Gebeyim ve Aniden bulantılarımın kesilmesi

2 tane cocugum var.ikisinde de bulantilarim aniden kesildi.hamileligin her evresi farklidir.ilk aylardaki gibi halsizlik cok olmuyo sonralari.
Evet bende biliyorum aslında kişiden kişiye değişiyor farklılık gösterebiliyor ama çok bekledim çok hayal kırıklığı oldu ondan dolayıdır ki bu korku endişe inşallah herşeyin hayırlısı olsun 2 güzel evladınızla musmutlu ömrünüz olsun

Amin tsk ederim.Allah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin İnşaAllah

Keşke bu kadar bilgi vermeseydiniz karşı tarafın psikolojisi için çok üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun

Keşke bu kadar bilgi vermeseydiniz karşı tarafın psikolojisi için çok üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. Herkes de aynı olmayacağını belirttim zaten. İçini rahatlatacak arkadaşlarda yazmışlar. Kimsenin bebegi annesinden ayrilmasa keşke.

Ben daha önce 8.hafta bebeğin kalbi durması sonucu kürtaj olmus, şimdi de 16.haftami bitirmek üzere olan ve gayet normal gebelik süreci geçiren biri olarak söyleyeyim size, gebelik belirtilerinin kesilmesi bir sonuca vardirmaz tek başına. Bu geneligimde benimde kesildi kesildi geri geldi hele sizinki gibi erken haftalarda. İki gün gidiyordu sonra birden geri geliyordu. Kusmadim ama ağzım tatsizdi midem şişti, göğüslerim çok açıyordu. Daha yeni yeni bu belirtiler kalktı bu haftamda. Daha önce düşük yaptığım da ise ben zaten problemli bir gebelik geçiriyordum kanama alanım vardı progestanla durduruliyordu. Doğru düzgün bir belirti yaşamamıştım. Düşük olunca da haliyle anlamamıştım. Doktora gidince ortaya çıktı.
Yani demek istediğim, gebelik belirtilerinin kesilmesi birşey değil biraz bekleyin geri gelecek mi gözlemleyin kendinizi. Birazcık sabır. Bir hafta falan gözlemleyin. Olmadı doktora öyle gidersiniz

Pardon, başlık sahibinin mesajının altına yorum yazacaktım yanlislikla sizinkine yazmışım.

Pardon, başlık sahibinin mesajının altına yorum yazacaktım yanlislikla sizinkine yazmışım.
Önemli değil dogurmasam da sanırım annelik iç güdüsüyle birşeylerin kotu gittiğine dair bir his doğmuştu içime. Hepsi bu kadar

Evet çok haklısınız söyledikleriniz de şimdi sağdan soldan her okuduğumuz olumsuz yorum bizleri üzüyor aslında her insanın bünyesi farklı sanırım sabırlı olmak sakin kalmak gerekiyor elimizden geldiğince. Bir kaybınız olmuş eminim çok zor bende öncesinde bir düşük yaptım ama çok yeniydi daha şimdiki gebeliğime ilk gebelik diyorum çünkü onu görmek kalp atışlarını duymak şimdi nasip oldu bana şükürler olsunki rabbim yeniden bize nasip etti bu mucizeyi inşallal sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur

İnş bebişiniz sağlıklıdır.benimde mide bulantım azaldı ve doktora gıttım.kalbı durmus dendı.ama zaten mide bulantım azaldı ve kasığım biraz fazla agrıdı.kalbi durup bilaç gün geçince karın agrısı, bel agrısı, kasık agrısı yada lekelenme artıyomus.Bnce bi ultrason bktr cnm için rahat etsın.inş sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…