım gibi kasık ağrım oldu adet olucam tamam dedim olmadım sonrasında ara ara kasık ağrısı yaşadım bı kere bel ağrım oldu yorgunlukta yaşadım kan testi için şuanlik beklemek istiyorum üzülmemek adına beni bilgilendirirseniz çok sevinirim .

Bence uzan dinlen anın keyfini çıkar . Eğer gebelik sağlıklı olacaksa vücut izin verir. Genelde tespit edip erken düşük bu nedenle olduğu söylenir. Bebeğin sağlıklı DNA sahip olmadığından. Tabi değişiyor. Eğer nasipse olur. Bence şuan o dönemlerdesih gebelik istoyrsan. Meyve ye uzat ayaklarını kendini sıkma. Bir kaç gün daha dişini sık adet değilsen o zaman idrar testi bir kere daha dene. Çizgi silikse git kan testine değerlerine baksın bir ona göre yol izlesin. Şuan beklemede kal

Teşekkürler

Erken düşük ne sebeple olur dediniz anlayamadim

Hamile misin sonuç ne çıktı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…