Olabilir canm benim arkadasim regline uc gun kala yumurtlamis ve hamile kalmisti nasilsa hasta olacam diye dikkat etmemisler ve suan Iki aylik hamile.uc dort gun daha bekle kan testi yaptir kesin olsn canmMerhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi bat ım hiç şaşmaz ayın 27 si bat hala regl olmadım ilk kez bu kadar geçikti regl agrım başladı ama ertesi gün geri kesildi..testim negatif çıktı.geç yumurtlamış olabilirmiyim çünkü reglim yaklaşıo falan die ilişkiye ara vermedik devam ettikgeç döllenme olabilirmi şaştım kaldım iştahım açıldı miğdem ekşio karnımda şişkinlik var sürekli,ilk defa böle şeyler yaşıyorum
Biraz araştırdım ama burası konuyla daha ilgili tüm arkadaşlarımız.bayadır takip ediyorum burayı.bu ay ilk denememiz hala agrı falan yok içimi rahatlattın ya çok sagol canım İnşallah hasta olmam beklicem bakalımOlabilir canm benim arkadasim regline uc gun kala yumurtlamis ve hamile kalmisti nasilsa hasta olacam diye dikkat etmemisler ve suan Iki aylik hamile.uc dort gun daha bekle kan testi yaptir kesin olsn canm
Olabilir canjm, ben 22.günümde yumurtladim yani adetimden 6 gün önce, o yuzden battan 1 hafta sonra belli oldu gebeligimMerhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi bat ım hiç şaşmaz ayın 27 si bat ımdı hala regl olmadım ilk kez bu kadar geçikti regl agrım başladı ama ertesi gün geri kesildi..testim negatif çıktı.geç yumurtlamış olabilirmiyim çünkü reglim yaklaşıo falan die ilişkiye ara vermedik devam ettikgeç döllenme olabilirmi şaştım kaldım iştahım açıldı miğdem ekşio karnımda şişkinlik var sürekli,ilk defa böle şeyler yaşıyorum
Ayy canım ya yavrunu Allah bagışlasınOlabilir canjm, ben 22.günümde yumurtladim yani adetimden 6 gün önce, o yuzden battan 1 hafta sonra belli oldu gebeligimsabret biraz ve test yap
Sağol canımAyy canım ya yavrunu Allah bagışlasınbekliyorum İnşallah bende dediğiniz gibi geç döllenme yaşamışımdır
Teşekkür ederim canım İnşallahSağol canımsende cok beklemezsin umarım
Canım çok geçmiş olsun hepsi bi imtihan biliyosun sabır ve dua bizim ilacımız Allah ımız zamanını bilir üzülme alacagı nefes varsa gelir meleklerimiz.bu konuda bi bilgim benim daha ilk denemem.bilgisi olan arkadaşlar en kısa sürede bizimle paylaşırMerhaba ben çok uzun süredir hep yazılanları okuyorum ama üye olmayi hiç düşünmemiştim..benim 5 haftalik bebeğim düştü sonra bir sene geçti tekrar hamile kaldım ıkizmis ve geç döllenme demişti doktor üçüncü ayda birinin gelişmesinde sorun olunca diğerini öldürmüş kürtaj oldum geçen ay adet olmadım troidim var ondan sandım doktora gittim hamileymisim ama doktor ya geç döllenme ya dış gebelik dedi dış gebelik üstüne yoğunlaştı psikolojim alt üst bu tarz durum yaşayan Kim varsa benimle paylaşın rica ediyorum ❤
Batin gecmeden test yapma canm rabbim hayirli sonuclar versin ins.benimde bu ay ilk denememdi bat 2 haziran bekliyorm bakalm ama hicbir belirti yok ne hastaliga dair nede hamilelige dair birsey yok.bakalm hayirlisi.olmasada uzulme daha yeni basladik bismillahBiraz araştırdım ama burası konuyla daha ilgili tüm arkadaşlarımız.bayadır takip ediyorum burayı.bu ay ilk denememiz hala agrı falan yok içimi rahatlattın ya çok sagol canım İnşallah hasta olmam beklicem bakalım
Bat ım geçti canım 27 mayıs ama gelen giden yok dahaBatin gecmeden test yapma canm rabbim hayirli sonuclar versin ins.benimde bu ay ilk denememdi bat 2 haziran bekliyorm bakalm ama hicbir belirti yok ne hastaliga dair nede hamilelige dair birsey yok.bakalm hayirlisi.olmasada uzulme daha yeni basladik bismillah
Amin canm tesekkur ederim ins sen ben bekleyen butun herkese rabbim o guzel duyguyu yasatir insBat ım geçti canım 27 mayıs ama gelen giden yok dahabakalım 5 gün daha beklicem olmazsa doktora giderim.. çok istediğimize sabırsızlanıyoruz canım o yüzden böyle etkilenio insan genelde hep böyle çok konu okudum hepimiz aynıyız kuruntu yapıyoruz Allah ım göndereceği zamanı bilir gününe az kalmış İnşallah mutlu haberini alırız
Amiiinn canımm İnşallahhAmin canm tesekkur ederim ins sen ben bekleyen butun herkese rabbim o guzel duyguyu yasatir ins
Çok teşekkür ederim ❤ inşallah Rabbim yardımcımız olsunCanım çok geçmiş olsun hepsi bi imtihan biliyosun sabır ve dua bizim ilacımız Allah ımız zamanını bilir üzülme alacagı nefes varsa gelir meleklerimiz.bu konuda bi bilgim benim daha ilk denemem.bilgisi olan arkadaşlar en kısa sürede bizimle paylaşır
Benim de aynı seninle günüm ben daha olmadım kan sonucum 4 gün önce 1.2 çıkmıştı... Sen ne yaptın test yaptın mı Can'ım ?Bat ım geçti canım 27 mayıs ama gelen giden yok dahabakalım 5 gün daha beklicem olmazsa doktora giderim.. çok istediğimize sabırsızlanıyoruz canım o yüzden böyle etkilenio insan genelde hep böyle çok konu okudum hepimiz aynıyız kuruntu yapıyoruz Allah ım göndereceği zamanı bilir gününe az kalmış İnşallah mutlu haberini alırız
Regl oldum canım malesef ilk denememizdi çok üzülmedik Allah ım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah Doğru zamanı Allah bilir hepimize saglıklı yavrular göndersin İnşallahhBenim de aynı seninle günüm ben daha olmadım kan sonucum 4 gün önce 1.2 çıkmıştı... Sen ne yaptın test yaptın mı Can'ım ?
Amin inşallah ... Bende adet belirtisi de yok nolcak bilmiyorum duphaston yazdı doktorum onu kullanıyorum adet söktürücü ama gebelik varsa da düşük önleyiciymiş aynı zamanda... Beklemelerdeyim test yapmamak için zor tutuyorum kendimiRegl oldum canım malesef ilk denememizdi çok üzülmedik Allah ım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah Doğru zamanı Allah bilir hepimize saglıklı yavrular göndersin İnşallahh
Bekle canım ben hamilelik belirtiler yaşadım ilk kez yaşamıştım tutunamadı galiba kuzum.çok zor ama hamilemiyim degilmiyim die düşünmemeye çalış dualarımız seninle İnşallah sen güzel haber verirsin bizeAmin inşallah ... Bende adet belirtisi de yok nolcak bilmiyorum duphaston yazdı doktorum onu kullanıyorum adet söktürücü ama gebelik varsa da düşük önleyiciymiş aynı zamanda... Beklemelerdeyim test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?