- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Soğan kürü kisti ve iltihabı olanlar içinmiş canım benim öyle bir sorunum yok tek sorunum 35-36 günde bir hasta olmam, yani bir çok kadın 14.gün yumurtama yaşarken ben taaa 21.güne kadar bekliyorum.Hergün 1mm büyüyor yumurtam henüz hamile kalamadım bakalım hayırlısı.Pkoslu da değilim görünürde hiç problem yok
Merhaba arkadaşlar,ben bu ay ilk kez doktorumun tavsiyesiyle yumurta takibine başladım.Ben her ay 5 gün geç adet oluyorum yani 36 günde br anlamına geliyor.Bu ay 5.kez deniyoruz gebelik için.İlk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef.Aşağı yukarı hesaplamalara gre 36 günde bir olduğum için (36-14=22) 22 ya da 23. gün yumurtluyor olmam lazım.Şu ana kadar hiç takip yaptırmamıştım.
Adetimin 9.günü folikül boyu 9mm idi. 12.gün 13 mm oldu sevindik hergün 1mm büyüyor diye. 18.günü gittiğim (bugün) gün ise 16.2mm olmuş yani, 7 günde 4mm büyümüş.Doktor 2 gün geriden geliyorsun sandığımdan yavaş büyümüş dedi.Çok üzüldüm ısrarla sıkıntı var mı dedim ama ayın 17sine tekrar randevu verdi yani 23.gün yeniden ultrasona alacak.Adetlerime bakılırsa zaten 22. ya da 23. gün yumurtluyor gözüküyorum.Ama moralim bozuldu çünkü 6 gün kaldı 6 güne 16mm yumurta ne kadar büyür ki acaba ...Çatlatna iğnesi için de küçük dedi ama hayatımda hiç olmadım o iğneden.Nedir onu bile bilmem.
Benim durumumda olan var mı? döngüsü 35-37 arasında olan arkadaşlarım sizin de böyle bir tecrübbeniz olduysa yardım eder misiniz?
Keşke ben de 28 günde bir olsaydım ama başından beri böyleyimAcaba hiç yumurtlama olmadı mı diye düşünmeye başladım
İnşallah 23.güne kadar çatlar yumurtam...
uzun yıllar adett düzensiizliği yaşamış biri olarak sizlere naçizane tavsiyem hayıt çayı aslan pençesi ve civaan perçemini eşit oranda aktarda birkaç kere çektiirip sonrasında demleyerek sabah akşam aç karnına 2 3 ay düzenli olarak içmenizdir.bu çay sayesinde düzelttim ben durumu.ayrıca çekirdeksiz kuru mürdüm eriğinide sabah akşam aç karnına yiyip üsütne bi bardakta ılık su için.buda ikinci yöntem.hatta araştırmalarıma göre bu daha etkin bir yöntemmiş.şuan devam ediyorum.28 hatta 26 günde regll oluyor.
adaçayı düşüğe sebep oluyo diye biliyorum.ben sadece hayıt içmedim karışım yaptım.ayrıca yaklaşık 3 ay devam ettim.anında olmuyo ne yazıkki bu işler.bebeğimi kaybettim ben geçen yaz.bugunlerde doğmasını bekliyorduk.aşılamayla olan bi bebekti kuzum.ve bu kürden sonra aşılamam tuttu.
Canım benimde adet dögüm uzun.Bazen 33. günde bazen 40. günde bile olabiliyor.Yumurtlaman hiç olmasaydı gebelik yaşamazdın.Demekki yumurtlaman olabiliyor.Geçen sene bu ay hamile kalmıştım ve yumurtlamam adetimden 3 gün önce olmuştu.Yani ümidini sakın kaybetme.Bu ayda ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı ve 18. günde yumurtlamam gerçekleşti,umarım çatlamıştır.İnşaAllah bu ay hepimizinki tutar ve hamile kalabiliriz.
teşekkür ederim hiç birzaman geçmeyecek bir acı belki sadece hafifler ama geçmez.12 gün yapıp bırakıyosun anladığım kadarıyla.istersen biide bu şekilde dene yada en azından erikle başla bence.
bende geçen sene martta hamile kalmıştım şimdi olsaydı bebeğim 2 aylık olacaktı ama nasip değilmiş demek ki, ovu. testini dr yasakladı o yüzden yapmıyorum:26:
Neden yasakladı?Stres yaptığın için mi?
ben bile yumurtlamamı öğrenemem dedi tam anlamıyla o yüzden yapıpta boşuna strese girme dedi canım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?