- 17 Şubat 2024
- 51
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi beyaz melek 01
-
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
32 günde bir oluyorum 18 ocak son adet tarihimZaten ulturasonda görmemesi daha çok normal ki kese nasıl kan tahlili yapmaz son adet tarihiniz nedir ve kaç günde bir adet oluyorsun
Bende tuhaf oldum testte cıktıgını da soyledım haftaya gel dedı agrım var kasıklarımda emin olmak istiyorumDoktor da tam hunilik yeni gebeliğin nesini görecek ultrasonda…
Kan testi yapması gerekiyor ama yapmıyor ilginç…
Canım merhabalar öncelikle hayırlı olsun burda zaten testin pozıtıf kesenın gorunebılmesı ıcın 2000-3000 ustu hcg olması gerekıyor doktorun gormemesi normal ama doktor muayne ettıgınde gebelıgın basladıgını rahım duvarı kalınlıgındanda anlıyor ben de gebelıgımde duşuk hcg ile kontorole gıttım doktor rahım duvarı kalınlıgı olusmus gebelık baslamıs dedı hcg hesabı yaptı gun verdi gıttım ve keseyı gorduk bu sekılde ılerlıyorsun yanı once kan ılede tegıt edıyor sonra gun verıyor gıdıyorsun ve kese gorunuyor daha sonra gebelık devam ettıkce her şey yavas yavas ılerlıyor.Tedırgın olma kan ver ve baska doktora gıt gebelıgın ılk haftaları onemlı.Arkadaşlar ben adet öncesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı bugün adetım geçeli ikinci gün kaset yaptım önce hafif çizgi çıktı sonra belirgınlesti hamileyım değil mi
Teşekkür ederim zaten dayanamıyorum akşam acile gidip kan verıcemCanım merhabalar öncelikle hayırlı olsun burda zaten testin pozıtıf kesenın gorunebılmesı ıcın 2000-3000 ustu hcg olması gerekıyor doktorun gormemesi normal ama doktor muayne ettıgınde gebelıgın basladıgını rahım duvarı kalınlıgındanda anlıyor ben de gebelıgımde duşuk hcg ile kontorole gıttım doktor rahım duvarı kalınlıgı olusmus gebelık baslamıs dedı hcg hesabı yaptı gun verdi gıttım ve keseyı gorduk bu sekılde ılerlıyorsun yanı once kan ılede tegıt edıyor sonra gun verıyor gıdıyorsun ve kese gorunuyor daha sonra gebelık devam ettıkce her şey yavas yavas ılerlıyor.Tedırgın olma kan ver ve baska doktora gıt gebelıgın ılk haftaları onemlı.
Evet kan verin.Ve agır tasımayın kendınızı yorcak ıs yapmayın şu ilk haftalar cok onemlı.Rabbım ınsallah hayırlı guzel sonuclar nasıp etsın sonucu yazarsınız bızedeTeşekkür ederim zaten dayanamıyorum akşam acile gidip kan verıcem
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet kan verin.Ve agır tasımayın kendınızı yorcak ıs yapmayın şu ilk haftalar cok onemlı.Rabbım ınsallah hayırlı guzel sonuclar nasıp etsın sonucu yazarsınız bızede
Naptınız kan verdınız miAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eşimle beraber gıdıcez zor oluyor beklemek ama onu bekliyorumNaptınız kan verdınız mi
Tamam baklım cnm hayırlı haberlerını beklıyorumEşimle beraber gıdıcez zor oluyor beklemek ama onu bekliyorum
Ay evet ne kadar baştan savmayı seviyorlar ya doktor demeye bin şahit lazım bilgisiz doktor da oldukça çok baya saçmalamışDoktor da tam hunilik yeni gebeliğin nesini görecek ultrasonda…
Kan testi yapması gerekiyor ama yapmıyor ilginç…
Bunalmıştır bütün gün ugraşmak istememiştir.Ay evet ne kadar baştan savmayı seviyorlar ya doktor demeye bin şahit lazım bilgisiz doktor da oldukça çok baya saçmalamış
YazamadımTamam baklım cnm hayırlı haberlerını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?