Gebeyken yumurtalık çatlar mı

Nasıl yani hamilelikte yumurtlama olmaz ki.
Konu hakkında bir bilgim yok çünkü regl olamıyorum doktora gittim çatlamayan yumurtan var dedi idrar testi yaptım negatif çıktı annemde her gebeliğini 2. Ayda öğrenmiş adet söktürücü kullanmayı düşündüğüm için eğer varsa kullanmak istemediğim için sordum

Dalga geçiyorsunuz sandım bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilk önce kısa bir araştırma yaparsınız. Burası biyoloji dersi alabileceğiniz bir alan değil.
Araştırdım doktora bile gittim burda ne istersem sorabilirim ahlaksızlık yapmamışım bir şey yapmamışım

Araştırsaydınız yumurta çatlamadan döllenemeyceğini, rahime yerleşemeyeceğini ve gebeliğin oluşamayacağını bilirdiniz!
Yukarıda yazdım bilmem okumak ister misin annemde aynı durumları yaşamış ve 2. Ayda öğrenmiş bence araştırıp okuyun demek yerine siz bi okuyun forumdakileri

Araştırsaydınız yumurta çatlamadan döllenemeyceğini, rahime yerleşemeyeceğini ve gebeliğin oluşamayacağını bilirdiniz!
Ve benim sorduğum soruyla çok alakasız cevap veriyorsunuz beniö bu zamana kadar çatlamama gibi bir dururumum olmadı gebelik varsa bu ay o yüzden mi çatlamamış olabilir anlamında soru yönettim ne sorduğumu anlayıp cevap verin lütfen

Çatlamamış yumurtadan nasıl gebelik olsun? Yumurtan çatlamamışsa kist olmuştur

Canım bende diyorum ki acaba geçen ay gebelik oluştu bu ay o yüzden mi çatlamıyor bunu sormak istedim böyle ters yapmanın hiçbir anlamı yok
onlar da diyor ki zaten o gebelik oluşmuşsa o çatlamayan yumurtanın rahimde ne işi var gebelik varken yumurtlama olmuyor hani....

Hamilelikte yumurta çatlaması devam eder mi yoksa durur mu
Hayir canim. Ama yumurta gelişmez bjle. Galiba senin yumurtan buyumuş ve çatlamamiş. Acaba hamileyim diye mi çatlamadi diye dusunuyorsunuz. Buyuk ihtimak kiste dondugu için adet olmuyorsunuz. Bir kaç gun daha bekleyim adet olmazsaniz ve testiniz de negatif çikarsa sokturucu kullanin

Arkadaşlar bebek konusu çok hassas konu. Hepimiz sifirdan araşdirarak bilgi edindik. Burasi da bilgi edinmemiz için bir platform bir yerde. Konu sahibi de bilgi edinmek için sordu. Bilmemesi normal. Çunki daha yeni bu durumla karşilaşdi ve araşdirmaya yeni başladi. . Lutfen kabalaşmayalim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…