sarılınca geçmiyor canım öteleniyor adam ve sen şiddet yanlısısınız o benim dediğim olsun sen benim evlilik ortaktır ticaret gibi kar zarar sizin , şuan yapman gereken derslerin ve onu bahane edip insanlardan uzaklaşman kocandan bile akşamları otur dersi bahane et çalış okuma demicek ya biraz herkesten uzaklaş onun ailesi kendi ailen kocana bile lakin kötü olma ama bahanelerin olsun oda düşünecek kapasitedeyse toparlanır ama bence kocanla ailesiyle olmaz, seninki zor süreç kendine zarar vermeden atlayacaksın, laf sokarsan gülerek sokacaksın ben bile kayın pederime laf sokarım ama gülerek ,eşimi sade akşamları görüyorum kavgamız ayda yılda bir olur ama normal zamanda bile odama çekilir kitap okurum karışmaz gelir bir iki bela okur yanıma gel canım sıkılıyor diye zaten seni gündüz görmüyorum der, bende ömür boyu burdayım kaçmıyorum diyorum kitap okumam gerek diyorum saygı duyuyor arada kahve için akşamları başbaşa ,mısır patlat sınema keyfi yapın evde,okulunu dersini anlat hocaları kendine ilgiyi çevir ,eşim ailesine bazen yemeğe gidiyor kocama senin evin yokmu diyorum niye evlendin alt tarafı yemek ona bile karşıyım dedim bensiz yemek yok beraber yicez ben dedim annemlere yakın olcam arada akşam orda yesem seni yalnız bıraksam hoş olurmu olmaz sürekli yaptığını empatisini ona yaptırmaya çalışıyorum bunu yapıyorsun iyi güzel ya ben yapsan hissin nolur böyle byle