inşallah canım sanki karnım büyümüyor gibi şişkinlikte kaybolunca aklına kötü şeyler giliyor yarın inşallah doktura gidecem Allahın iznile iyiy haberler alırımda rahatlarımTamamen psikolojik bi durum seninki canım ama yapma boyle bebegini üzüyorsun Qllah göstermesin de düşük gibi bi durumda o belirtileri görürken kanamanda olması lazım goguslerinde arada düzelir sonra yine hassaslasir kötü düşünürsen kötü olir dua et bebegin seninle olsun
Hayırlısı inşallah 2 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz inşallah rabbim aratmadan verir teşekkür ederim desteğin için :)Canım testi erkenden yapıp hayal kırıklığına ugrama ama adetin gecince yaptığın testte çıkmadı diye de sakin ilac vs kullanma ben adet günümden 25 gün sonra kan testiyle öğrendim hamile oldugumu
Verir inşallah verir canım bende 3 aylık evliydim hamile kaldığımdaHayırlısı inşallah 2 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz inşallah rabbim aratmadan verir teşekkür ederim desteğin için :)
İnşallah canım naptın gittin mi hastaneye durum ne haber ver bize deinşallah canım sanki karnım büyümüyor gibi şişkinlikte kaybolunca aklına kötü şeyler giliyor yarın inşallah doktura gidecem Allahın iznile iyiy haberler alırımda rahatlarım
Kanama olduysa maalesef ki gebelik yoktur canım istisnai bi durumda üstüne görme değilseMerhaba arkadaşlar
2 gün gecikmeli adet olduktan sonra her zamankinden çok daha az miktarda kanamam oldu pembe şekilde başlayıp devam etti çok arada kırmızıya döndü. Bu Aydan fazlasıyla umutluydum.Adet tarihinden 1 gün önce yaptığım idrar testinde negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
gitim bi sıkıntı yok çok şukur hamilelik belirtilerin yirminci haftaya kadar yavaş yavaş kesilir dedi bebeğimde bi sıkıntı yok kalbide ariyo çok şukur çok korkmuştumİnşallah canım naptın gittin mi hastaneye durum ne haber ver bize de
Çok şükür canimgitim bi sıkıntı yok çok şukur hamilelik belirtilerin yirminci haftaya kadar yavaş yavaş kesilir dedi bebeğimde bi sıkıntı yok kalbide ariyo çok şukur çok korkmuştum
Ya şuanda bende öyleyim adetime 13 gün var ve bugün baya beyaz koyu akintim geliyor ve sol kasigimda sanki bir ağırlık var gibi sizliyor arada birde midem bulanır gibi oluyor son 3 gündür de birden bire dişim sizlamaya başladı ilaç icmeyde korkuyorumSoguk alginligi hissi bazen terleme bazen usume
Kasiklarda regk agrisindan baska bi agri agirlik gibi ???asiri sinir ishal gogusu geciyorm o yok smdidrn tesekkurlerrrr
Erken yumurtladisan ihtimal vereblriz canm☹Ya şuanda bende öyleyim adetime 13 gün var ve bugün baya beyaz koyu akintim geliyor ve sol kasigimda sanki bir ağırlık var gibi sizliyor arada birde midem bulanır gibi oluyor son 3 gündür de birden bire dişim sizlamaya başladı ilaç icmeyde korkuyorum
Ama benim birde sorunum var ben 5 aylık evliyim ve triotim olduğunu öğrendim 5 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ve geçen ay öğrendim yeni baslangiciymis gebeligi engeller dedi doktor ilaç verdi bu ay inşallah kırmızı kart görmemErken yumurtladisan ihtimal vereblriz canm☹
Insallah rabbim.gonlunuze gore versnAma benim birde sorunum var ben 5 aylık evliyim ve triotim olduğunu öğrendim 5 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ve geçen ay öğrendim yeni baslangiciymis gebeligi engeller dedi doktor ilaç verdi bu ay inşallah kırmızı kart görmem
Gerçekten mi nasıl oldu idrar testinde çıkmamış moydı hiç? Benim adetim 9 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı geç döllenme mi acabaCanım testi erkenden yapıp hayal kırıklığına ugrama ama adetin gecince yaptığın testte çıkmadı diye de sakin ilac vs kullanma ben adet günümden 25 gün sonra kan testiyle öğrendim hamile oldugumu
Ne güzel keşke benimde böyle mucizem olsa. Benimde 9 gün geçti tesler negatif benimde keşke geç döllenme olsa çünkü adetim düzensizdir mormalde.de :)Olabilirsin tabiki ben adetim gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı değilim diye düşünüp olmayı bekledim olmayınca 5 gün arayla test yapıp durdum en son kan testine karar verdim 25 günün ardından hamile olduğumu ogrendim ama daha 2 haftalik hamilesin dedi doktor bende nasil olur ama 25 gun oldu dedim gec döllenme olmus 2 hafta bebek rahime tutunmaya çalışmış dedi
Merhaba benimde adetim geçeli 10 gün oldu hala adet olmadım idrar testi negatif gösterdi. En son ilişkide 22 haziranda oldu geç döllenme olabilir mi sizce? Sizin nasıl olmuştu? :)Arkadaşlar 6 aylık hamileyim bundan 6 ay once hergün bu forumda hamilelik belirtileri araştırıp duruyordum ve bi gün geç döllenmeyle hamile kaldığımı ögrendim çok garipsemistim bu yuzden de konu üzerinde çok fazla bilgi araştırıp ogrendim çünkü belirsizlik çok kötü bisey elimden geldigince sorularınıza yanıt verebilirim
Olabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktıMerhaba benimde adetim geçeli 10 gün oldu hala adet olmadım idrar testi negatif gösterdi. En son ilişkide 22 haziranda oldu geç döllenme olabilir mi sizce? Sizin nasıl olmuştu? :)
İlginç gerçekten ya. İlişkinizin üstünden kaç gün geçmiş oldu yani toplamda hatırlamassınız belki ama kendimce hesap yapıyorum işte :)Olabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktı
13 gün oldu bu arada gecikmeOlabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktı
Lalala cımOlabilirsin tabiki ben adetim gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı değilim diye düşünüp olmayı bekledim olmayınca 5 gün arayla test yapıp durdum en son kan testine karar verdim 25 günün ardından hamile olduğumu ogrendim ama daha 2 haftalik hamilesin dedi doktor bende nasil olur ama 25 gun oldu dedim gec döllenme olmus 2 hafta bebek rahime tutunmaya çalışmış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?