Merhaba bayanlar içimde tuttum tuttum kimseye anlatamadim artik cok doldum.
Bundan bir süre önce esimle bir tartışmamız da gözüm döndü zaten ruhen çökük tüm iki kutu hap ictim (mide koruyucusu içmişim) sonra bir veda mesaji gibi annemlere beni affedin felan yazdim. Neyse annem esimi aramış eşim eve gelmiş. Sonrasında ictin mi felan dedi ağlıyordu baya çok korktu. Babasını aradı babasına telde hap içmiş çabuk gelin demis oda gebersin demiş bana sonra geldiler kaynanam güya melek ya hani kapiyi açtık ben gözüm görmüyor dogru düzgün acıdan üzüntüden saydirmaya başladı baba senin derdin ne bende seviniyorum akilli gelinim var egitimli uslu gelinim var diye diye söylenmeye basladi ben o haldeyken sonra bogazimi actim cizmisti esim ne varmış kadin dedigin fedakar olur sende onun kini sıkmıssın dedi sonrakayin babam olacak adam biz seni fazla pohpohladik ondan boyle oldu felan dedi tabi ben daha agliyorum babacklarim tutmuyor . Saydirdilar da saydirdilar sonra annemede soylemediler haber vermediler sadece kızın iyi dünürüm merak etme yazmıslar. Sonra hastaneye gittim kaynanam elimi tutmalar yanima gelmeler ama icim cok sogudu ikisinede karsi buz gibiyim ben 21 yaşımdayım esim28 babası cok sinirli surekli annesimi dövermis anneside mal gibi sinermis fedakarlik naraları atiyor bana surekli bende her haklı oldugumda yanina birakmam ortalığı ayaga kaldiririm bu sayedede esim benim kurallarima alıştı. Annesi gibi olamayacagimi anladı. Esimi cok seviyorum. Oda beni cok seviyor. Biliyorum . Çünkü birden kavga alevleniyor ikimizde anlamadan ama onu affedemiyorum. Ailesinide neyse konuya döneyim . Sonrada görümcem wp durumundan bazilarina rahat batar yok pire icin yorgan yakar allah akil fikir versin yazmış hastanede okudum saydirdim baya 3O unda ergen kendisi konusmuyo suan benimle sanki onlari zehirledim . Babasi hastanede birakalim bunu annesi büyütsün öyle alalim demis . Annem bunlari duysa baslarina yikat o evi ama ben ortam dahafa kızışsin istemiyorum bu olay daha taze ve babası suan ameliyata girdi icimden hic dua etmrk gelmiyo ölse üzülmek bilmiyorum içim cok sogudu haksizmiyim sizce kimseyede anlatamiyorum geceleri ağlıyorum yaptigim seydende utanıyorum. Ama o an ölmek icin değil ona biseyleri farkettirmek icin bunu yapmistim. Cok mutsuzum