Geber...

Şu şekil düşünen bir konu sahibi " paranoyak" veya "şizofreni" olabilir bence.

Herhangi biriyse;

Sohbet edilmez
Sık sık olumsuz konuşur
Sık sık korkularından bahseder
Her sohbetin içine korkularını ekler

Yani evinizde asla sohbet edemeyeceğiniz, durduk yere korkularından bahseden, dertleşmek hak getire dünyanın en güzel aktivitesini yaparken bile korkularından bahseden biriyle karşı karşıya olabiliriz.

"Geber" gibi şeyler denmez ama eğer konu sahibi cidden böyle biriyse "eş" ruhen ölü hissettiği için karşı tarafın ölmesini istiyor olabilir.
Siz beni anlamadınız illa tutan beddualar var bu hayatta hıc sağdan soldan duymadınız mi ?Ben de acaba tutar mi diye tedirgin oldum

Şahsen benimde katlanabileceğim biri değilsin kpnu sahibi konularını biliyorum hastasın ve tedavi olmuyorsun!

Şahsen benimde katlanabileceğim biri değilsin kpnu sahibi konularını biliyorum hastasın ve tedavi olmuyorsun!
Yahu konu ben miyim ben dünyanın en berbat insanı olsam senın cocugujun annesiyim bunlari düşmana dileyemez

Ben simdi kendi takıntılarım biliyorum ama onun dışında gerçekten cok merhametli ılımlı bi insanım. Ama o benım takıntılarım yüzünden kendinin delirdigini nromalde öyle olmadigini diyor. Tamam bana aptal de salak de. Oyle agir kelımeler ne
Siz sizin gibi biriyle yaşamak ister miydiniz belkide eşinizin gerçekten psikolojisi mentali bozuldu adamın Sabri tükendi eğer hep böyle bu kadar takıntılı iseniz
Kolay birşey değil yani böyle biriyle yaşamak

Yahu konu ben miyim ben dünyanın en berbat insanı olsam senın cocugujun annesiyim bunlari düşmana dileyemez
Konu siz değilseniz eşiniz değilse kim peki ?
Adamın sağlıklı olarak düşünerek bunları dediğini düşünmüyorum artık nasıl bir raddeye noktaya geldi ise
Neden bunca zaman boşanmak için yada tedavi için adımlar atmadiniz yazık günah değil mi böyle bir evlilikte iki tarafa da çocuğa da

Siz sizin gibi biriyle yaşamak ister miydiniz belkide eşinizin gerçekten psikolojisi mentali bozuldu adamın Sabri tükendi eğer hep böyle bu kadar takıntılı iseniz
Kolay birşey değil yani böyle biriyle yaşamak
Ben fazla evbamlı olduğumu biliyorum ama dün ki konu anlamadigim bi seyi bi kac kez üst üste sormak ölüm bedduası hakkı verir mi

Siz beni anlamadınız illa tutan beddualar var bu hayatta hıc sağdan soldan duymadınız mi ?Ben de acaba tutar mi diye tedirgin oldum
Hâşâ Rabb'im sizin kaderinizi bir başkasının bedduasına mi bağlı kılacak ?bence mantıklı düşünemiyorsunuz

Bedduası tutan insanlar duymadınız mi hic
Siz hiç bedduası TUTMAYAN insan duymadınız mı? 4 sayfa konunuzu okudum ben yıldım. Biri size öl, geber dedi diye ölmez, 1000 yıl yaşa inşallah dedi diye de yaşamazsınız. Eşiniz bir lafıyla diriltip öldürebilecek kudretteyse üfürük müfürük işine girsin en azından parası olur.

Konu siz değilseniz eşiniz değilse kim peki ?
Adamın sağlıklı olarak düşünerek bunları dediğini düşünmüyorum artık nasıl bir raddeye noktaya geldi ise
Neden bunca zaman boşanmak için yada tedavi için adımlar atmadiniz yazık günah değil mi böyle bir evlilikte iki tarafa da çocuğa da
Bu yorumda resmen adamı delirtmis haketmisisniz o lafları demek istemişsiniz

Siz böyle sürekli niyet okursanız yaşayamazsınız ki ?
Ben bunca senedir devam eden bu sağlık sorununu niye göz ardı ediyorsunuz demeye çalışmışim birde gerçekten yorucu bir insansınız eşiniz yorulmuş mental olarak yıpranmış dolmuş olabilir

Keşke bir alet olsa - belki onu da çok kudretli eşiniz keşfeder - sizi bulunduğunuz noktadan bir çekip alsa normal, aklı selim bir noktadan kendinize baktırabilse. Bildiğin başka bir alemde yaşıyorsunuz. Bir de üstüne çocuk sorumluluğunuz var. Çocuğa yazık.

Siz böyle sürekli niyet okursanız yaşayamazsınız ki ?
Ben bunca senedir devam eden bu sağlık sorununu niye göz ardı ediyorsunuz demeye çalışmışim birde gerçekten yorucu bir insansınız eşiniz yorulmuş mental olarak yıpranmış dolmuş olabilir
Ben tedavi oldum yıllarca. İyi oldugum dönemde ılac doktor hepsini kestim en basa sardım..Ama esim benden bağımsız öfke sorunu var bundanda eminim

Ben tedavi oldum yıllarca. İyi oldugum dönemde ılac doktor hepsini kestim en basa sardım..Ama esim benden bağımsız öfke sorunu var bundanda eminim
Neden kafanıza göre ilaçlarınızı bıraktınız ki
Ve madem eşiniz sorunlu neden inatla devam ediyorsunuz

Tam olarak rahatsızlığınizin ismi ne demek ki öyle kafaya göre ilaç bırakılacak bir mesele değil antidepresan bile doktor kontrolünde bırakılması gerekirken sizin önemli bir hastalığıniz varken artık iyiyim deyip kafanıza göre ilaçlarınızı bırakmanız anormal yani

Back
X