- 2 Ocak 2022
- 3.068
- 4.526
- 83
- Konu Sahibi sabahmelodisii
-
Ben de diyorumki keşke gençlerimiz merak ettikleri şeyleri kendileri bir araştırsalar daha güzel olmaz mı? Her şeyi sıfırdan başkalarına sormakla nereye varılır? Araştırmadan başkalarına sormak bana tembellik gibi geliyor. Kabalaştığımı da düşünmüyorum sadece bir şeyleri anlasın istedimArkadaşlar bebek konusu çok hassas konu. Hepimiz sifirdan araşdirarak bilgi edindik. Burasi da bilgi edinmemiz için bir platform bir yerde. Konu sahibi de bilgi edinmek için sordu. Bilmemesi normal. Çunki daha yeni bu durumla karşilaşdi ve araşdirmaya yeni başladi. . Lutfen kabalaşmayalim ya.
Kendinizi burda hoca mı görüyorsunuz meşgul iseniz bu konuya cevap verme zamanınız bile olmaz boş gezenlerde kendini meşgul sanıyorBen de diyorumki keşke gençlerimiz merak ettikleri şeyleri kendileri bir araştırsalar daha güzel olmaz mı? Her şeyi sıfırdan başkalarına sormakla nereye varılır? Araştırmadan başkalarına sormak bana tembellik gibi geliyor. Kabalaştığımı da düşünmüyorum sadece bir şeyleri anlasın istedim
Bundan yıllar önce hocam bize basit sorularla hocalarımızı meşgul etmemiz gerektiğini, kitaplardan istediğimiz bilgileri kolayca edinebileceğimizi söylemişti
Teşekkür ederim herkes her şeyi bilerek doğuyor zannediyorlarArkadaşlar bebek konusu çok hassas konu. Hepimiz sifirdan araşdirarak bilgi edindik. Burasi da bilgi edinmemiz için bir platform bir yerde. Konu sahibi de bilgi edinmek için sordu. Bilmemesi normal. Çunki daha yeni bu durumla karşilaşdi ve araşdirmaya yeni başladi. . Lutfen kabalaşmayalim ya.
Teşekkür ederim cevabınız içinnHayir canim. Ama yumurta gelişmez bjle. Galiba senin yumurtan buyumuş ve çatlamamiş. Acaba hamileyim diye mi çatlamadi diye dusunuyorsunuz. Buyuk ihtimak kiste dondugu için adet olmuyorsunuz. Bir kaç gun daha bekleyim adet olmazsaniz ve testiniz de negatif çikarsa sokturucu kullanin
Hoca değilim, kendi hocamdan bahsettim galiba okuduklarınızı anlamıyorsunuz geçmiş olsunKendinizi burda hoca mı görüyorsunuz meşgul iseniz bu konuya cevap verme zamanınız bile olmaz boş gezenlerde kendini meşgul sanıyor
Teşekkür ederim cevabınız için keşke herkes açık konuşsaonlar da diyor ki zaten o gebelik oluşmuşsa o çatlamayan yumurtanın rahimde ne işi var gebelik varken yumurtlama olmuyor hani....
Komiksiniz hadi başka konuya gidin lütfen meşgul zamanınız vardır benim konumda oyalanmanıza gerek yokHoca değilim, kendi hocamdan bahsettim galiba okuduklarınızı anlamıyorsunuz geçmiş olsun
Çok haklısınız değerli vaktime yazık bye byeKomiksiniz hadi başka konuya gidin lütfen meşgul zamanınız vardır benim konumda oyalanmanıza gerek yok
Yav iki saatir burda duruyorsunuz güldürmeyin beni ya bye yazmış bir de ahahaahahÇok haklısınız değerli vaktime yazık bye bye
Biyoloji dersi görmediğin gibi saatleri de öğrenememişsin tüh ya. Daha 2 saat olmadıki sen konuyu açalıYav iki saatir burda duruyorsunuz güldürmeyin beni ya bye yazmış bir de ahahaahah
Bir de iki saat olmadı ki yazmış yaBiyoloji dersi görmediğin gibi saatleri de öğrenememişsin tüh ya. Daha 2 saat olmadıki sen konuyu açalı
Biyoloji dersi görmediğin gibi saatleri de öğrenememişsin tüh ya. Daha 2 saat olmadıki sen konuyu açalı
Bir de iki saat olmadı ki yazmış ya
Yine de burda birşry sordu diye ay sen neden soruyorsun denmez. Biliyorsan cevap verirsin bilmezsen vermezsin sonuçta. Bu arada hamileyken de kist gorule bilir. Corpus luteum dneilen kist vardir. Yumurta çatladikdan sonra yerinde oluşan corpus luteumun kiste donmesi. Hamile ama kist var. Bu ihtimali de goze alirsak arkadaşin sorusu dalga geçilecek turde değil.Ben de diyorumki keşke gençlerimiz merak ettikleri şeyleri kendileri bir araştırsalar daha güzel olmaz mı? Her şeyi sıfırdan başkalarına sormakla nereye varılır? Araştırmadan başkalarına sormak bana tembellik gibi geliyor. Kabalaştığımı da düşünmüyorum sadece bir şeyleri anlasın istedim
Bundan yıllar önce hocam bize basit sorularla hocalarımızı meşgul etmemiz gerektiğini, kitaplardan istediğimiz bilgileri kolayca edinebileceğimizi söylemişti
regl çatlamış fakat döllenmemiş olan yumurtanın vücuttan atılması sonucu meydana gelir, yumurtanız çatlamadıysa gecikme sebebiniz çatlamamış olması olamaz mı? doktorunuz bu konuda bir yorumda bulunmadı mı?Konu hakkında bir bilgim yok çünkü regl olamıyorum doktora gittim çatlamayan yumurtan var dedi idrar testi yaptım negatif çıktı annemde her gebeliğini 2. Ayda öğrenmiş adet söktürücü kullanmayı düşündüğüm için eğer varsa kullanmak istemediğim için sordum
Pardon ama ben ay sen neden soruyorsun demedim? Uslübunuza dikkat edin. Corpus luteum kistini gayet iyi biliyorum ama konu sahibinin kisti yok. Kistim var gebemiyim deseydi olabilir tabii derdikYine de burda birşry sordu diye ay sen neden soruyorsun denmez. Biliyorsan cevap verirsin bilmezsen vermezsin sonuçta. Bu arada hamileyken de kist gorule bilir. Corpus luteum dneilen kist vardir. Yumurta çatladikdan sonra yerinde oluşan corpus luteumun kiste donmesi. Hamile ama kist var. Bu ihtimali de goze alirsak arkadaşin sorusu dalga geçilecek turde değil.
Burda belki bir gebe kalma çalışmam var veya olmuyor her şeyden medet umar duruma geldik ama siz kalkıp bu şekilde dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ya umarım rabbim bu kadar bekleyip umut ettiğim şeyle dalga geçmenin cezasını size verir başka bir şey demek istemiyorum ahım olsun bu da umarım olduğunda da aklınıza gelirimÇok gülme bak sonra yumurtan çatlar gebesindir ya belki bi zararı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?