Gebze'de lazer epilasyon

karb0nm0n0ksit

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
24
9
16
Kizlar gebzede onerebileceginiz en iyi epilasyon merkezi neresi hem kullanilan cihazlar hem temizlik hemde maddiyat acisindan en iyi ve en guvenilir yer neresi bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfen cok acil ihtiyacim var

ben yeni açılan bi yer var... eftalya diye çarşıya giderken Akbank üstünde temiz ve cihazları çok iyi sahibi dr muş eşi bakıyor çok sıcak bi hanım biz 3 kız gidiyoruz 3 seansda bile yarısından çok daha fazlası bittti yani...

gebze'de lazer yaptırabileceğimiz çok yer var ama hangisi gerçekten işe yarıyor artık bilmiyorum.

yüzyıl lazere gittim 6 seans kadar ama çok kalabalık oldugu için sanırım fazla dikkat edilmeden yapıldı ve tüyler hiç azalmadı

başka gidip de memnun kaldıgınız yerler varsa lütfen yazın

radyoda grande güzellik diye biryer duydum bir arıyayım dedim gittim görüşmek için bayıldım daha önce böyle temiz düzgün bir merkez görmedim gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar ayrıca cihazları çok iyi soğuk hava üflüyor ve canım çok az yandı kesinlikle tavsiye ederim doğtasş mobilyanın yanı 3 katta 3 seans nerdeyse kılım bitti

ben bugün perfettoya başlıyorum. yakın akrabam dört seansta bu merkezde tüylerini bitirmiş ama o gittikten sonra cihazı değiştirmişler diye biliyorum. eğer hemen yaptırmayacaksanız ben aldığım sonucu size yazayım. zira ilk seanstan sonra %70 bitme garantisi gibi yüksekten uçuyorlar. bakalım ne derece doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…