gebis olmak isteyenler

cqlatrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
35
8
1
32
Kizlar aralik ayi yumurtlama donemjm aralık 11 gebe kalabilmek icin ogunden itibaren yumurtlama donemi bitene kadar denemeli miyimz her gün sizce ikinci kez anne olmak istiykrum alti aydir olmuyor yumrutaliklarim tertemiz mis oyle dedi doktor akl verirmisiniz bide kür lerden söz ediliyor onları ne isebyariyor

canım ovülasyon testleriyle takip edebilrsn eğer düzenliyse adetinden itibaren 12 14 16 cı günleri boş geçirme

Sogan kürü intihap söktürmek için aynı zamanda adet söktürücü görevide yapıyor maydonoz kürü adet söktürmek için incir kürü var hamile kalmak için 15 gün uygulanıyor ben sogan kürünü intihap için denedim işe yarıyor sende sorun yok bence küre de ihtiyacın yok ama incir kürünü deneyebilirsin ne kadar faydalı olur bilemem

Sogan kürü naisl oluyor canim
Yumruk kadar bi soganı kabugüiunu soyup 4 e bölüyorsun öncesinde kaynattogın 2 bardak suyun içerisine atıp 5 dk daha kaynatıyorsun suyunu bi bardak ılık yada kaynar şwkilde içiyorsun ama sogan kırmızı olmayacak yemeklik normal beyaz sogan olacak adetinin 7. Günü başlayıp 15 gün içiyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına bi bardak canım

Bende şimdi adetim 2 güne baslicaz inşallah ilk ayimiz inşallah hemen tutar ben adetten hemen sonra başlayıp yumurtlama doneminide 3 gün geçene kadar bir günde bir denicem sonra beklicem artık

Bende şimdi adetim 2 güne baslicaz inşallah ilk ayimiz inşallah hemen tutar ben adetten hemen sonra başlayıp yumurtlama doneminide 3 gün geçene kadar bir günde bir denicem sonra beklicem artık
Bende intihap sökmekte işe yaradı inş sendede yarar kuzenime tavsiye ettigimde ondada işe yaradı inş sendede işe yarar

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Back
X