Geç döllenme hakkında bilgisi olan var mı?

tekpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
241
9
66
34
Kocaeli
BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı

BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı

canım doktorunun da dediği gibi her geçen gün inanılmaz büyüyorlar ..panik yapma keseyi gördüysen yakında bebişinide görürsün.ben ilk önce keseyi görmüştüm tam 2 hafta sonrada hem kalp atışlarını duydum hemde bebeği gördüm.İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.kötü düşüncelerle kendini de bebeğini de üzme :34:

keseyi gördük allaha şükür görürüm dimi bucuma kontrolm war ne biliyim insan korkuo

kötü şeyler düşünme ..ilk üç ay zaten herşeyi kafana takıyorsun acabalarla geçiyor .Ama içini ferah tut ve kimsenin kötü hikayesini okuma insan kendini daha kötü hissediyor pozitif olmaya çalış ..kese göründükten sonra bebişinide görürsün yakında :34:

kötü şeyler düşünme bendede geç döllenme oldu son adet tarihimle hiç uyuşmuyor o yüzden ultrasonda verilen doğum tarihinede pek güvenemiyorum daha erken doğar gibime geliyor
bende ilk gittiğimde keseyi gördüm sonra gittiğimde hanımefendiyi gördük ve kalp atışlarını duydum bide benimki rahimin arka tarafına yapışıp saklanıyordu başlarda karnımdan değilde alttan baktı doktor daha net görünmüştü hamile olduğumu hiç anlamamıştım gaz ve şişkinlik şikayetim vardı karın kaslarım için spor falan yapıyordum bide adetim sökülsün diye maydanoz soğan kaynatıp içiyordum (yumurtlama sorunu yaşıyordumda o yüzden kendiliğimden adet olamıyordum) ne yapsın zavallı tutunmaya uğraşıyormuş arkalarda bi yerlerde gizli gizli :)

leke yerleşme kanaması olabilir ama endişeliysen git doktoruna göster düşük tehlikesi olursa ona göre ilaç veya iğne verir

yolk sac ı görmek çok önemli demişti doktorum...bebeğin büyüdüğüne dair en önwemli bulguymuşşş...rahat ol..

ewet ama bugn de göremedk bebei ultrsyn 5 hafta 4 gnlkk çıkarıo mmkn deil ddi 6.haftan önce duymak bi hafta bklcz ddi ya kese boş yada geç döllnmeden dolayı ddii

ewet ama bugn de göremedk bebei ultrsyn 5 hafta 4 gnlkk çıkarıo mmkn deil ddi 6.haftan önce duymak bi hafta bklcz ddi ya kese boş yada geç döllnmeden dolayı ddii

gec dollenmeyse 5. Haftada bebegı gormen ımkansız cnm bekle bıraz sabır guzelım

korkmana gerek yok bendede geç döllenme olmuş 6. haftada karnımdan duyulmadı kalp atışları alttan ultrason ile duyuldu

haberini aldım ve çok sevindim bundan sonrası artık çabucak geçiyor şekil alsın göreyim, cinsiyet belli olsun boyutlu görüntü isim oda hazırlık telaşı derken hiç anlamıyorsun nasıl geçtiğini sadece son ay geçmek bilmiyor bi türlü

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam geç döllenme olmuşmudur acaba

Back
X