- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi November 22
-
akınıtının en yoğun geldiği gün ve sonraki 4 gün deneme için en uygun günlerdir.bence sadece bunu bilin çünkü diğer türlü iyice paranooyak oluyoruz.kendimize bu kadar yüklenmesek daha iyi olucak gibi.rabbım hepımıze gönlünde yatanı versin.
Zaten doktor takibini yapıyorsa boşuna testlerle strese girme,en iyiini demiş.Ben doktor takibinde olmadığım için testle öğrendim yumurtlamamı ama gerçekten stres yapıyorsun hatta o günlerdeki ilişkilker bile görev gibi oluyor,zorlanıyorsun.Bu ay benimde tutmazsa önümüzdeki ay doktor kontrolünde takip ettireceğim bakalım inşaAllah gerek kalmaz.
bende 32 35 gunde bı oluyorum bnde pek takıp etmemıstım 4.denememız bu ama daha guzel sncla karşilasamadm hayrlısnı dılıyorum inş buyumustur yınede ALLAH hyrlısını versın.
Kimse cevap yazmadığına göre demek herkes 28 günde bir oluyor ben de problem var zaten bir bulamadım kendim gibisini çevremde de herkes maşallah kurulu cihaz gibi 30 güne bir :) Allahım ben niye 36 günde bir ama yaaaaa
akıntımda az oluyor canım onuda çok tahmin edemiyorumamin canım inşallah...
hiç yum. takibi yaptırmadım canım bu ayda hamile kalamazsam öyle gideceğim takibe
amin canım cümlemize
Pardon canım ben takip yapılıyor sanmıştım.Sende bendensin desene,bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktora gideceğim bende.İnşaAllah gitmemize gerek kalmazda hamile kalırız hepimiz.
Hayır canım hayatımda hiç içmedim klomen falan yumurtalıklrım çalışıyor kendiliğinden her ay bir yumurtam olgunlaşıyor sorun yok yani ilaç takviyesi olmadan yumrtam oluyor ve büyüyor amaaaa geç büyüyor işte canım genelde herkesin 14.gün 18-20mm olurken benimki o boya taaa 19-20.günlerde geliyorsen daha benimle tanışmadın demektir
canım bende senin gibi adet döngüm hem uzun hemde geç yumurtluyorum , kasım ayında 30. gün , aralık ayında 27. gün ocak ayında 20. gün, şubat ayında 24. gün hala yumurtam çatlamadı
klomen kullanıyorsun değil mi bu arada:26:
tavsielerini not ettim teşekkürler canım.ben 4 ayrı doktora göründüm bu konuyu temmuzda açmıştım o günden bugüne kadar gezindim baya ama hepsi diyor ki sen de adet düzensizliği yok aslında cidden yok asla ay atlamıyorum 2-3 ay olmamak gibi bir sorunum yok düzenli olarak 36-37 günde bir oluyorum yani yumurtam baya geç olgunlaşıyor o yüzden kalitesiz yumurta ürettiğimi düşünüyorum bu yüzden de hamile kalamıyorum sanırımuzun yıllar adett düzensiizliği yaşamış biri olarak sizlere naçizane tavsiyem hayıt çayı aslan pençesi ve civaan perçemini eşit oranda aktarda birkaç kere çektiirip sonrasında demleyerek sabah akşam aç karnına 2 3 ay düzenli olarak içmenizdir.bu çay sayesinde düzelttim ben durumu.ayrıca çekirdeksiz kuru mürdüm eriğinide sabah akşam aç karnına yiyip üsütne bi bardakta ılık su için.buda ikinci yöntem.hatta araştırmalarıma göre bu daha etkin bir yöntemmiş.şuan devam ediyorum.28 hatta 26 günde regll oluyor.
tavsielerini not ettim teşekkürler canım.ben 4 ayrı doktora göründüm bu konuyu temmuzda açmıştım o günden bugüne kadar gezindim baya ama hepsi diyor ki sen de adet düzensizliği yok aslında cidden yok asla ay atlamıyorum 2-3 ay olmamak gibi bir sorunum yok düzenli olarak 36-37 günde bir oluyorum yani yumurtam baya geç olgunlaşıyor o yüzden kalitesiz yumurta ürettiğimi düşünüyorum bu yüzden de hamile kalamıyorum sanırım[/QUO
21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyo diye biliyorum.tabi en ideali 28 günmüş.bu kürlerle normal süreye ulaşabilirsin inşallah canım.önemli olan yumurtanın olması ve yumurtlayabilmen.o yüzden senin işin daha kolay .daha çabuk cevap verirsin bence.
Sağol canım umarım dediğin gibi olur deneyeceğim.Bu hafta sonu bir aktara gidip, alayım anlattıklarından. Ben de çok isterim 28 günde bir olmasını 36 hatta bazen 38 gün çok uzun, insanda plan program bırakmıyor.tavsielerini not ettim teşekkürler canım.ben 4 ayrı doktora göründüm bu konuyu temmuzda açmıştım o günden bugüne kadar gezindim baya ama hepsi diyor ki sen de adet düzensizliği yok aslında cidden yok asla ay atlamıyorum 2-3 ay olmamak gibi bir sorunum yok düzenli olarak 36-37 günde bir oluyorum yani yumurtam baya geç olgunlaşıyor o yüzden kalitesiz yumurta ürettiğimi düşünüyorum bu yüzden de hamile kalamıyorum sanırım[/QUO
21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyo diye biliyorum.tabi en ideali 28 günmüş.bu kürlerle normal süreye ulaşabilirsin inşallah canım.önemli olan yumurtanın olması ve yumurtlayabilmen.o yüzden senin işin daha kolay .daha çabuk cevap verirsin bence.
Sağol canım umarım dediğin gibi olur deneyeceğim.Bu hafta sonu bir aktara gidip, alayım anlattıklarından. Ben de çok isterim 28 günde bir olmasını 36 hatta bazen 38 gün çok uzun, insanda plan program bırakmıyor.
rica ederim canım denemekte fayda var işe yarıyacağına eminim hayırlısıyla başla bakalm.bu arada ben de dün test yaptım gece negatif
çıktı içim rahatladı kaliteli bi test alıp yaptım şuanda çok rahatladım bebek için erken.ama hala adet olmadımbeyaz da bi akıntı var
anlamadım hamilelik olsa çıkardı çoktan değil mi?
Adetiniz gecikti mi peki? çünkü test yaptım demişsiniz.Yani beyaz akıntı ve adet gecikmesi genelde gebelik belirtisi derler ama biraz daha bekleyin isterseniz.Ben de bu ay yeniden doktora gitmiştim.Takibe almıştı 2 gün önce gittiğimde yumurtam 19mm di adetimin de 18.günüydü 1-2 güne çatlar dedi şu aralar ovulasyon zamanım yani.Bu ayı da atlatayım eğer yine mucize bana nasip olmazsa senin tariflerini hemen deneyeceğim.Hamile değilsem 34.gün gibi adet olmam lazım 6Marta kadar sabırrrrr :18:rica ederim canım denemekte fayda var işe yarıyacağına eminim hayırlısıyla başla bakalm.bu arada ben de dün test yaptım gece negatif
çıktı içim rahatladı kaliteli bi test alıp yaptım şuanda çok rahatladım bebek için erken.ama hala adet olmadımbeyaz da bi akıntı var
anlamadım hamilelik olsa çıkardı çoktan değil mi?
tavsielerini not ettim teşekkürler canım.ben 4 ayrı doktora göründüm bu konuyu temmuzda açmıştım o günden bugüne kadar gezindim baya ama hepsi diyor ki sen de adet düzensizliği yok aslında cidden yok asla ay atlamıyorum 2-3 ay olmamak gibi bir sorunum yok düzenli olarak 36-37 günde bir oluyorum yani yumurtam baya geç olgunlaşıyor o yüzden kalitesiz yumurta ürettiğimi düşünüyorum bu yüzden de hamile kalamıyorum sanırım
Evet ozaman aynı durumdayız canım ben de bir dahaki ay bittiğim gün adet oluyorum.Bu ay yine yumurta takibine gittim 2.kez 17.gün yumurtam 19.5 mm di doktor 1-2 güne çatlar dedi biz de değerlendirdik bugün 20.günüm ne olur ne olmaz 22.güne kadar deneyeceğiz.Bugün çatlamış olsa üstüne 14 gün koyarsak 6 mart gibi adet olmam lazım inşallah olmam inşallah sen de bir an önce mucizene kavuşursunCanim bende ayni durumdayim.adetim bidahaki ay bittigim gun oluyor.bu kesinlikle adet duzensiigi degil.ben doktora sordum normal dedi.benim annemde benim gibi valla 4tane cocugu var.sanirim biz yumurtlama takibini yapamiyoruz.ben onu bu ay farkettim.bi ay boyunca 2gune bir iliski adet yaklasinca iliskiyi birakiyoruz.ben mesela buay erken yumurtladim sandim ama daha 1hafta oldu yumurtlayali.dedigin gibi gec olunca kalitesiz oldugu icin belki hamile kalamiyoruz.onun icinde beslenmemize dikkat etmemiz lazim.ben dun internette yaptigim arastirmalar sonucu o kanaate vardim.dogru beslenme stresten uzak durma ve bitkisel takviyeler.buayin 26 sinda bekliyorum adetimi.insallah olmam ama olursamda ben kuruincir havuc kurunu denicem.kuru incir yiyodum ama kaynatip icmek lazimmis.buay oyle denicem.vajinal akinti varsa bizim gibiler icin buyuk tehlike.surekli kontrol etmemiz lazim.gec yumurtladigimz gibi erkende yumurtlayabiliyoruz.vajinal akinti spermin omrunu kisaltiyo.duzenli yumurta takibi yapamasakta enazindan bazi onlemler alarak tedavi olmadan hamile kalabiliriz.amcamin kizida benim gibiydi bayagi ugrasti.dr sknti yapmamasi gerektigini duzenli iliskiye girmesini soyledi.8 ay sonra hamile kaldi.ikinci cocugunada ayni sekilde 8 ay sonra hamile kaldi.belli bi duzen lazim sanirim bize.
Evet ozaman aynı durumdayız canım ben de bir dahaki ay bittiğim gün adet oluyorum.Bu ay yine yumurta takibine gittim 2.kez 17.gün yumurtam 19.5 mm di doktor 1-2 güne çatlar dedi biz de değerlendirdik bugün 20.günüm ne olur ne olmaz 22.güne kadar deneyeceğiz.Bugün çatlamış olsa üstüne 14 gün koyarsak 6 mart gibi adet olmam lazım inşallah olmam inşallah sen de bir an önce mucizene kavuşursun
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun artık bir anne adayısınKızlar hamileym çok ufak daha kan testi bhcg 59 çktı hiç ummazdım.
kahverengi lekeyse yerleşme kanaması olması muhtemel canım.Düşük olunca pembe ya da kırmızımsı leke geliyor ben malesef 2 sefer yaşadım ikisinde de pembe lekeler gördüm.Sen tekrar doktora gidip kan verince hcg değerine bakılacak sanırım 59 çıkmıştı ilk seferinde senin.Eğer sağlıklı bir gebelik geçiriyorsan 3-4 gün sonra yaklaşık 200 olması gerekir ayrıca benim bildiğim kadarıyla hcg 1000lere ulaşmadan ultrasonda kese görülmüyormuş canım.Eğer herşey yolundaysa 1 hafta kadar beklemen gerekecekSagol tatlım da benim bugün kahverengi çamurumsu akıntı başladı ped koydum çok koyu kahverengi hala geliyor ve şehir dışındaym.karnımda ara ara kasık agrıları oluyor adetli gbi sence sebebi ne olabilir ?bilen var mı doktor bi kan testi daha istedi 3gün snra gdicem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?