geyık bölümüne taşınmıştır![]()
kökten gitmiş heralde googleden de acılmıyo malasef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geyık bölümüne taşınmıştır![]()
Erkek, arkadaşı olan erkeğe sen de amma arzulusun diyerek onu yermiyor.
Kadın kadına yapıyor bunu.
Sonra kadının istekliliği neden yeriliyor diye dem vuruyoruz aramızda.
Ezber bilgileri keyfe keder kullanıyoruz. Çiftestandart uyguluyoruz.
İlişki sayısı, ilişkiyi isteme sayısı kişiyi -kadını/erkeği- edepsiz yapmaz.
Bunu kadını rencide etmek için kullanmak içi boş bir söylem olur.
konunun gerceklıgı yada sahteliğinden cok topıkte yer alan yorumlar gercekten yüz kızartıcı .. her seye uyarı yapan yöneticilerimiz galiba 19 mayıs resmi tatilindelerdogmamis bebege bile laf soylenmis ne kadar ayip ya...![]()
dogmamis bebege bile laf soylenmis ne kadar ayip ya...![]()
Yok ondan söylenmedi o, başka bir konusunda iki erkek arasında kalmış tercih yapamıyordu.
Çok zorlanıyordu oradan bağlantı kuruldu sanırım.
gerçekten bı bebek var mı acaba ??
kökten gitmiş heralde googleden de acılmıyo malasef
Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.
var yada yok hepsi bir varsayim olmasa neden kendi kendine cizelge yapsin ki ?konu saptikca sapti bencede kapanmali..![]()
Konular yayınlanmadan önce editörler tarafından kontrol edilmeli bence ya.
Gereksiz ,saçma konular açılıyor bizde zaman harcıyoruzz..
evlendım, hamıleyım vs dıye konu açanlarda oluyordu sonradan fake çıkan
onun ıçın çızelgeyı pek önemsemıyorum, bende yaparım ne var onda
benım ılgımı mart ayında açtığı konular çekıyor, ne çabuk 22 haftalık oldu bu çocuk?
Yazılanları alıntılamak ya da neyin üzerine söylendiğini açık açık yazmak istemiyorum ama
İlişkinin sıklığına şaşıran bir kişinin yorumunu alıntılayıp,yukarıda bahsettiğim yorumu yazan üyeler var
Bir insanın ilişkisi sadece imzasız olduğu için,kadına bu ithamda bulunulması ve bunun yine bir kadın tarafından yazılması gerçekten ayıp