- 5 Ocak 2022
- 39
- 14
- 38
- 28
- Konu Sahibi sabahmelodisii
-
Ciddi olamazsınız
Biilmiyor olabilirim bilsem sormam dalga geçiyor gibi miyimCiddi olamazsınız?
Konu hakkında bir bilgim yok çünkü regl olamıyorum doktora gittim çatlamayan yumurtan var dedi idrar testi yaptım negatif çıktı annemde her gebeliğini 2. Ayda öğrenmiş adet söktürücü kullanmayı düşündüğüm için eğer varsa kullanmak istemediğim için sordumNasıl yani hamilelikte yumurtlama olmaz ki.
Dalga geçiyorsunuz sandımBiilmiyor olabilirim bilsem sormam dalga geçiyor gibi miyim
Araştırdım doktora bile gittim burda ne istersem sorabilirim ahlaksızlık yapmamışım bir şey yapmamışımDalga geçiyorsunuz sandımbir konu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilk önce kısa bir araştırma yaparsınız. Burası biyoloji dersi alabileceğiniz bir alan değil.
Araştırsaydınız yumurta çatlamadan döllenemeyceğini, rahime yerleşemeyeceğini ve gebeliğin oluşamayacağını bilirdiniz!Araştırdım doktora bile gittim burda ne istersem sorabilirim ahlaksızlık yapmamışım bir şey yapmamışıSi
Yukarıda yazdım bilmem okumak ister misin annemde aynı durumları yaşamış ve 2. Ayda öğrenmiş bence araştırıp okuyun demek yerine siz bi okuyun forumdakileriAraştırsaydınız yumurta çatlamadan döllenemeyceğini, rahime yerleşemeyeceğini ve gebeliğin oluşamayacağını bilirdiniz!
Yukarıda yazdım bilmem okumak ister misin annemde aynı durumları yaşamış ve 2. Ayda öğrenmiş bence araştırıp okuyun demek yerine siz bi okuyun forumdakileri
Ve benim sorduğum soruyla çok alakasız cevap veriyorsunuz beniö bu zamana kadar çatlamama gibi bir dururumum olmadı gebelik varsa bu ay o yüzden mi çatlamamış olabilir anlamında soru yönettim ne sorduğumu anlayıp cevap verin lütfenAraştırsaydınız yumurta çatlamadan döllenemeyceğini, rahime yerleşemeyeceğini ve gebeliğin oluşamayacağını bilirdiniz!
Çatlamamış yumurtadan nasıl gebelik olsun? Yumurtan çatlamamışsa kist olmuşturVe benim sorduğum soruyla çok alakasız cevap veriyorsunuz beniö bu zamana kadar çatlamama gibi bir dururumum olmadı gebelik varsa bu ay o yüzden mi çatlamamış olabilir anlamında soru yönettim ne sorduğumu anlayıp cevap verin lütfen
Canım bende diyorum ki acaba geçen ay gebelik oluştu bu ay o yüzden mi çatlamıyor bunu sormak istedim böyle ters yapmanın hiçbir anlamı yokYaw yumurta neden catlar? Döllensin de gebelik oluşşun diye. Gebeysen neden yumurtlayasın?
Bence boşverelimCanım bende diyorum ki acaba geçen ay gebelik oluştu bu ay o yüzden mi çatlamıyor bunu sormak istedim böyle ters yapmanın hiçbir anlamı yok
onlar da diyor ki zaten o gebelik oluşmuşsa o çatlamayan yumurtanın rahimde ne işi var gebelik varken yumurtlama olmuyor hani....Canım bende diyorum ki acaba geçen ay gebelik oluştu bu ay o yüzden mi çatlamıyor bunu sormak istedim böyle ters yapmanın hiçbir anlamı yok
Hayir canim. Ama yumurta gelişmez bjle. Galiba senin yumurtan buyumuş ve çatlamamiş. Acaba hamileyim diye mi çatlamadi diye dusunuyorsunuz. Buyuk ihtimak kiste dondugu için adet olmuyorsunuz. Bir kaç gun daha bekleyim adet olmazsaniz ve testiniz de negatif çikarsa sokturucu kullaninHamilelikte yumurta çatlaması devam eder mi yoksa durur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?