Geç Adet Görenler İçin Yumurta takibi

akıntımda az oluyor canım onuda çok tahmin edemiyorum amin canım inşallah...

hiç yum. takibi yaptırmadım canım bu ayda hamile kalamazsam öyle gideceğim takibe

bende 32 35 gunde bı oluyorum bnde pek takıp etmemıstım 4.denememız bu ama daha guzel sncla karşilasamadm hayrlısnı dılıyorum inş buyumustur yınede ALLAH hyrlısını versın.

amin canım cümlemize

kendine haksızlık etme.yumurtanın istendiği kadar büyümemesinin tek nedeni senin kafanın sürekli orda olması.keşke sana anlatabilsem stresin ne denli etkili olduğunu.bu süreçte düşünme bunları ben aşılama yaptırdım 3 kere.ikinci aşılamam da büyük bir stres yaşadım ve yumurtlarr aniden küçüldü.düşünebiliyo musun resmen küçüldü.lütfen kendiini rahat bırak.bu süreçte sevdiğin şeyleri yapmaya çalış seni mutlu eden insanlarla ol.gergin olanlardan uzak dur.bak gerçekten farkı görüceksin.ayrıca benim gibisi yok ne demek töbe de bence.nelerle ne dertlerle uğraşan insanlar var hayatta.lütfen yazdıklarımı yabana atma.çok şükürki yumurtan var ve yumurtlayabiliyosun.

akıntımda az oluyor canım onuda çok tahmin edemiyorum amin canım inşallah...

hiç yum. takibi yaptırmadım canım bu ayda hamile kalamazsam öyle gideceğim takibe

amin canım cümlemize

Pardon canım ben takip yapılıyor sanmıştım.Sende bendensin desene,bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktora gideceğim bende.İnşaAllah gitmemize gerek kalmazda hamile kalırız hepimiz.

Hayır canım hayatımda hiç içmedim klomen falan yumurtalıklrım çalışıyor kendiliğinden her ay bir yumurtam olgunlaşıyor sorun yok yani ilaç takviyesi olmadan yumrtam oluyor ve büyüyor amaaaa geç büyüyor işte canım genelde herkesin 14.gün 18-20mm olurken benimki o boya taaa 19-20.günlerde geliyor

tavsielerini not ettim teşekkürler canım.ben 4 ayrı doktora göründüm bu konuyu temmuzda açmıştım o günden bugüne kadar gezindim baya ama hepsi diyor ki sen de adet düzensizliği yok aslında cidden yok asla ay atlamıyorum 2-3 ay olmamak gibi bir sorunum yok düzenli olarak 36-37 günde bir oluyorum yani yumurtam baya geç olgunlaşıyor o yüzden kalitesiz yumurta ürettiğimi düşünüyorum bu yüzden de hamile kalamıyorum sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim bende ayni durumdayim.adetim bidahaki ay bittigim gun oluyor.bu kesinlikle adet duzensiigi degil.ben doktora sordum normal dedi.benim annemde benim gibi valla 4tane cocugu var.sanirim biz yumurtlama takibini yapamiyoruz.ben onu bu ay farkettim.bi ay boyunca 2gune bir iliski adet yaklasinca iliskiyi birakiyoruz.ben mesela buay erken yumurtladim sandim ama daha 1hafta oldu yumurtlayali.dedigin gibi gec olunca kalitesiz oldugu icin belki hamile kalamiyoruz.onun icinde beslenmemize dikkat etmemiz lazim.ben dun internette yaptigim arastirmalar sonucu o kanaate vardim.dogru beslenme stresten uzak durma ve bitkisel takviyeler.buayin 26 sinda bekliyorum adetimi.insallah olmam ama olursamda ben kuruincir havuc kurunu denicem.kuru incir yiyodum ama kaynatip icmek lazimmis.buay oyle denicem.vajinal akinti varsa bizim gibiler icin buyuk tehlike.surekli kontrol etmemiz lazim.gec yumurtladigimz gibi erkende yumurtlayabiliyoruz.vajinal akinti spermin omrunu kisaltiyo.duzenli yumurta takibi yapamasakta enazindan bazi onlemler alarak tedavi olmadan hamile kalabiliriz.amcamin kizida benim gibiydi bayagi ugrasti.dr sknti yapmamasi gerektigini duzenli iliskiye girmesini soyledi.8 ay sonra hamile kaldi.ikinci cocugunada ayni sekilde 8 ay sonra hamile kaldi.belli bi duzen lazim sanirim bize.

Evet ozaman aynı durumdayız canım ben de bir dahaki ay bittiğim gün adet oluyorum.Bu ay yine yumurta takibine gittim 2.kez 17.gün yumurtam 19.5 mm di doktor 1-2 güne çatlar dedi biz de değerlendirdik bugün 20.günüm ne olur ne olmaz 22.güne kadar deneyeceğiz.Bugün çatlamış olsa üstüne 14 gün koyarsak 6 mart gibi adet olmam lazım inşallah olmam inşallah sen de bir an önce mucizene kavuşursun

bende 30-35 gün arası adet görenlerdenim ve 1 senedir hamile kalamıyorum. yumurtalık takibi yaptırmadım hiç ama düzensizliğim olmuştu 1-2 ay, doktora gidip ultrasonla bir sorun var mı diye baktırmıştım herşey normal demişti doktor.

Insallah canim isteyen herkesin dualari kabul olur insallah.buay pek umudum yok cok sancili gecti yumurtlama donemim.sanirim bi sorun var.ben adet bittikten 13 gun basladi gogus agrilarim falan bi hafta snr tam tarih olarak hatirlamiyorum tekrar ayni gogus agrisi akinti sanci basladi halada devam ediyo.anlamadim ne oldugunu buyuyo catlamiyomu bilemedim canim.hayirlisi allahtan.bizimde sansizligimiz o iste.bazen erken oluyodum demekki ne yapiyosam duzenli oluyodu.hic farketmedim.insan cocuk isteyince ustune dusuyo vucudunu dinliyo.onceden beslenmeme cok dikkat ederdim.evlendikten snr yemeden icmedennkesildim.once eskisi gibi beslenmemi duzene sokmaliyim sanirim.buay dikkat ettim kismet bakalim.bulgur cok faydali diyolar bide.cok tuketmek iyiymis.

Sagol tatlım da benim bugün kahverengi çamurumsu akıntı başladı ped koydum çok koyu kahverengi hala geliyor ve şehir dışındaym.karnımda ara ara kasık agrıları oluyor adetli gbi sence sebebi ne olabilir ?bilen var mı doktor bi kan testi daha istedi 3gün snra gdicem tekrar.

kahverengi lekeyse yerleşme kanaması olması muhtemel canım.Düşük olunca pembe ya da kırmızımsı leke geliyor ben malesef 2 sefer yaşadım ikisinde de pembe lekeler gördüm.Sen tekrar doktora gidip kan verince hcg değerine bakılacak sanırım 59 çıkmıştı ilk seferinde senin.Eğer sağlıklı bir gebelik geçiriyorsan 3-4 gün sonra yaklaşık 200 olması gerekir ayrıca benim bildiğim kadarıyla hcg 1000lere ulaşmadan ultrasonda kese görülmüyormuş canım.Eğer herşey yolundaysa 1 hafta kadar beklemen gerekecek

Tatlım istemiyorum zaten önceden kürtaj da yaptırdım 2.kez yaptırmak istemem.Az önce peçeteye açık renkte kan geldi kırmızı bence düşûk yapıyorum sessizce kimyasal sanırm.

Şunu da sormadan geçmek istemyrum canım benim kimyasal olur mu bu değerle 59 yani? Genelde nasıl oluyor kimyasal beta hcg?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…