• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebersin diyen koca babası

Kocam yaptığı hatayı anlasın diye ilaç içip ne kendimi riski atıcam. Koyarım kapanın önüne anlasın hatasını. Kimseye ders vermek için kendi hayatını riske atma. Keşke biraz daha bekleseydn evlenmek için. 25 yaşında kimse için hayatını tehlikeye atmaman gerektiğini anlayabilirdin. Kayınpederininde ağzına laf vermemiş olurdun. İnsan sevdiğine yanlışlıkla bile çarpsa canı yandı diye aklı çıkar. Karşılıklı şiddetin olduğu bir ilişkide “ama beni seviyo” diyen bi kadından daha korkunç bişey olamaz. Umarım bi daha hiçkimse için sana sadece bir kere verilmiş olan hayatını riske atmazsın.

Sana karşı tavırları yanlış ama kp in annesi büyütsün de gelsin lafı doğru.

Daha gençsin bu kadar dram yapmaya gerek yok.
Kendini geliştirecek uğraşlar bul. İnsanlar ne sıkıntılar yaşıyor da canına kıymaya kalkmıyor

Bende kv dem ölse sevinirim, o yüzden büyütecek bir laf yok ortada.

Merhaba bayanlar içimde tuttum tuttum kimseye anlatamadim artik cok doldum.
Bundan bir süre önce esimle bir tartışmamız da gözüm döndü zaten ruhen çökük tüm iki kutu hap ictim (mide koruyucusu içmişim) sonra bir veda mesaji gibi annemlere beni affedin felan yazdim. Neyse annem esimi aramış eşim eve gelmiş. Sonrasında ictin mi felan dedi ağlıyordu baya çok korktu. Babasını aradı babasına telde hap içmiş çabuk gelin demis oda gebersin demiş bana sonra geldiler kaynanam güya melek ya hani kapiyi açtık ben gözüm görmüyor dogru düzgün acıdan üzüntüden saydirmaya başladı baba senin derdin ne bende seviniyorum akilli gelinim var egitimli uslu gelinim var diye diye söylenmeye basladi ben o haldeyken sonra bogazimi actim cizmisti esim ne varmış kadin dedigin fedakar olur sende onun kini sıkmıssın dedi sonrakayin babam olacak adam biz seni fazla pohpohladik ondan boyle oldu felan dedi tabi ben daha agliyorum babacklarim tutmuyor . Saydirdilar da saydirdilar sonra annemede soylemediler haber vermediler sadece kızın iyi dünürüm merak etme yazmıslar. Sonra hastaneye gittim kaynanam elimi tutmalar yanima gelmeler ama icim cok sogudu ikisinede karsi buz gibiyim ben 21 yaşımdayım esim28 babası cok sinirli surekli annesimi dövermis anneside mal gibi sinermis fedakarlik naraları atiyor bana surekli bende her haklı oldugumda yanina birakmam ortalığı ayaga kaldiririm bu sayedede esim benim kurallarima alıştı. Annesi gibi olamayacagimi anladı. Esimi cok seviyorum. Oda beni cok seviyor. Biliyorum . Çünkü birden kavga alevleniyor ikimizde anlamadan ama onu affedemiyorum. Ailesinide neyse konuya döneyim . Sonrada görümcem wp durumundan bazilarina rahat batar yok pire icin yorgan yakar allah akil fikir versin yazmış hastanede okudum saydirdim baya 3O unda ergen kendisi konusmuyo suan benimle sanki onlari zehirledim . Babasi hastanede birakalim bunu annesi büyütsün öyle alalim demis . Annem bunlari duysa baslarina yikat o evi ama ben ortam dahafa kızışsin istemiyorum bu olay daha taze ve babası suan ameliyata girdi icimden hic dua etmrk gelmiyo ölse üzülmek bilmiyorum içim cok sogudu haksizmiyim sizce kimseyede anlatamiyorum geceleri ağlıyorum yaptigim seydende utanıyorum. Ama o an ölmek icin değil ona biseyleri farkettirmek icin bunu yapmistim. Cok mutsuzum
Kusura bakmayın ama ilaç içip ölebilecek duruma gelmişken kp söyle dedi,kv böyle dedi diye düşünüyorsanız gerçekten büyümeniz gerekli. Cok da haksız sayılmazlar. Hele ki eşinize bir şeyleri farkettirmek icin intihara kalkışmak hepten ergence değil mi?

ne evliliginize ne de insanları dize getiririm diyen edanıza takıldım.
sizin valideniz gibi bir çok kadın eşinden şiddet görüyor ama bu mal oldukları için degildir.
okuyorum demişsiniz ya
ilaç kutuların da prespektüsü olur onu da okuyun.
insanları dize getirirm diye Naval okumayın.

Bunu neden kendinize yapıyorsunuz ki? Mutlu olacağınız hayatı seçin , bir kere geliyosunuz dünyaya yazık etmeyin.

Merhaba bayanlar içimde tuttum tuttum kimseye anlatamadim artik cok doldum.
Bundan bir süre önce esimle bir tartışmamız da gözüm döndü zaten ruhen çökük tüm iki kutu hap ictim (mide koruyucusu içmişim) sonra bir veda mesaji gibi annemlere beni affedin felan yazdim. Neyse annem esimi aramış eşim eve gelmiş. Sonrasında ictin mi felan dedi ağlıyordu baya çok korktu. Babasını aradı babasına telde hap içmiş çabuk gelin demis oda gebersin demiş bana sonra geldiler kaynanam güya melek ya hani kapiyi açtık ben gözüm görmüyor dogru düzgün acıdan üzüntüden saydirmaya başladı baba senin derdin ne bende seviniyorum akilli gelinim var egitimli uslu gelinim var diye diye söylenmeye basladi ben o haldeyken sonra bogazimi actim cizmisti esim ne varmış kadin dedigin fedakar olur sende onun kini sıkmıssın dedi sonrakayin babam olacak adam biz seni fazla pohpohladik ondan boyle oldu felan dedi tabi ben daha agliyorum babacklarim tutmuyor . Saydirdilar da saydirdilar sonra annemede soylemediler haber vermediler sadece kızın iyi dünürüm merak etme yazmıslar. Sonra hastaneye gittim kaynanam elimi tutmalar yanima gelmeler ama icim cok sogudu ikisinede karsi buz gibiyim ben 21 yaşımdayım esim28 babası cok sinirli surekli annesimi dövermis anneside mal gibi sinermis fedakarlik naraları atiyor bana surekli bende her haklı oldugumda yanina birakmam ortalığı ayaga kaldiririm bu sayedede esim benim kurallarima alıştı. Annesi gibi olamayacagimi anladı. Esimi cok seviyorum. Oda beni cok seviyor. Biliyorum . Çünkü birden kavga alevleniyor ikimizde anlamadan ama onu affedemiyorum. Ailesinide neyse konuya döneyim . Sonrada görümcem wp durumundan bazilarina rahat batar yok pire icin yorgan yakar allah akil fikir versin yazmış hastanede okudum saydirdim baya 3O unda ergen kendisi konusmuyo suan benimle sanki onlari zehirledim . Babasi hastanede birakalim bunu annesi büyütsün öyle alalim demis . Annem bunlari duysa baslarina yikat o evi ama ben ortam dahafa kızışsin istemiyorum bu olay daha taze ve babası suan ameliyata girdi icimden hic dua etmrk gelmiyo ölse üzülmek bilmiyorum içim cok sogudu haksizmiyim sizce kimseyede anlatamiyorum geceleri ağlıyorum yaptigim seydende utanıyorum. Ama o an ölmek icin değil ona biseyleri farkettirmek icin bunu yapmistim. Cok mutsuzum
Allah belasını versin böyle kayınbabanın asıl o gebersin sen niye ilaç içersinki be kardeşim, bırak onlar ölsün. Görümcenide takma, adını kendin koymuşsun zaten ergen görümce.

Sacmalamissin..aferin iyi etmissin demelerinmi bekliyordun!!

O anlık korku, panik ve sinirle söylenmiş şeyler ben takılmazdım zira doğru anladıysam hastanede kayınvalideniz elinizi tutmuş,ilgilenmiş korkmuş falan(yanlışsam düzeltin).İlk okuduğumda aklıma gelen Türkiye de hani bi çocuk kaybolduğunda düştüğünde birde annesinden dayak yer ya sonra sevinilir başına bir şey gelmediği için ona benzettim kv ve kbnın tavrını.İlk anın biliçsiz bir tepkisi.Art niyetli olduklarından veya cidden öyle düşündükleri için söylememişlerdir.Ayrıca kendiniz de diyorsunuz ölmek için yapmamışsınız kayınbabanızın büyüsün de gelsin demesi sizi kırmasın çünkü düpedüz şımarıklık yapmışsınız tepkilerinde haklılar

Sizin aileniz nerede? Onlarada siz msj atmadiniz mi beni affedin diye. E ortada bir terslik var belli. Atlayip gelmediler mi?

Sana söyliyeyim bu siddetin devami gelir. Ya cekeceksin ya bu evliligi bitereceksin.

Eşlerden biri sinirliyken diğeri susmalı .. zor ama bunu aşarsanız herşey düZelecek..
Bide ailevi sorunlarınızı ailelere yansıtmayın.. içinizde konuşarak çözün. Sıkıntılı dönemler geçirseniz bile mutlu görünün. Görümcen gbi fırsanızda gezen insan çoktur. Mantıklı ve sakin olun..

Olayı felsefik bir konuşma haline getirmeye gerek yok. Evlilik insanı büyültmez ama evlenen kişi evlenecek olgunlukta olmalıdır, evlendikten sonra çocuk gibi kararlar alamazsin, bir cocugunr annesi olabilecek yaştasın demektir çünkü!
Evlenmenin aynı zamanda büyümek olmadığını bu konudan bile anlayabilirsiniz.Cümle sonundaki ünlem işaretine bi' anlam veremedim , size iade ediyorum o sebeple ünlem işaretini.İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Adam o kadar şey saydırdıktan sonra ameliyat masasından kalkmasın diye dua ederdim sanırım.
Kimse için kendini bu kadar yıpratma. Ve kimseye de bu kadar taviz verme!!

Neden her kavgada k.peder k.valide
İkiniz neden değil
Bence siz evli olmayı anlamamışsınız
:KK12:
Hem ilaç içmek nedir ? :bicak:
Konuşmak varken :110:

.hakli olsaniz da ilac icip ortaligi ayaga kaldirmanin bi anlami yokmus bu gercekten cok sacma bence bi psikiyatriye gidin.bu arada evlilikte olan tartismalari ailelere yansitmayi dogru bulmuyorum. esinize disari cikiyorum deyin cok sinirliyseniz sakinlesince ortaligi ayaga kaldirmak yerine sakin sakin konusun hakli oldugunuz yonleri anlatin.boyle devam ederseniz cok yuz goz olursunuz

Evliliği ne sanıyodunuz acaba oyunmu ? Yok ben susmam , annem evi başlarına yıkar falan bunlar nasıl laflar.. Görümceniz değil ergen olan sizsiniz hemde fazlasıyla ergen! Allah eşinize’de ailesine de sabır versin..Çekecekleri var.

İntihar eden birine bende ah canim vah kuzum yapmam o yuzden insanlara kizmayi birak kendini topla sen kendine saygi duymazsan kusura bakma ama cocuk gibi ilac icmeye kalkarsan kimse sana saygi duymaz ayrica eşini affedebiliyosan onun yaptiklarina icin soguyosa kv kp gorumce onlarida es gecebilirsin

Back
X