gebeyim ve kilo verdim. benim gibi olan varmi.

knya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
531
149
123
Konya
Arkadaşlar gebeliğinin son aylarında bulantıdan benim gibi kilo veren varmi . Çok telaşlanıyorum gecen ay 2kilo bu ayda kilo almadım hiç. Kilo alamiyorum .Beslenmeme elimden geldiğünce dikkat ediyorum . Bebeğin durumu iyi diyo doktot ama ben rahatlayamadım. Benim gibi olup saglikli doğuran varmi.

canım benim öncelikle nekadarlık hamilesin.. ve telaş yapmana kafana takmana gerek yok eger hamileliğin baslarındaysan normal bişey korkulacak bişey anormal bi durum yok. sayet benım ablam hamıleliğinin ilk aylarında 4. aya kadar yani hiç kilo almadı aksıne kılo verdi zaten hamileliğin ilk aylarında aman aman bi kilo alımı olmaz gerçi kişiden kişiye yapıdan yapıya değişir bu. ben mesela hamıleliğimn basında hiç kilo almadım aksıne kılo verdım mıde bulantısı ve çıkartma olduğu için kilo kaybım olmustu suan 8 bucuk aylık hamıleyımve yeterınce kılo aldım.D aman kılo alma zaten

Canım ben 35 haftanin içindeyim ilk aylardada vermiştim ama son aylarda verilmesi iyi degil diye biliyorum. 7. Ay 2 kilo verdim ve 8. Ayı bitirdim bu ay hiç kilo almadim çok korkuyorum

canim senin son haftalarinmis ben 17 haftaligim hamileliğini öğrendiğimde 87,6 kiloydum şuan 79,1 kiloyum 8,5 kilo vermiş bulunuyorum doktorun bu durumu normal karsiliyor bebekte çok şükür iyi

Kizlar hicccc kafaya takmayin...94 ile hamile kaldim 13 haftalikken 88 e dustum ve suan 34 haftalik hamileyim ama uc kilo bile alamadim.baslarda cok kafaya taktim cok korktumm bebegim gelismiyormu diye.kocaman bi pamuk var gobusumde rezervler doluydu o beslendi:) her ultrasona girdigimde biraz daha rahatladim cunku her seferinde onden gittigini ogrendim...suan 90 kilo ile devam ediyorum.almadigima cok mutluyum cunku kiloluydum...etrafimda ennnn fazla 75 kilo diyorlar ama sonucta tartida doksanlari gormek hic hos degilll.bebek iyiyse hiccc kafaya takmayin derim.ne kadar sukretsem azdir kendi adima..insallah emzirme donemindede almam.dogumdan ciktigimda muhtemelen zayiflamis olarak cikacagim dusuncesi bile guzel :) hatta sizlerede resmimi ekliyim de hiccc endiselenmeyin..

Canım ben 35 haftanin içindeyim ilk aylardada vermiştim ama son aylarda verilmesi iyi degil diye biliyorum. 7. Ay 2 kilo verdim ve 8. Ayı bitirdim bu ay hiç kilo almadim çok korkuyorum
anladım canım benım. bunu doktoruna danıstınmı.. ihmal etme bi sor bakalım nıye olurmus benım bıldıgım kılo verımesınde bi zarar yok ama sen yınede rahatlamak için bi sor bakalım neymıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…