Gebemiyim

Kbrclak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
36
16
3
34
Kızlar merhabalar adetim 2 günü geçti 3. Gününe girdi adetle ilgili hiç bi kıpirti yok ama ben korkuyorum tahlil yaptırıp hayal kırıklığına uğrucam diye bide komşumuz üst üste 3 kere rüyasında hamile görmüş beni sizce hamilemiyim bide hamile olup olmadığın adet gecikincemi belli oluyo
:63:

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar adetim 2 günü geçti 3. Gününe girdi adetle ilgili hiç bi kıpirti yok ama ben korkuyorum tahlil yaptırıp hayal kırıklığına uğrucam diye bide komşumuz üst üste 3 kere rüyasında hamile görmüş beni sizce hamilemiyim
:63:

Cnm inşallah hamilesindir. Bi 2-3 gün daha gecsin bi test yap bakalım. Düzenli miydi hep regl? Benide komsular arkadaslar falan rüyasında görüyordu meger hamileymisim boşa görmemişler seninde öyle olsun inşallah

Valla canım evleneli 4 ay oldu hep düzenliydi ayin 9 u sabahi hstalaniyordum acaba idrar testi yapayıMMI sabah eşim ise giderken

Valla canım evleneli 4 ay oldu hep düzenliydi ayin 9 u sabahi hstalaniyordum acaba idrar testi yapayıMMI sabah eşim ise giderken

O zaman yap cnm sen.bi test. 2 - 3 gün daha geçsin dememin sebebi kesin sonuç çıksın diye.

Canim tabiki yap zaten varsa cikar ilk idrarinla yap butun gece tut çisini :) daha iyi cikar adetten iki gun once bile cikiyo meraklanma..

Bu arada belirtilerin varmi canim ??

Ne gibi sabahları içim bulanıyor ama kusma değil göğüslerim acıyı canım arada çok bişiler yemek istiyorum arada istahsizligim var

Canim adetin iki yada ücgun gecmesi lazim bazen biz kadinlarda gecikme olabiliyor ama diyorsanki gunumden önce olurum hic gecmez ozamn vardir biseyler artik inanki araştirmaktan doktor kadar bilgi sahibiyim bu konularda :)kelun melhemi olsa basina surer bir bucuk aydir calismalara devam bizde nasip :)

Canim adetin iki yada ücgun gecmesi lazim bazen biz kadinlarda gecikme olabiliyor ama diyorsanki gunumden önce olurum hic gecmez ozamn vardir biseyler artik inanki araştirmaktan doktor kadar bilgi sahibiyim bu konularda :)kelun melhemi olsa basina surer bir bucuk aydir calismalara devam bizde nasip :)
tam günümde oluyorum adetimde evle digimizden beri böyle 2 gün geçti 3 güne giriyorum hayırlısı biz hiç hirakmadikki çalışmaları hergün

Günün geçtiyse şimdi bile çıkar sabahı bekleme benim 5 gun vardı hayalet cıkmıştı

Yenimi evlisin canim bizde 5aylik evliyiz gün asiri devamm :)

Öylece ilk gün idrar tahlili yaptım gündüz negatif çıktı canım diyorlar ya ilk sabah daha iyi sonuç veriyor diye
Valla benim sabah yaptıklarım gunduz yaptıklarımdan silik çıkıyordu ama 3 gun gecikmede cıkar bence

Back
X