Sizde de bu hamilelik belirtileri kaybolmuşmuydu aniden10 gün olmuş kalbi durali. Zehirlenmeye başlamışım kanamam olmalıymis ama olmadi
Kürtaja kadar da hiç kanama yaşamadım.
Seni korkutmak hiç istemiyorum. Aniden belirtilerim kesilmişti. Bebeğine hiçbir şey olmamis da olabilir en net cevap hastanede canım. Hastaneye git için rahatlasın. İnşallah bebegin seninledir. Herkes de aynı şey olmaz kiSizde de bu hamilelik belirtileri kaybolmuşmuydu anidençok zor bir durum rabbim tez zamanda tekrardan hamile kalmayı size nasip etsin inşallah
Bilmiyorum kafam çok karışık korkuyorum hastaneye gidemiyorum randevu bulamıyorum doktorumla görüştüm kanamanız ve ağrınız yoksa korkmayın dedi ama içim içimi yiyor acile gitsem bu virüs yüzünden riskli ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ki acile gidecek bir şikayetim de yokSeni korkutmak hiç istemiyorum. Aniden belirtilerim kesilmişti. Bebeğine hiçbir şey olmamis da olabilir en net cevap hastanede canım. Hastaneye git için rahatlasın. İnşallah bebegin seninledir. Herkes de aynı şey olmaz ki
Tatlım içini karartma o zaman. En erken ne zamansa şimdiden al randevunu. Acilde birşey yapmazlar ki. Yani benim yaşadığım yerde yapmazlarBilmiyorum kafam çok karışık korkuyorum hastaneye gidemiyorum randevu bulamıyorum doktorumla görüştüm kanamanız ve ağrınız yoksa korkmayın dedi ama içim içimi yiyor acile gitsem bu virüs yüzünden riskli ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ki acile gidecek bir şikayetim de yok
Tatlım içini karartma o zaman. En erken ne zamansa şimdiden al randevunu. Acilde birşey yapmazlar ki. Yani benim yaşadığım yerde yapmazlar
Acilde en azından belki ultrasonda bakarlar bekli ama ona da gidemiyorum bizim burası çok riskli malesef acaba sağlık ocaklarında kalp atışı dinlenebiliniyormu
Arada olur korkma benimde ağrılarım durmuştu gittim illa devamlı olmaz herşey demişti korkmaMerhaba kızlar 7+2 hamileyim Ultrosonda keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik düşük riskim vardı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum şuan sorun yok gibi ama benim asıl sorum 1 hafta boyunca aşırı olmadı ama mide bulantılarım ve halsizliğim vardı 3 gündür sanki aniden kesildi kendimi daha dinç hissediyorum çok kokuyorum ilk gebeliğim abaca bebeğime birşey mi oldu kalbi durursa bu belirtiler gidermi aniden yani bebeğin kalbi durursa ne gibi belirtileri olur lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım ilk bebeğimi kaybettim dediğin gibi birden tüm belirtiler kesilmişti. Hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi. 5 gün sonra kanamam oldu zaten. Ama bu 2.gebeliğimde de aynı şekilde ara ara belirtiler gidip geliyodu. Farkı bunda bi iki gün kesilip tekrar geliyodu. Hatta bizim ekim anneleri forumu var. Oraya kaç defa yazdım çünkü ilkinden dolayı korkmuştum, orda benim gibi belirtileri kesilen birsürü arkadaş vardı. Sen içini ferah tut. Sağlıklı bi gebelikte de belirtiler gidiyo bazen her dakkası bir olmuyo. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMerhaba kızlar 7+2 hamileyim Ultrosonda keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik düşük riskim vardı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum şuan sorun yok gibi ama benim asıl sorum 1 hafta boyunca aşırı olmadı ama mide bulantılarım ve halsizliğim vardı 3 gündür sanki aniden kesildi kendimi daha dinç hissediyorum çok kokuyorum ilk gebeliğim abaca bebeğime birşey mi oldu kalbi durursa bu belirtiler gidermi aniden yani bebeğin kalbi durursa ne gibi belirtileri olur lütfen yardımcı olurmusunuz
İlk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum ister istemez her anne adayı gibi hatta keşke evimizde Ultrosonda cihazı olsaydı korkdukça bakardıkCanım ilk bebeğimi kaybettim dediğin gibi birden tüm belirtiler kesilmişti. Hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi. 5 gün sonra kanamam oldu zaten. Ama bu 2.gebeliğimde de aynı şekilde ara ara belirtiler gidip geliyodu. Farkı bunda bi iki gün kesilip tekrar geliyodu. Hatta bizim ekim anneleri forumu var. Oraya kaç defa yazdım çünkü ilkinden dolayı korkmuştum, orda benim gibi belirtileri kesilen birsürü arkadaş vardı. Sen içini ferah tut. Sağlıklı bi gebelikte de belirtiler gidiyo bazen her dakkası bir olmuyo. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Biz o kadaaar çok söyledik ki onu evde ultrason olsaydı keşke diyeİlk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum ister istemez her anne adayı gibi hatta keşke evimizde Ultrosonda cihazı olsaydı korkdukça bakardıkçok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız zorlu ve stresli bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim ❤
2 tane cocugum var.ikisinde de bulantilarim aniden kesildi.hamileligin her evresi farklidir.ilk aylardaki gibi halsizlik cok olmuyo sonralari.Merhaba kızlar 7+2 hamileyim Ultrosonda keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik düşük riskim vardı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum şuan sorun yok gibi ama benim asıl sorum 1 hafta boyunca aşırı olmadı ama mide bulantılarım ve halsizliğim vardı 3 gündür sanki aniden kesildi kendimi daha dinç hissediyorum çok kokuyorum ilk gebeliğim abaca bebeğime birşey mi oldu kalbi durursa bu belirtiler gidermi aniden yani bebeğin kalbi durursa ne gibi belirtileri olur lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım benim yaşadığım yerde sağlık ocaklarında kalp atışı duyulmuyor fakat kalbi atıyor diye gorebiliyorlar. Tüm tedbirlerini alıp gidebilirsin
Ah ah canım zaten hiç birşey olmasa da bu stres evham bitirecek biziBen iki kez Kayıp yaşadım. İkisinde de bulantım vs hiç yoktu zaten ama ilkinde kalbinin durduğunu hissetmiştim. Hamile gibi hissetmiyorum diye ağladım. Eşim yine evham yapıyorsun sakin ol diye diye kontrol gününe kadar bekletti beni, ama gelişimi tam o paniklediğim gün durmuşmuş.
Şu an 18 haftalık hamileyim. Bir çok belirti bazen oluyor bazen olmuyor. Deliriyorum panikten bi şey oldu diye. Ama Dr normal olduğunu söyledi. İçini rahat tutmaya çalış, hiç bulantısı olmadan doğuranlar da var, bunlar tek başına işaret değil. Hatta hissetmek de güvenilir değil bence. Şu an ilk kayıplarımın etkisiyle bi sürü şey hissediyorumCovid olmasa iki haftada bir gitmek isterdim dr a Sakin kalmaya çalış, zor olsa da... evhamlanmak Sadece kendini kötü hissettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?