Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

sabahın köründe kalktım konuya bakasım geldi ama okuduklarımdan utandım! espirinin de bir seviyesi olur,muhabbetin de bir adabı olur sanırdım ama öyle değilmiş..erkek ya da değil,belki yalan söylüyor ama doğmamış bebeğine bile laf atılmış ya daha diyecek birşey yok! konu sahibinin üslubunu eleştiriken daha beter performans gösterenler var tebrikler.

valla behlül kaçar:10:

canım cok utanıyorum ama napıyım soylemem gerektı degısımı gorun dıye:34:
hormonlarım tavan yaptı napıcam:1:

aslında benim bildiğim gebelikte hormonlar TAVAN değil,TABAN yapar :44::44::44::44:
emmeeeee sende ters olmuş herhal:37:

Son düzenleme:
tanrı aşkına sevgilisnden hamile kalan birinin düşünecek daha onemli seyleri vardır bence, sevgilisinin onunla birlikte olmadıgını dusunmeden once değil mi? bu konunun sacmalık oldugu belli neyse daha fazla yorum yapmayacagım baydı artık:)

Konu sahte diye düşünüyorum.Çünkü diğer konuları kardeşim açtı diyor fakat kardeşide 23 yaşında olup iki kardeşin aynı anda hamile olması pek bir imkanlı görünmüyor.

Bir konusunda iki kişi arasında kaldım hangisini seçeceğim bilmiyorum diyor 23 martta bir sevgilisi bile yok.Eski sevgilisiylede 5 aydır görüşmüyor.3 nisanda 3 aylık hamileyim diyor:44::44::44:

Yani eski sevgilisiyle 5 aydır görüşmeyen ve 23 martta yeni sevgili için karar verme aşamasında olan biri nasıl oluyorda bu açılan konulardan 10 gün sonra 3 aylık hamile olabiliyor.Yalan olduğu buradan çok bariz belli

ayyyyy kızlarrr,scarlettimiz dün sevgilisi niye birlikte olmuyormuş diye dert ederken bugün tatile gidemiyceği için üzülüyormuşşşşşşş:37::37::37::37::37:

hahah bugün 14:30 da giriş yapmış
ama kimsenin sorularına cvp verememiş
öyle kasap önünde ciğer dilenen kediler gibi bakar bakar gidersin
herzamanki gibi biraz zaman geçince yeni bi ekşınlı konuyla geri gelirsin ama yine hatırlanırsın
sen kk nın unutulmaz yalan kahramanısın

tam ben diyecektim sevgilisini özlerken ne ara evlenip 2günde hamile kalmış diye:20: ayrıca tek scarlett benim ya forumdaki bu fake scarlett gitsin başka yerde alay etsin :36::36:

..............................mesaj tekrarı...........................

Son düzenleme:
.......................................mesaj tekrarı.....................................

Son düzenleme:
Vay be, daha ilk sayfadan fake olduğuna hükmedilen bir konunun 40 küsür sayfa ilerlemesi ne kadar garip. Birilerinin "prim yapmak" amaçlı açtığını iddia ettiğimiz konuların reytingini yükseltmeye neden bu kadar özen gösteriyoruz anlamış değilim.

Konu sahibinin değil ama yorum yapan bazı üyelerin erkek olduğundan daha çok şüphelendim ben bizzat, ortada bir çirkinlik varsa benimsemek zorunda değiliz ama o çirkinliğe yaklaşır ölçüde de cevap vermeye heves ediyoruz sanırım.

İnşallah binde bir ihtimal de olsa bu bayanın anlattıkları gerçek değildir, nitekim çok ağır laflar sarfedilmiş, kadınlar olarak en başta bizim kendimize böyle üslupları yakıştıramamamız lazım.

Son düzenleme:
Back
X