• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebersin diyen koca babası

Kendini sakın eşinden soğutma ama haksızlığsda boyun eğme güzel bir üslupla söyle baktın olmuyor boşanmalısın hayatını mahvedemezsin ama önce anlaşmaya bak olurmu hemen pes etme eşinle ilgilen ona güzel söz söyle filan eşini kendine bağla nefret ettirme dışgörünüşüne önem ver.Bak o zaman nasıl hatunu için fedakarlıklsr yapıyor:KK16:
Ben zaten ona hep ilgiliyim normalde kapaliyim evde makyajla mini elbislerle yapili sacla dolaniyorum benim fitratim bu bakimsiz duramam yani zaten bana bagli bir insan ama sinirlenince bende usutune gidiyorum susamiyorum bogazimi cizmesi cok zoruma gotti bin kere ozur diledi ama cook kirginim ailesine cok kirgunim onlari soldim zaten eskisi gibi olamam

Merhaba bayanlar içimde tuttum tuttum kimseye anlatamadim artik cok doldum.
Bundan bir süre önce esimle bir tartışmamız da gözüm döndü zaten ruhen çökük tüm iki kutu hap ictim (mide koruyucusu içmişim) sonra bir veda mesaji gibi annemlere beni affedin felan yazdim. Neyse annem esimi aramış eşim eve gelmiş. Sonrasında ictin mi felan dedi ağlıyordu baya çok korktu. Babasını aradı babasına telde hap içmiş çabuk gelin demis oda gebersin demiş bana sonra geldiler kaynanam güya melek ya hani kapiyi açtık ben gözüm görmüyor dogru düzgün acıdan üzüntüden saydirmaya başladı baba senin derdin ne bende seviniyorum akilli gelinim var egitimli uslu gelinim var diye diye söylenmeye basladi ben o haldeyken sonra bogazimi actim cizmisti esim ne varmış kadin dedigin fedakar olur sende onun kini sıkmıssın dedi sonrakayin babam olacak adam biz seni fazla pohpohladik ondan boyle oldu felan dedi tabi ben daha agliyorum babacklarim tutmuyor . Saydirdilar da saydirdilar sonra annemede soylemediler haber vermediler sadece kızın iyi dünürüm merak etme yazmıslar. Sonra hastaneye gittim kaynanam elimi tutmalar yanima gelmeler ama icim cok sogudu ikisinede karsi buz gibiyim ben 21 yaşımdayım esim28 babası cok sinirli surekli annesimi dövermis anneside mal gibi sinermis fedakarlik naraları atiyor bana surekli bende her haklı oldugumda yanina birakmam ortalığı ayaga kaldiririm bu sayedede esim benim kurallarima alıştı. Annesi gibi olamayacagimi anladı. Esimi cok seviyorum. Oda beni cok seviyor. Biliyorum . Çünkü birden kavga alevleniyor ikimizde anlamadan ama onu affedemiyorum. Ailesinide neyse konuya döneyim . Sonrada görümcem wp durumundan bazilarina rahat batar yok pire icin yorgan yakar allah akil fikir versin yazmış hastanede okudum saydirdim baya 3O unda ergen kendisi konusmuyo suan benimle sanki onlari zehirledim . Babasi hastanede birakalim bunu annesi büyütsün öyle alalim demis . Annem bunlari duysa baslarina yikat o evi ama ben ortam dahafa kızışsin istemiyorum bu olay daha taze ve babası suan ameliyata girdi icimden hic dua etmrk gelmiyo ölse üzülmek bilmiyorum içim cok sogudu haksizmiyim sizce kimseyede anlatamiyorum geceleri ağlıyorum yaptigim seydende utanıyorum. Ama o an ölmek icin değil ona biseyleri farkettirmek icin bunu yapmistim. Cok mutsuzum
Bu olaydan sonra onlarda kesin sizden sogumustur.

Sen benim görümcem olup burnunu sokup agir konussan ayni sekildr cevabını alirdin zaten benim görümcem ortalik kaynatiyo herseye burnunu sokuyo yanimdaymis gibi gorunup sinsi sinsi laf sokuyomu o mu hakli?

Ben hayatını bilemem. Açtığın konuya yorum yaptım. Benim etrafımda da böyle ilgi çekmek için "intihar ettim bakın ölüyorum yhaa" diye ilgi çekmeye çalışan bir ergen olsa ben dalga geçerim. Ölümü çok basit bir şey olarak görüyorsunuz sanırım. Kayınvaliden ve kayınbabanın tepkisi de korkudan. Çok değişik bir kafa yapınız var. Bence tedavi olun.

sarılınca geçmiyor canım öteleniyor adam ve sen şiddet yanlısısınız o benim dediğim olsun sen benim evlilik ortaktır ticaret gibi kar zarar sizin , şuan yapman gereken derslerin ve onu bahane edip insanlardan uzaklaşman kocandan bile akşamları otur dersi bahane et çalış okuma demicek ya biraz herkesten uzaklaş onun ailesi kendi ailen kocana bile lakin kötü olma ama bahanelerin olsun oda düşünecek kapasitedeyse toparlanır ama bence kocanla ailesiyle olmaz, seninki zor süreç kendine zarar vermeden atlayacaksın, laf sokarsan gülerek sokacaksın ben bile kayın pederime laf sokarım ama gülerek ,eşimi sade akşamları görüyorum kavgamız ayda yılda bir olur ama normal zamanda bile odama çekilir kitap okurum karışmaz gelir bir iki bela okur yanıma gel canım sıkılıyor diye zaten seni gündüz görmüyorum der, bende ömür boyu burdayım kaçmıyorum diyorum kitap okumam gerek diyorum saygı duyuyor arada kahve için akşamları başbaşa ,mısır patlat sınema keyfi yapın evde,okulunu dersini anlat hocaları kendine ilgiyi çevir ,eşim ailesine bazen yemeğe gidiyor kocama senin evin yokmu diyorum niye evlendin alt tarafı yemek ona bile karşıyım dedim bensiz yemek yok beraber yicez ben dedim annemlere yakın olcam arada akşam orda yesem seni yalnız bıraksam hoş olurmu olmaz sürekli yaptığını empatisini ona yaptırmaya çalışıyorum bunu yapıyorsun iyi güzel ya ben yapsan hissin nolur böyle byle

sarılınca geçmiyor canım öteleniyor adam ve sen şiddet yanlısısınız o benim dediğim olsun sen benim evlilik ortaktır ticaret gibi kar zarar sizin , şuan yapman gereken derslerin ve onu bahane edip insanlardan uzaklaşman kocandan bile akşamları otur dersi bahane et çalış okuma demicek ya biraz herkesten uzaklaş onun ailesi kendi ailen kocana bile lakin kötü olma ama bahanelerin olsun oda düşünecek kapasitedeyse toparlanır ama bence kocanla ailesiyle olmaz, seninki zor süreç kendine zarar vermeden atlayacaksın, laf sokarsan gülerek sokacaksın ben bile kayın pederime laf sokarım ama gülerek ,eşimi sade akşamları görüyorum kavgamız ayda yılda bir olur ama normal zamanda bile odama çekilir kitap okurum karışmaz gelir bir iki bela okur yanıma gel canım sıkılıyor diye zaten seni gündüz görmüyorum der, bende ömür boyu burdayım kaçmıyorum diyorum kitap okumam gerek diyorum saygı duyuyor arada kahve için akşamları başbaşa ,mısır patlat sınema keyfi yapın evde,okulunu dersini anlat hocaları kendine ilgiyi çevir ,eşim ailesine bazen yemeğe gidiyor kocama senin evin yokmu diyorum niye evlendin alt tarafı yemek ona bile karşıyım dedim bensiz yemek yok beraber yicez ben dedim annemlere yakın olcam arada akşam orda yesem seni yalnız bıraksam hoş olurmu olmaz sürekli yaptığını empatisini ona yaptırmaya çalışıyorum bunu yapıyorsun iyi güzel ya ben yapsan hissin nolur böyle byle
Haklisin daha iyi bir çıkıs yolu bulmam toparlamam lazım

E evliliğinizden mutsuzsanız gider boşanırsınız beceriksizce intihar girişimleriyle drama yaratacağınıza. Böyle şeyler yaptığınızda insanların öfkelenmesi normal. Benim bir tanıdığım sevgilisinden ayrılıp ilaçla intihara kalktığında çok yakın olduğu bir kuzenini aramış, onunla sohbet edip vedalaşmak istemiş ama ilaç içtiğini haber vermemiş. Kuzen olayı öğrendiğinde bir yıl küs kaldı intihar girişimde bulunan şahısla 'ölse beni nasıl bir konumda bırakacağını, durduramadım diye ne kadar suçlu hissedeceğimi düşünmüyor çok bencil' diye.

Yani demek istediğim sizi gerçekten sevseler dahi fırtınalı aşkımı klip tadında yaşayacağım diye saçma sapan şeyler yapıp onları da self harm faaliyetlerinizin içine sürüklerseniz sinirlenir insanlar. Hatta sizi önemsiyorlarsa daha çok sinirlenirler. Eminim ki kendi öz babanız hayatta olsa o da kayınbabanın 'okumuş eğitimli bir kızsın niye gerizekalıca hareketler yapıyorsun' mealindeki konuşmasına benzer şeyleri farklı bir üslupla da olsa söylerdi.

erkekler biraz tabiri caizse küçük öküzlerdir ama gemleri sende sadece zamanı yeri iyi kullanman gerek sakinlikle :sopa::halay:onların seni gibi empati yapması mümkün değil ama örnekleme yapabilrsin ne hissettiğini anlamasını sağla şuan işler senin için çok karıştı uzaklaş biraz derslerine yönel kafan dolu olsun eğitime harca beynini

Esim yaninda o konularda saydiririm yani senin ailen bana niye boyle dedi diye oda ablasi icin birak ergen zaten onu kaileye alan mi var babamlarda sinirle söylemiş takma ben kimseyi takmiyorum seni cok seviyorum beni birakma felan diyo ama ben cok sogudum ailesine normalde aramizda bir sorun yoktu ailesiyle annesinin kadin fedakar olacak biraz dediginde laf sokmakarim disinda cekinmem ki lafimi sen fedakar oldun ne oldu dayak yiyip oturdun diyorum hic ses edemiyo oda salak
E tamam eşinde sana hak vermiş daha ne boşver kapat kapımı otur evinde muhattap olma kimseyle

E evliliğinizden mutsuzsanız gider boşanırsınız beceriksizce intihar girişimleriyle drama yaratacağınıza. Böyle şeyler yaptığınızda insanların öfkelenmesi normal. Benim bir tanıdığım sevgilisinden ayrılıp ilaçla intihara kalktığında çok yakın olduğu bir kuzenini aramış, onunla sohbet edip vedalaşmak istemiş ama ilaç içtiğini haber vermemiş. Kuzen olayı öğrendiğinde bir yıl küs kaldı intihar girişimde bulunan şahısla 'ölse beni nasıl bir konumda bırakacağını, durduramadım diye ne kadar suçlu hissedeceğimi düşünmüyor çok bencil' diye.

Yani demek istediğim sizi gerçekten sevseler dahi fırtınalı aşkımı klip tadında yaşayacağım diye saçma sapan şeyler yapıp onları da self harm faaliyetlerinizin içine sürüklerseniz sinirlenir insanlar. Hatta sizi önemsiyorlarsa daha çok sinirlenirler. Eminim ki kendi öz babanız hayatta olsa o da kayınbabanın 'okumuş eğitimli bir kızsın niye gerizekalıca hareketler yapıyorsun' mealindeki konuşmasına benzer şeyleri farklı bir üslupla da olsa söylerdi.
Babam hayatta ama görüsmüyoruz ve sözlerinizdede haklilik payı var ama o an dikkat cekemk degildi amacim esime biseyleri anlatmak konusarak anlatsmiyorum cunku tıkandım ve evet cok sacma farkindayim yaptiin seyden sonrasinda defalarca utandim ve hala utaniyorum

erkekler biraz tabiri caizse küçük öküzlerdir ama gemleri sende sadece zamanı yeri iyi kullanman gerek sakinlikle :sopa::halay:onların seni gibi empati yapması mümkün değil ama örnekleme yapabilrsin ne hissettiğini anlamasını sağla şuan işler senin için çok karıştı uzaklaş biraz derslerine yönel kafan dolu olsun eğitime harca beynini
Haklisiniz

Evdeki sorunlardan kaçmak istedim uzerimdeki sorumluluklar cok ağırdı ve bana asık olan sözler veren bir adam vardı mutlu ettigi kadar da okadar da üzdü ve ben belki bazıları kaldırır ama gururumdan cogu seyi kaldiramiyorum
Sakin cocuk yapma sakin.
Cocuk olunca kocam ve ailesi degisir diye dusuncelerin varsa hemen sil kafandan.

Kp ve kv ile gorusme istemiyorsan.
Esin gorussun.

Esinle oturup konusun sorunlari halledin.
Orta yolu bulun.

Bir daha kendine zarar verme
Gerekirse bosan.
21 yasinda yolun basindasin unutma.

Sakin cocuk yapma sakin.
Cocuk olunca kocam ve ailesi degisir diye dusuncelerin varsa hemen sil kafandan.

Kp ve kv ile gorusme istemiyorsan.
Esin gorussun.

Esinle oturup konusun sorunlari halledin.
Orta yolu bulun.

Bir daha kendine zarar verme
Gerekirse bosan.
21 yasinda yolun basindasin unutma.
Yok asla cocuk istemiyorum zaten hayir surekli soruyolar cocuk cocuk istemiyorum diyorum sizmi bakicaksiniz kolau sanki cocuk yapmak o sorumlulugu alamam zaten bunalimdayim daha da mi bunalima gireyim cocugun sucu ne evlilik oturmadan cocuk olmamasi konusunda kararliyim kenarda dursun diye cocuk yapilmaz

Esim yaninda o konularda saydiririm yani senin ailen bana niye boyle dedi diye oda ablasi icin birak ergen zaten onu kaileye alan mi var babamlarda sinirle söylemiş takma ben kimseyi takmiyorum seni cok seviyorum beni birakma felan diyo ama ben cok sogudum ailesine normalde aramizda bir sorun yoktu ailesiyle annesinin kadin fedakar olacak biraz dediginde laf sokmakarim disinda cekinmem ki lafimi sen fedakar oldun ne oldu dayak yiyip oturdun diyorum hic ses edemiyo oda salak

Eşinizin söyledikleri ile davranışları tutarlı değil. Siz de lütfen gözünüzü açın biraz. Kusura bakmayın ama eşinizin yaptıklarını okuyunca sizi sevmediğini düşündüm. Yani sevgi bu değil.

Siz intihara teşebbüs ettiğinizde, ailesini çağırmak ne demek. Bir taksiye atlayıp, sizi hastaneye yetiştirmesi gerekirdi. Yaptığınız davranış doğru değil ama o durumdayken ailesi gelip size bir sürü şey söylemiş. Eşiniz ne yaptı o sırada? Siz kendi sıkıntılarınızı çözememişken, hala ailesinin yakınına taşınmak istiyor.

Laf ile söz ile herkes seni seviyorum der, çiçekler böcekler alır. Ama bence bundan sonra lafa bakmayın, icraatlarına bakın.

Bir de bu anne evine gitme sonra iki tatlı söz, bir çiçek ile dönme olayına çok kızıyorum. Anne evine bir kere gidin, o zaman da gerçekten boşanın. Bu gitme gelmeler tekrarlanınca, eşiniz de nasıl olsa dönecek diye ciddiye almayacak sizi.

Sağlıcakla kalın. İlk önce kendinize değer verin ve sevin. Kendini seven insan karşısındakini cezalandırmak için bir kutu hap içmez...

Eşinizin söyledikleri ile davranışları tutarlı değil. Siz de lütfen gözünüzü açın biraz. Kusura bakmayın ama eşinizin yaptıklarını okuyunca sizi sevmediğini düşündüm. Yani sevgi bu değil.

Siz intihara teşebbüs ettiğinizde, ailesini çağırmak ne demek. Bir taksiye atlayıp, sizi hastaneye yetiştirmesi gerekirdi. Yaptığınız davranış doğru değil ama o durumdayken ailesi gelip size bir sürü şey söylemiş. Eşiniz ne yaptı o sırada? Siz kendi sıkıntılarınızı çözememişken, hala ailesinin yakınına taşınmak istiyor.

Laf ile söz ile herkes seni seviyorum der, çiçekler böcekler alır. Ama bence bundan sonra lafa bakmayın, icraatlarına bakın.

Bir de bu anne evine gitme sonra iki tatlı söz, bir çiçek ile dönme olayına çok kızıyorum. Anne evine bir kere gidin, o zaman da gerçekten boşanın. Bu gitme gelmeler tekrarlanınca, eşiniz de nasıl olsa dönecek diye ciddiye almayacak sizi.

Sağlıcakla kalın. İlk önce kendinize değer verin ve sevin. Kendini seven insan karşısındakini cezalandırmak için bir kutu hap içmez...
Soyledim kızdım zaten neden onlari cagirdin bizimde arabamiz var neden goturmedin rezil oldum okadar laf isittim dedim elim ayagima dolandi cok korktum oyuzden bianda aradim onlari dedi

İntihar sağlıklı beynin düşünebileceği bir eylem değil. Boşanın, sonrasında tedavi olun.

2 kutu ilaç?! Ya gerçekten ölseydiniz? Bi hayal edin...ölüp gitmişsiniz, üzerinden 2 ay geçmiş. Çevrenizde ki insanlar neyle meşgul siz ne haldesiniz...Değer mi? Kimi cezalandırmış olacaktınız gerçekten?

Eşinizle ne kadardır evlisiniz? Sizi bu raddeye getiren olaylar tam olarak nedir? 21 yaş çok genç. Bu evlilik yaşam enerjinizi sömüyorsa, yeniden tek başınıza hayata tutunabilirsiniz.

Soyledim kızdım zaten neden onlari cagirdin bizimde arabamiz var neden goturmedin rezil oldum okadar laf isittim dedim elim ayagima dolandi cok korktum oyuzden bianda aradim onlari dedi

Yani kusura bakmayın ama pek korkmuşa benzemiyor. Korkan insan 112 yi arar, sokağa çıkar araba arar bulur... Oturup annesini babasını aramaz. Eşinizin ağzı iyi laf yapıyor.. Ama dediğim gibi bazı insanlar sadece konuşur konuşur konuşur...

Çok gençsiniz. Bir an önce okulunuzu bitirip, bir işe girin ve kendi ayaklarınız üzerinde durun. Ve sakın sakın sakın çocuk yapmayın.

Back
X