- 27 Kasım 2025
- 6
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi beydabeydaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi sonucunuz kaç çıktı acabaMerhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim Eki Görüntüle 3679000 Eki Görüntüle 3679002
Eee aşağıdaki ovulasyon testi zaten.evdeki testte de çıkmamış, kan testinde de.eee hamile değilsiniz haliyle.Merhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim Eki Görüntüle 3679000 Eki Görüntüle 3679002
Biraz bekleyip tekrar kan verebilirsinizMerhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim Eki Görüntüle 3679000 Eki Görüntüle 3679002
Üsttekinde çok silik bir çizgi var muhtemelen kuruma çizgisidir alttakide gebelik testi değil ovülasyon testi. Maalesef hamile değilsiniz kan testi kesin sonuç verir zatenMerhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim Eki Görüntüle 3679000 Eki Görüntüle 3679002
Eee zaten çizgi yok ki.Kanda cikmadigina gore degilsin. Kaset testler yanilabiliyor malesef. Reglin gecikmis miydi?
Evet en son ekimin 3 de oldum 5 de bitti 3 gün sürdü reglım bu ayda olmadımKanda cikmadigina gore degilsin. Kaset testler yanilabiliyor malesef. Reglin gecikmis miydi?
0-5 ml/mL <0.100 mlU/ml böyle çıkmıştıKan testi sonucunuz kaç çıktı acaba
Kan sonucuna göre değilsiniz..0-5 ml/mL <0.100 mlU/ml böyle çıkmıştı
Şu an regliniz baya gecikti o zaman sizin düzenli mi regli görüyorsunuz ?Evet en son ekimin 3 de oldum 5 de bitti 3 gün sürdü reglım bu ayda olmadım
EvetŞu an regliniz baya gecikti o zaman sizin düzenli mi regli görüyorsunuz ?
Tekrar test yapıp çıkmazda bi doktora görünebilirsin
Evet 15 gün sonra yap dediler bazen kanda çıkmıyor diye 3 defa test yaptım çünkü 2 taneside belli oluyordu 3.de silik çıktıTekrar test yapıp çıkmazda bi doktora görünebilirsin
Doktora gittim bi sorun yok dediEvet 15 gün sonra yap dediler bazen kanda çıkmıyor diye 3 defa test yaptım çünkü 2 taneside belli oluyordu 3.de silik çıktı
Tekrar beta hcg baktı mı peki doktorDoktora gittim bi sorun yok dedi