• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim

beydabeydaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
6
1
1
20
Merhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim a6c1bcef-106b-4a25-b7ce-57f2fa0efa81.webp bdd8d8a6-c91f-4bbb-b3d1-30e8996552be.webp

Kanda cikmadigina gore degilsin. Kaset testler yanilabiliyor malesef. Reglin gecikmis miydi?

Asagida pozitif gordugunuz ovulasyon testi zaten. Yukaridaki de kuruma cizgisine benziyor.

Merhaba ben kasım ayının 24 de test yaptım 2 tane 2 Side çıktı dün de doktora gittim kan testinde çıkmadı sonra eve geldimde bida yaptım test oda silik çıktı 2. çizgi acaba hamilemiyim degilmiyim Eki Görüntüle 3679000 Eki Görüntüle 3679002
Üsttekinde çok silik bir çizgi var muhtemelen kuruma çizgisidir alttakide gebelik testi değil ovülasyon testi. Maalesef hamile değilsiniz kan testi kesin sonuç verir zaten

Başka bir sebeple olmuyorsunuz muhtemelen, 55 gün geçmiş son adetin üzerinden hamile olsaydınız kanda da idrarda da kesin olarak çıkardı.

Back
X