Geber...

Ev araba vs var mı sizin takınız tokanız falan, ne iş yapıyor bu hanzo kaç lira nafaka verebilir çocuğunuz kaç yaşında?

Bırakın artık işin duygusal boyutunu, bu lafı duyacak kadara gelmişsiniz ki demiş işte, başka sorunlarınız da var yanlış hatırlamıyorsam.

Bir şeyi anlamayıp uzatsınız bile geber denmez ki ne alaka yani, en fazla aptal mısın nesini anlamıyorsun falan denir, geber nedir yani direk bilinçli can yakmak.
Birde benım böyle kanser vs takıntım olduğunu bilir.Ne verir bilmiyorum

Dün elimle tartistik ben uzatmisim birden deliye döndü kac kere enlatcam bıktım kanser ol geber vs seyler dedi Cok üzüldüm hem bu sözleri söylemesine hemde tutma ihtimaline. Öyle anlatmak istedim
yani hepimiz tartışıyoruz ama kimse kimsenin ölmesini istemiyor, bekara koca boşamak kolay ama boşanmayı düşünmüyor musunuz?

Ne alaka o dedi diye kemik mi yağacak saçmalama istersen sen tedavi oluyor musun bu konu hakkında?
Okulun acilmasini beklıyordum psikiyatriye gitmek için tam bı seyleri yerine koyacaktım bu cıktı simdide bu cümleler benım aklımdan asla cıkmaz artık

Dün elimle tartistik ben uzatmisim birden deliye döndü kac kere enlatcam bıktım kanser ol geber vs seyler dedi Cok üzüldüm hem bu sözleri söylemesine hemde tutma ihtimaline. Öyle anlatmak istedim
Böyle anlatmış olmuyorsunuz ki.

Düşmanıma bile bu kelimeyi ederken iki kez düşünürüm. Ağızdan çıkan her sözün enerjisi var buna inanıyorum. Kaldı ki eşe söyleyeceksin. Size biçtiği değeri burdan hesaplayın işte.

Benim icmde bitti zaten bu evlilik takıldığım şey benım kaderim bu adamın agzından cikacak iki kelimeye mi bagli
Eğer öyle bir şey varsa burda birisi var bilgilerini vereyim tutuyorsa :)

Her denenle kader etkilense savaşa gerek yok sözle yıkarız zaten.

Bir an önce tedavi alın. Size bir şey olmayacak. Bakın ben deprem sonrası panik atak olmuştum. Kafamda sürekli ev yıkılıyordu ve tozutmuştum.

Çok iyi bir doktorla ve kullandığım ilaçlarla atlattım çok şükür ama halen düşük doz devam ediyoruz ve bu doktorun kararı.

Ayrıca sadece ilaç değil iyi bir doktor panik ve kaygı anlarınızda nefes egzersizinden tutunda o an beynin sizi değil, sizin beyninizi yönetmenizi sağlıyor.

Normal standart tansiyonum 10/6 dır bu beni rahatsız etmez. Ama o anlarda 15/9 ları görüyordum fakat biyolojik değildi sadece beynimi düzgün yönetmeyi bilmiyor ve ilaçlar henüz tam randıman vermemişti.

Böyle hayat geçmez hekimler bizim icin ordalar.

Sinirle ben düşmanıma bile geber, kanser ol vb diye beddua etmem. Kusura bakmayın ama eşiniz sizi eşi olarak görmüyor. Eğer aksini iddia edip eşinizi savunacaksanız da hiç konu açmayın. Bu konu üzerine boşan dışında yorum gelmez

Back
X