- 24 Kasım 2023
- 1.640
- 511
- 43
masallah saglıkla kucagına al canım insallahİyi bi sıkıntı yok kese göründü iki hafta sonra kontrolüm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah saglıkla kucagına al canım insallahİyi bi sıkıntı yok kese göründü iki hafta sonra kontrolüm var
Şükür canım hamileyim şu an hersey iyi gidiyorcanım durumun nedir.
Tabi var canım bak herkes regl günü yapmış pozitif çıkmış biraz daha beklemen lazım canımKızlar dün silik erken gebelik çıktı reglime 8 gün var
Doktor kan tahlili yaptı,değer 2.7 ihtimal var mı hala anlamadım
Yükseldi mi acabaMerhaba arkadaşlar Beta Hcg 2.4 çıktı sonradan yükselir mi acaba adetime 5 gün var
Hayırlı olsun inşallah 🕊adet gecikmenizin kaçıncı günü bu değer ? Veya öncesi mikızlarım Selam,
bugün kan verdim ve Beta değerim ; 50,99 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar kan vermeye çağırdı.
sizce nasıl, deneyimlerinize ihtiyacım var![]()
Eki Görüntüle 3606793
Çok teşekkür ederim bu değer adet günüme 2 yada 3 gün varken çıkan ilk değerimdiHayırlı olsun inşallah 🕊adet gecikmenizin kaçıncı günü bu değer ? Veya öncesi mi
Şuan değerleriniz nasıl pekiÇok teşekkür ederim bu değer adet günüme 2 yada 3 gün varken çıkan ilk değerimdi
Regl 1 hafta kala erken gebelik testi ile öğrendim sonrasında bu kan değeri ile netleşti
Şuan beta hcg vermiyorum gebelik oluştu 7+5 haftalık gebeyimŞuan değerleriniz nasıl peki
Sanki çoklu gebelik gibi geçen sene bende 5.haftada 15000 ile ikiz olduğunu öğrenmiştimKızlar 5+3 32000 normal mi![]()
Değilmiş tek gebelikSanki çoklu gebelik gibi geçen sene bende 5.haftada 15000 ile ikiz olduğunu öğrenmiştim
Sağlıkla devam etsin insallahDeğilmiş tek gebelik![]()