Geç döllenme hamilelik belirtileri

Canım ne oldu adet oldun mu

neden oluyorsun ki kürtaj benim kalbi durdu halde bekle vücut kendi atar dedi ki senin mucizen kendi gelmiş bekle bence

belki geç dollenmedir

Olabilir tabiki ben adetimden 4 5 gün sonra kan testi yaptim negatif çıktı sonra 10 gün bekledim idrar testi negatif çıktı en son toplamda 25 gun gecmisti ki kam testinde çıktı
Yaaa cok umutlandim suanda 11 aydir istiyoruz olmuyor, dua edin insallah benim de boyle olsun cunku gec yumurtladigimi biliyorum 18-19. Günlerde oluyo yumurtlamam hep dun adet günümdü olmadım, eger psikolojik olmuyorsam ogreneyim de olacaksam adet olayim diye gittim kan verdim 0.1 negatif çıktı ama hala gelen giden agri sizi hicbirsey yok hizli hareket edince ya da temizlik falan yaparken arada kasiklarima bi zonklama gelip gidiyo o kadar.3 gun oncesine kadar cok fena göğüs agrim vardi sismisti onlar da gecti normale döndü,geceleri hafif bir mide bulantisi oluyo sanki havasiz kalmisim da midem sıkışmis gibi,onun dışında suan ne adet ne hamilelik hicbir belirti yok gec döllenme olabilirmi sizce

Canım testi erkenden yapıp hayal kırıklığına ugrama ama adetin gecince yaptığın testte çıkmadı diye de sakin ilac vs kullanma ben adet günümden 25 gün sonra kan testiyle öğrendim hamile oldugumu
Adetten 25 gün sonra mı çok şaşırdım doğrusu . Benim durumum şu lmam gereken gün 9 Ağustos fakat regl olmadığım İçin 6. Günü kan verdim beta hcg 0.1 bugün 9. Gün hala olmadım. Regl belirtileri yok sadece şu dikkatimi çekiyor çok sık idrar yapıyorum ve açık sarı .. geç döllenme olduysa hangi gün kan vermeliyim

Lekelenmen nasıl olmustu canım? Kacgün sürmüstü? Ve agrın olmusmuydu lekelenme ilk geldiginde?

Yazalı baya olmuş ama kusura bakmayın kaç değerle öğrendiniz acaba?

Hayır yerleşme kanaması olmadi zaten o her insanda olacak diye bisey yok bazen oluyor ustelik benim evdeki testlerimim hic birinde de çıkmadı yaramazim ancak kan testinde gosterde kendini
Merhaba, ben 16 ağustosta kimyasal gebelik yasadim. 18 nde koyu kanli akintim durdu. 18 nden beri regl olamadim. Yaklasik 15 gunluk bir gecikme var. Evde en az 10 adet gebelik testi yaptim sonuc negatif. Gobek cevresinde cok tatli bir batma var oyuluyor sanki icim. Goguslerimde agri yok, akintim var,belim cok agriyor. Sizce gebe olabilir miyim? Sizinde karında batma olmus muydu?

Gecikme 22 günü buldu. Hala gelen giden yok. Gobek deligimin yanindaki batma asagiya gecti. Idrar testleri hala negatif. Bir sürü test yaptım, testlere yazik oldu. Ne zor bir durum. 5 gun onceki hcg de negatif. Insana kafayi yedirtir. Özgürce beslenemiyor, içemiyor insan. Ya gebeysem?, diye. Allah kafamdaki soru isaretlerine yardimci olsun.

Evet batma olmuştu ve benim hic bir idrar testinde çıkmadı bir tek kan testinde pozitifi gördüm. Stres yapmamaya çalışın belirtilerin de regl belirtisi olmadiginda emin olun ve hemen bi kan testi yaptırın bence

merhaba hanımlar benim de adetim hiç düzensiz olmazdı son regl tarihimden 2 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı ertesi gün dayanamadım kan testi verdim 1.3 çıktı negatif dediler ama ben inanıyordum gebe olduğuma ertesi gün dayanamadım tekrar kan verdim 11.6 çıktı on katı artış oldu yani. doktora gittiğimde 3 haftalık gebe olduğumu ve geç döllenme sayesinde olduğumu öğrendim. gebelik belirtileri ise aynı regl belirtileri gibi tek farkı regl olmamak

Merhaba 21 ekimde adet olmam lazımdı 2 gun gecikince acilde kan verdm 1.30.cikti doktor yok dedi hemsire tekrarla dedi suan 5.gun ben de asiri derecede ara ara bel sirt ve bacak agrisi oluyor kasık agrim hic yok normalde kistim var çok ağrır bnm de artis olur mu acaba bugün kaset test yaptım yine negatif ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…