Geç döllenme hamilelik belirtileri

inşallah canım sanki karnım büyümüyor gibi şişkinlikte kaybolunca aklına kötü şeyler giliyor yarın inşallah doktura gidecem Allahın iznile iyiy haberler alırımda rahatlarım

Canım testi erkenden yapıp hayal kırıklığına ugrama ama adetin gecince yaptığın testte çıkmadı diye de sakin ilac vs kullanma ben adet günümden 25 gün sonra kan testiyle öğrendim hamile oldugumu
Hayırlısı inşallah 2 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz inşallah rabbim aratmadan verir teşekkür ederim desteğin için :)

Arkadaşlar Merhaba. 41 yaşındayım. 15 yillik evliyim. Hiç çocuğum yok. 6 başarısız tüp bebek denemem var. Süpriz bir gebelik durumu yaşıyorum şu an. Ama 8+4 haftada olmama rağmen kalp sesini duyamiyoruz. Gelişimi de zayıf 4mm. Doktor 3 gün daha bekleyin. Gelişme yoksa gebeliği sonlandiririz dedi. Üzüntü bir yandan. İşin maddi sıkıntısı bir yandan. Yeditepe de 4-5 bin civarı fiyat verdiler kürtaj için . Sizin memnun kaldığınız fiyati uygun ve temiz , düzgün bir özel hastane var mı acaba?

Kanama olduysa maalesef ki gebelik yoktur canım istisnai bi durumda üstüne görme değilse

İnşallah canım naptın gittin mi hastaneye durum ne haber ver bize de
gitim bi sıkıntı yok çok şukur hamilelik belirtilerin yirminci haftaya kadar yavaş yavaş kesilir dedi bebeğimde bi sıkıntı yok kalbide ariyo çok şukur çok korkmuştum

Soguk alginligi hissi bazen terleme bazen usume
Kasiklarda regk agrisindan baska bi agri agirlik gibi ??? asiri sinir ishal gogusu geciyorm o yok smdidrn tesekkurlerrrr
Ya şuanda bende öyleyim adetime 13 gün var ve bugün baya beyaz koyu akintim geliyor ve sol kasigimda sanki bir ağırlık var gibi sizliyor arada birde midem bulanır gibi oluyor son 3 gündür de birden bire dişim sizlamaya başladı ilaç icmeyde korkuyorum

Erken yumurtladisan ihtimal vereblriz canm☹

Yaa benim de arda kasıklarım ağrıyor ama Regl kadar keskin değil. Göğüslerim gayet normal. Arada bulantı da geliyo. Dün akşam ateşim falan vardı sesim bi garipti ama bu sabah gayet normale döndüm. Uykumdan uyanamıyorum ama bu benim tembelliğimden de olabilir Bir de bi şişkinlik var karnım da çok yemekten desem değil. Normalde 2 günde bir büyük tuvalete çıkarım bugün 2,3 kere gittim resmen şaşırdım. Regl olmama da 15 gün falan var daha o yüzden test yapmak istemiyorum.

Insallah rabbim.gonlunuze gore versn

Canım testi erkenden yapıp hayal kırıklığına ugrama ama adetin gecince yaptığın testte çıkmadı diye de sakin ilac vs kullanma ben adet günümden 25 gün sonra kan testiyle öğrendim hamile oldugumu
Gerçekten mi nasıl oldu idrar testinde çıkmamış moydı hiç? Benim adetim 9 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı geç döllenme mi acaba

Ne güzel keşke benimde böyle mucizem olsa. Benimde 9 gün geçti tesler negatif benimde keşke geç döllenme olsa çünkü adetim düzensizdir mormalde.de :)

Merhaba benimde adetim geçeli 10 gün oldu hala adet olmadım idrar testi negatif gösterdi. En son ilişkide 22 haziranda oldu geç döllenme olabilir mi sizce? Sizin nasıl olmuştu? :)

Merhaba benimde adetim geçeli 10 gün oldu hala adet olmadım idrar testi negatif gösterdi. En son ilişkide 22 haziranda oldu geç döllenme olabilir mi sizce? Sizin nasıl olmuştu? :)
Olabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktı

Olabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktı
İlginç gerçekten ya. İlişkinizin üstünden kaç gün geçmiş oldu yani toplamda hatırlamassınız belki ama kendimce hesap yapıyorum işte :)

Lalala cım benim bugun 9. Gun gecikmem. İki gun once iki dmla pembemsi bi akıntı geldi adet oldum sandım ped falan taktım ama olmadım ertesi gun iyiydim bugun de kasık agrısı bel agrısı aşırı sol bacak agrısı var. Kasıgımda sol agrıyor. İdrar testim bugun negatifti. Sence bende hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…