• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

arkadaşlar safmısınız böyle bir bayan varmı yeryüzünde? belliki dalga geçiyor canı sıkılmış yada erkek..
insan karnında yavrusunu taşırken böyle şeylerden yakınmaz.. ayrıcada bir bayan bu tarz konuşmaz..
cevap vermeyin kaile almayın

Erkek, arkadaşı olan erkeğe sen de amma arzulusun diyerek onu yermiyor.

Kadın kadına yapıyor bunu.

Sonra kadının istekliliği neden yeriliyor diye dem vuruyoruz aramızda.

Ezber bilgileri keyfe keder kullanıyoruz. Çiftestandart uyguluyoruz.

İlişki sayısı, ilişkiyi isteme sayısı kişiyi -kadını/erkeği- edepsiz yapmaz.

Bunu kadını rencide etmek için kullanmak içi boş bir söylem olur.

evet bu konuda size hak veriyorum zaten bu şahısa arzulu istekli diye kızmıyoruz yazdıkları saçma ve yalan seyler buradaki insanları kandırmaya calısması çok ayıp ...

Samimi olsaydı,konusunu çoktan kapatırdı.

Sabaha kadar söylenmedik laf kalmayacak.

Bunu biliyor olmalı.

Yok ondan söylenmedi o, başka bir konusunda iki erkek arasında kalmış tercih yapamıyordu.
Çok zorlanıyordu oradan bağlantı kuruldu sanırım
.

Yazılanları alıntılamak ya da neyin üzerine söylendiğini açık açık yazmak istemiyorum ama
İlişkinin sıklığına şaşıran bir kişinin yorumunu alıntılayıp,yukarıda bahsettiğim yorumu yazan üyeler var
Bir insanın ilişkisi sadece imzasız olduğu için,kadına bu ithamda bulunulması ve bunun yine bir kadın tarafından yazılması gerçekten ayıp

Konular yayınlanmadan önce editörler tarafından kontrol edilmeli bence ya.
Gereksiz ,saçma konular açılıyor bizde zaman harcıyoruzz..

Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.

sevgili editör;
yargısız infaz yapmışsınız konuyu baştan sona okursanız sizin yazdıqınız gibi birşeyin sözkonusu olmadıqını anlarsınız...ayrıca başka erkekler vardır diye kimse bişey yazmadı..konu sahibi iki erkek arasında kaldım hangisini seçeyim diye bir topik açmış ve eqer gerçekten hamileyse bu topiqi açtıqında yani iki erkek arasında kaldıqında hamileymiş... başka erkekleri arakadaşlar uydurmadı konu sahibi kendi yazmış topiqinde...

Son düzenleme:
var yada yok hepsi bir varsayim olmasa neden kendi kendine cizelge yapsin ki ?konu saptikca sapti bencede kapanmali..:25:

evlendım, hamıleyım vs dıye konu açanlarda oluyordu sonradan fake çıkan

onun ıçın çızelgeyı pek önemsemıyorum, bende yaparım ne var onda

benım ılgımı mart ayında açtığı konular çekıyor, ne çabuk 22 haftalık oldu bu çocuk?

Konular yayınlanmadan önce editörler tarafından kontrol edilmeli bence ya.
Gereksiz ,saçma konular açılıyor bizde zaman harcıyoruzz..

Buna mecbur değiliz
Sahte,saçma,gereksiz bulduğunuz konuları sizler belirleyebildiğinize göre
Yorum yapmazsınız olur biter
Silah zoruyla yorum yapmıyorsunuz

evlendım, hamıleyım vs dıye konu açanlarda oluyordu sonradan fake çıkan

onun ıçın çızelgeyı pek önemsemıyorum, bende yaparım ne var onda

benım ılgımı mart ayında açtığı konular çekıyor, ne çabuk 22 haftalık oldu bu çocuk?

belki o konuyu actigindada hamileydi yani bilmiyorum kimsenin namusuna dil uzatmak bizlere dusmez :34:

Konunun tamamını okudum ve çok boş muhabbetler olmuş .
Konu sahte veya gerçek ki bana göre sahte . Fazlaca çelişen olaylar var .
Her ne olursa olsun yine de böyle şeyler söylenmemeliydi .
Kızlar size yakışıyor mu böyle laflar ?
Bırakın konu sahibinin de amacı buydu zaten daha da zevk vermeyin ona . :19:

Yazılanları alıntılamak ya da neyin üzerine söylendiğini açık açık yazmak istemiyorum ama
İlişkinin sıklığına şaşıran bir kişinin yorumunu alıntılayıp,yukarıda bahsettiğim yorumu yazan üyeler var
Bir insanın ilişkisi sadece imzasız olduğu için,kadına bu ithamda bulunulması ve bunun yine bir kadın tarafından yazılması gerçekten ayıp

Olabilir,bütün yorumları eksiksiz okumadım arada bahsettiğiniz türde bir ifade de geçmiş olabilir.
Konu çığrından çıktı zaten nikahlıyken de bir kadın eşine ihanet edip diğer erkeklerle olabilir.
Ama sizi temin ederim üzülmeniniz gerektirecek bir durum yok.
Konu sahibi hiç incinmiyor ortalama bir insanın kaldıramayacağı şeyler yazıldı o;
"hoşçakalın ben uyuyorum" dedi ve gitti :)
Östrajen hormonu çok iyi çalışıyor öğrendik ama sinirleri de çelik gibi.
Biraz nasıl desem eğlenmeyi seviyor,sıkıldıkça geliyor galiba keyif alıyor bundan.
Eee hanımlarda sıkılıyor,iki tarafta birbirini eğlendirdi.
Çirkin ifadeler geçti evet o konuda haklısınız :50:

Ben konuyu gayet normal buldum bazi yorumlar anormal.hamile bir kadinin esinden cinsellik beklemesi neden ayipmis.9 ay dile kolay.uzmanlar tarafindan kritik son haftalara kadar bebegede bir zarari olmayacagi aciklanmistir.sorun kadinda degil,karisina dokunmayan adamda.:16:

Back
X