gebze merkez hastenesi doktorları

bbelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
14
1
36
Bursa
:49:arkadaşlar gebze merkez hastanesi doktorlarından Op. Dr. Pelin San ve op. dr. nil yavuz ay hakkında bilginiz var mı bu ilk hamileliğim ve doktor konusunda çok kararsız kaldım kime sorsam başka isim söyleniyor sizden yardım beklliyorum:emir_bebek:

cnmmm hayirli olsun hamileligin oncelikle.

evet pelin sana gitmistim iltihap icin.fena degil.ama bu idrar yollari iltihabi sebebiyle bircok dra gittim gebzede.ama hamileligimin ilk 3 ayinda baska bir dra gittim.sonra yuzyil hastanesi ahmet riza esmer i duydum.gittim cok ilgilendi cok moral verdi.oglum 1 yasina basmak uzere.normal dogum yaptim.ztn normal den yana bir dr.ama allah razi olsun tek gecerim.her telefonuma hala bikmadan cvp verir yardimci olur.ben doktorumu cok seviyorum.hastane de temiz.kiz kardesim tip ogrencisi.o da girdi dr izniyle dogumuma.elimi tuttu.herzaman butun hamileligim boyunca dogum korkumu sakinlestirdi...yani sen bilirsin ama birdaha cocugum olsa yine ona giderim.arkadasim ilkini onda dogurdu ikinciye hamile yine ona gidiyor.tabi memnun kalmayan da vardir elbet.ama cok hastasi var.birde merkez icin sunu duymustum nekadar dogru bilemiyorum.sanci odasi pespese yataklarla doluymud arada bir set varmis sadece ve sen sancini cekerken esini bile yanina almiyorlarmis.yuzyilda ayri oda var ve sancini orda cekiyorsun.ailen yaninda.sadece ebe gelip muayene vakti odayi bosalttiriyorlar.hakkinda hayirlisi.sormak istediklerin varsa yardimci olurum.allah kolay dogumlar nasip etsin...

bu arada ara sira doktorcuguma oglumuzu goturuyoruz seviyor foto cekiyoruz ani kaliyor....

cnmmm hayirli olsun hamileligin oncelikle.

evet pelin sana gitmistim iltihap icin.fena degil.ama bu idrar yollari iltihabi sebebiyle bircok dra gittim gebzede.ama hamileligimin ilk 3 ayinda baska bir dra gittim.sonra yuzyil hastanesi ahmet riza esmer i duydum.gittim cok ilgilendi cok moral verdi.oglum 1 yasina basmak uzere.normal dogum yaptim.ztn normal den yana bir dr.ama allah razi olsun tek gecerim.her telefonuma hala bikmadan cvp verir yardimci olur.ben doktorumu cok seviyorum.hastane de temiz.kiz kardesim tip ogrencisi.o da girdi dr izniyle dogumuma.elimi tuttu.herzaman butun hamileligim boyunca dogum korkumu sakinlestirdi...yani sen bilirsin ama birdaha cocugum olsa yine ona giderim.arkadasim ilkini onda dogurdu ikinciye hamile yine ona gidiyor.tabi memnun kalmayan da vardir elbet.ama cok hastasi var.birde merkez icin sunu duymustum nekadar dogru bilemiyorum.sanci odasi pespese yataklarla doluymud arada bir set varmis sadece ve sen sancini cekerken esini bile yanina almiyorlarmis.yuzyilda ayri oda var ve sancini orda cekiyorsun.ailen yaninda.sadece ebe gelip muayene vakti odayi bosalttiriyorlar.hakkinda hayirlisi.sormak istediklerin varsa yardimci olurum.allah kolay dogumlar nasip etsin...

bu arada ara sira doktorcuguma oglumuzu goturuyoruz seviyor foto cekiyoruz ani kaliyor....

çok teşekkür ederim yardımın için bende ahmet beyi duydum merkezde cihangir beyle ahmet bey arasında kararsız kaldım ama hastane koşullarıda doktor kadar önemli benim için bu şartlarda tercihim ahmet bey olucak gibi tekrar çok teşekkür ederim bebişinle sana sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim

rica ederim cnm.gelismelerden beni haberdar edersen cok sevinirim.insallah sende cok memnun kalirsin.kolayliklar diliyorum...

Konuyu güncellemek istiyorum.
Doktor Pelin'i bir arkadasim önerdi bana.
İnsaAllah iki hafta sonra gidicem bende.
Bilgisi deneyimi olan arkadaslar yorum yaparsa cok memnun olurum.
:16:

Ben ilk hamileliğimde gittim ona boş gebelikmiş ama o süreçte ne kadar hassassam o o kadar katıydı durumuma göre konuşmak yerine kürtaj için gerekli tetkikleri kağıda not edip elime tutturdu ne yapacağımı bilemeden çıktım odadan:( o gün kanamam başladı gecesi kürtaj oldum zaten:( hala o hastanenin önünden geçerken bakamıyorum:( hakkında hayırlısı ama ben memnun kalmadım

merkez hastanesindeki pelin sana gidiyorum. şuan için bi problem yok gayet güzel ilgileniyo.

Cayirova tip merkezinde bulent serdar san var o daha iyi bence cok ilgileniyor

biraz geri kafalılık gibi gözükeblir ama erkek doktor nedense içime sinmiyor benim .

yani mecbur kalmadıkça gitmem diye düşünüyorum . çok iyi bayan doktorlarda var. bayan doktorların yanında kendimi daha rahat hissediyorum . dediğim gibi mecbur kalmadıkça gitmem .

Ben ilk gebeligimde merkez hast gittim tek bir sefer ama memnun kalmadim sonrasinda yuzyil hastanesi koray beye devam ettim ancak dusuk oldu operasyonumuda koray bey yapti. 2 gebeligim simdi allaha sukur 6 ayimiz bitti hastasinin cok olmasi sebebi ile biraz bekliyorsunuz ama hastaya olan ilgisi de bilgiside tartisilmaz. Insani her sekilde anlattiklari ile rahatlatan bir doktor tavsiye ederim.

ben hamileligimin ilk zamanlarinda pelin hanima gidiyordum daha sonrasinda sert ve kaba konusma tarzindan dolayi biraktim bugun mecburiyetten tekrar gitmek zorunda kaldim ve tavirlar yine ayni bugun hastahaneye sikayet ettim hamilelik hassas bir konu daha nazik olabilir / pelin hanimin odasindan her cikisimda morelim bozuluyor

Ben Sudan 4 aylık hamileyim medikalparkda Doğum yapmayı düşünüyorum Ahmet bey veya amanullah Çağatay iki dr arasında kaldım.bayan erkek farketmez çünkü kadın doğumcular biraz sert ve ilgisiz geliyorlar bana tecrübelerinize ihtiyacım var

Back
X