Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmm hayirli olsun hamileligin oncelikle.
evet pelin sana gitmistim iltihap icin.fena degil.ama bu idrar yollari iltihabi sebebiyle bircok dra gittim gebzede.ama hamileligimin ilk 3 ayinda baska bir dra gittim.sonra yuzyil hastanesi ahmet riza esmer i duydum.gittim cok ilgilendi cok moral verdi.oglum 1 yasina basmak uzere.normal dogum yaptim.ztn normal den yana bir dr.ama allah razi olsun tek gecerim.her telefonuma hala bikmadan cvp verir yardimci olur.ben doktorumu cok seviyorum.hastane de temiz.kiz kardesim tip ogrencisi.o da girdi dr izniyle dogumuma.elimi tuttu.herzaman butun hamileligim boyunca dogum korkumu sakinlestirdi...yani sen bilirsin ama birdaha cocugum olsa yine ona giderim.arkadasim ilkini onda dogurdu ikinciye hamile yine ona gidiyor.tabi memnun kalmayan da vardir elbet.ama cok hastasi var.birde merkez icin sunu duymustum nekadar dogru bilemiyorum.sanci odasi pespese yataklarla doluymud arada bir set varmis sadece ve sen sancini cekerken esini bile yanina almiyorlarmis.yuzyilda ayri oda var ve sancini orda cekiyorsun.ailen yaninda.sadece ebe gelip muayene vakti odayi bosalttiriyorlar.hakkinda hayirlisi.sormak istediklerin varsa yardimci olurum.allah kolay dogumlar nasip etsin...
bu arada ara sira doktorcuguma oglumuzu goturuyoruz seviyor foto cekiyoruz ani kaliyor....
biraz geri kafalılık gibi gözükeblir ama erkek doktor nedense içime sinmiyor benim .